💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 646
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 765
Не вярвам, Фифо и Гого нямат какво толкова да кажат интересно за игрите и за собствената си игра. Играта никога не се е въртяла около тях двамата. И докато Фифо беше замесен по някакъв начин в част от събитията, Гого си изкара една ваканция на практика Simple Smile

# 3 766
И мен ми се иска да чуя Джаф в Надкаст- ът, след нея естествено ми е Гого, не само защото съм му фен ,ами и защото през първата половина от ИВ не дадоха нито един негов синхрон и ми е интересно какво е било положението през неговия поглед. След него ми е Вики да видим и друга гледна точка на враждата " силни " и " умни". За Алекса ми е все едно на него не му вярвам , каквото и да каже ще ми е съмнително.Както ми беше и с Мани Надкаст-ът- скучен и под съмнение за искреност. Ама виж Гого, Жорето и Фифо ще си ги чакам с нетърпение.😁

# 3 767
Жени ми се струваше много силна жена и факта, че няма да участва в Надкаста не говори добре за нея. Трябва винаги да можеш да застанеш зад думите и действията си. Ако трябва да блокират коментарите под нейното видео ако това я притеснява.
Но отстрани изглежда, че се страхува да говори дори пред близък като Туджаров.
Никой не й е виновен. Разбира се във Фейсбук е парад на неграмотността и злобата, ама тя защо влиза там и чете 🤣.
Да чете нас - аз една лоша дума не съм казала за нея, ама май и за добра не се сещам 🤣.

# 3 768
На мен също Жени щеше да ми е най-интересна за слушане от всички играчи. И това дистанциране го разбирам, но трябваше да уважи НадкасТа с участие, най-малкото и защото са приятели и средата на интервюто няма да е враждебна. Но явно иска да забрави игрите. Според мен ще говори за тях в Надкаста, но трябва да мине време.

# 3 769
По отношение на задъхването и кардиото на мъжете разцъках си аз видеото на Фифо и Сами. Ами втория беше пред припадък 🤣 след тренировката, а Фифо все едно идваше от курс по плетене на една кука 🤣.
Сега ще си пусна капитанската битка с Алекса да видя кой пъшка повече. Обещавам да съм обективна 🤣.

# 3 770
  • Другата България
Абсолютна утопия е за мен това, че участие на Джаферович в Надкаст щяло да бъде топ или пък да чупи рекорд по гледаемост.....въпреки, че съм скапана от работа не можах да не се разсмея с глас. След всичкия хейт и явна нетърпимост на не само списващите във ФБ към нея, да губи някой време да слуша два-три часа хвалебствия колко е велика и кое как било при все, че всички гледахме и слушахме два месеца абсолютно не го вярвам. А ако все пак "чупенето“ на рекорд е с цел след това да се хейти казаното, то целта изобщо не оправдава средствата. Абсолютно разумен ход от страна на Евгения, много трезва преценка върху ситуацията, и напълно разбираема за мен.

# 3 771
  • софия
По отношение на задъхването и кардиото на мъжете разцъках си аз видеото на Фифо и Сами. Ами втория беше пред припадък 🤣 след тренировката, а Фифо все едно идваше от курс по плетене на една кука 🤣.
Сега ще си пусна капитанската битка с Алекса да видя кой пъшка повече. Обещавам да съм обективна 🤣.

Подозирам, че ти ще си най-пъшкащата.🤣
  Аз си чакам финалът. Ще си го изгледам с кеф и за последно,  даже и да не спечели Гогата. Стига ми, че се радвахме на тези момчета цял сезон и не излетяха преждевременно.
 Чакам Надкастите с нетърпение. Като не са ми интересни гостите се фокусирам на Дечо и Джаро. Щом и Мани избутах, нищо не мое ме запре.

# 3 772
Джафа май не е толкова глупава, щом се крие от участия. Каквото и да отговаря на въпросите, все ще има хейтъри, така че е по-добре да замълчи, за да няма какво да се коментира и да се забрави по-бързо.

От друга страна  не очаквам да отговаря чистосърдечно на неудобни въпроси – за това се иска интелект и много добър усет за излизане от неудобни ситуации. Както видяхме подхода ѝ е да сменя акцента в разговора и да хвърля обвинения наляво и надясно, само и само тя да излезе суха от водата.

Може би е наясно, че Туджаров и Неделчо няма да я пожалят, за да си качат рейтинга.

# 3 773
  • Стара Загора
Извинявам се за моята непросветеност ,но искам да попитам в кой отбор е играла волейбол най силната жена Виктория. Блатодаря.

И на мен ми стана интересно и проверих в  Google - и изненада?!
Има много инфо: възпитаник е на школата на Левски , играла Турция, Румъния...., от 2016 играла в "Марица" Пловдив и печелили много пъти купата ( тя е център -нападател), от 2021 играе в Белгия, 2020 - във Франция
 Изгледах даже интервю с нея от 2018 г и още тогава има навика леко да гримасничи като говори ( сега вече е СИЛНО изразено и много ме дразнеше).
 А бе все хубави неща прочетох за нея .
P.S.  Сега се сетих да попитам моя приятелка дали я познава и се оказа, че тя я тренирала  до 12 клас в "Левски" и че е била много добра.

.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 22:24 от wanconboy

# 3 774
Утре финала и победителя ще отнесе  по-голям хейт ,и от напускането на Жени😁Като цяло  хубав сезон със силни играчи,ноо с грешния победител за съжаление както в повечето предавания.

# 3 775
Ама вие какво сте очаквали от Мирослава?
Тя е жена на мъжа си и нищо повече. И в предаването беше сянка първо на Елица, после на Алекса.
Чета и какви глупости е наговорила. Мисля нейния надкаст да е втория, който ще пропусна. Другия е с Алекса.
Мира спомняте ли си колко безпомощна беше когато се опита да спори с Генчо? И като се усети, че няма нито богат речник, нито идея как да му опонира се разплака от безпомощност.
Единствения плюс е, че чисто физически се справи с игрите в които нямаше плуване и не е мрънкала, когато са били на реката или стопанството. Не е малко, но това раболепство спрямо ''силните на деня'' е толкова смешно и нелепо, че така и не можах да я харесам истински.
Видеото и с Куков ще го подмина също. Куков отдавна ми изпадна от всякакви класации. Не спря да трупа рейтинг на гърба на Гената, а не може да му стъпи на малкия пръст. Клоун.
Нищо му няма на момичето, супер си е. Защо толкова много хейт?

# 3 776
Ох, като гледам страстите са се развихрили.Едните привърженици опитват да надвикат другите и обратно.Ами всеки симпатизира на някого и не е нужно,да се стига до  каквито и да било схватки. Аз така се палех преди,сега ми е все тая.За 4-сезона ми е ясно,че ще победи не само ,който може, а който трябва.Ние тук си  така  си късаме  ризите,че ни забърсват и прибърсват, а истината е една-имат си хората сценарий, уговорки, надговорки и т.н.
Хич и няма да си го слагам на сърцето като преди. Не знам и кой искам да победи-всеки си има и плюс и минус,в един едно е по-добър,в други друг..А аз съм  те такава сбъркана, почвам да  защитавам най- изоставащия откъм "точки".Само троицата не ми даде сърце.И много се радвам, че никой от тях няма да е на финал, нищо че имаха "стратегия" и уау социална игра.
Желая приятно гледане утре, без нерви , с 🍿и добро настроение!

# 3 777
  • Другата България
Ето това ще остане на тези момчета, въпреки опитите за очернянето им от страна на продукцията.
Едно истинско приятелство.

Едно от най-ценните неща, които спечелихме от Игри на волята е истинското приятелство! 🤝🏻
„Всеки може да е съпричастен със страданията на приятел, но е необходима много фина душа, за да си съпричастен и с успехите му.“  – Оскар Уайлд
Чакалов: Дълъг и тежък път измина, братле, а остана много малко, но и най-трудното. Подкрепях те вътре във всичко и докрай, продължавам да твърдя, че ти си човека, който най-много заслужава победата, стискам палци! 🤞🏻
Фифо: Чакал, благодаря ти за подкрепата, както вътре, така и извън игрите. Наистина съжалявам, че не успяхме да избегнем двубоя между двама ни и, че не успя да изживееш по-дълго тази твоя мечта - да участваш в това предаване. Респект!

# 3 778
Ето това ще остане на тези момчета, въпреки опитите за очернянето им от страна на продукцията.
Едно истинско приятелство.

Едно от най-ценните неща, които спечелихме от Игри на волята е истинското приятелство! 🤝🏻
„Всеки може да е съпричастен със страданията на приятел, но е необходима много фина душа, за да си съпричастен и с успехите му.“  – Оскар Уайлд
Чакалов: Дълъг и тежък път измина, братле, а остана много малко, но и най-трудното. Подкрепях те вътре във всичко и докрай, продължавам да твърдя, че ти си човека, който най-много заслужава победата, стискам палци! 🤞🏻
Фифо: Чакал, благодаря ти за подкрепата, както вътре, така и извън игрите. Наистина съжалявам, че не успяхме да избегнем двубоя между двама ни и, че не успя да изживееш по-дълго тази твоя мечта - да участваш в това предаване. Респект!

Приятелството което изградиха Фифо,Лефтеров и Чакала даже бих добавила към тях и Гого,ми топли сърцето.Дано им остане за цял живот.

# 3 779
Фифо и Чакалов са ми малко странни, но виж Фифо и Гого е нещо друго 😍. Между тях има много силна връзка и ти пълнят очите. И двамата са много харизматични, но заедно двата ореола не се “бият”, а допълват 😍. Гого-Фифо ми е любимата двойка във всички игри досега😍.

Общи условия

Активация на акаунт