💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 681
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 855
Ми, релно не беше така. Намесата не беше излъчена, след това се разбра, че е имало такава. Просто коментирам. Аз смятам, че самите Мани и Фейгин реагират някак си след събитието, което е странно. Би следвало да се реагира на момента !
Приеми, че Мани и Фейгин не са толкова добри и силни като теб.

# 3 856
  • София
Алекса и Елица вчера също отговаряха на въпроси по отделно в профилите си в Instagram, докато бяха заедно в стая:

Елица не е бременна. Може би в бъдеще ще сподели информация по темата. Ще се завърнат с Алекса за постоянно в България.

Каза, че би участвала в друго риалити предаване, но зависи от формата. С Алекса не биха участвали в „Един за друг“ – не е за тях.

Заедно са от почти две години.

На въпроса дали ревнува от приятелството между Алекса и Виктория отговори, че не ревнува, но всяко нещо трябва да има своите граници.

На въпроса каква е реакцията ѝ, когато вижда как Алекса и Виктория „се гушкат“ – пита на нейно място как бихме реагирали? (На мен ми е странно, че отговаря на тези въпроси, странно ми беше и че Александра коментира Instagram история на Мирела с Георги в интервю във Vbox7.)

Видео, за да не звучи като интерпретация:

Останалата част ще поставя в скрит текст (няма спойлъри), за да не става прекалено дълъг постът.

Скрит текст:
Алекса я е спечелил с музика и с това колко е позитивен.

Гледайки епизодите по телевизията, Елица съжалява, че не е стигнала по-далеч във формата, намира битките за доста интересни.

Елица говори сръбски. Повече от година живее в Сърбия.

На въпроса дали би оставила Алекса заради друг мъж отговори, че няма шанс и че вече са свързани завинаги.

На въпроса дали тя е научила Алекса на български – той от доста години идва на лагер в България и треньорът му е българин, имал е добра основа за това.

Последователи я питаха дали скоро ще се прибира във Варна и дали може да организира фен среща – каза, че ще се прибират в средата на декември.

Не обвинява Мани и Александра за саботажа, но ако тя беше потърпевша, нямаше да ѝ е приятно.
Какви са отношенията ѝ с Мани – нормални, харесва я като човек.

Алекса отговори на по-малко въпроси:

С кого е останал близък от участниците – с Виктория, с Гого, с Мирослава, с Цветан. С Жени, Михаела и Ралица също се разбира. По принцип няма нещо против някого – каза „с всички съм добре“.

Кого от отпадналите участници би искал да види на финал – Валери и Гайтанов.

Питаха го дали някой е правил секс на Стопанството – каза, че не знае.

Как се е подготвил за влизането си във формата – не се е подготвял и е останал изненадан от подготовката, която по принцип е необходима. Нямал е идея къде отива.

Снимки:
Скрит текст:

Отговори от днес:
Елица е ходила на кастинг във "Фермата", но не са я одобрили.
Като малка е била фен на "Сървайвър" и е гледала всички сезони, но смята, че новите сезони не са това, което бяха, може би визира това, че се наблага на стратегии, а не на елемента с оцеляването.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 14:26 от La Vikinga

# 3 857
Нина*, лично на мен някак си ми намирисва на преиграване и скалъпване, както Неделчо казава, след излъчването на епизодите. Защо пък никой не ги пита защо не реагирахте в такава ситация адекватно, след като е било ежедневие.

Конкретно Илиян е ща и да го коментирам. Само като му видиш физиономията и те дразни. Обзалагам се, че той е генерирал скандалите с поведението си. Да спомена, че другата коалиция изобщо не ми е от симпатичните, че да не ме обвините в това.

# 3 858
Димо при Гала каза, че довечера трябва да очакваме изненада, но го каза с много гробовно изражение. Дано изненадата не е, че ще спечели най-слабият мъж.

Дано спечели някой от останалите трима!
Хаха, малко вероятно, ама Димо както сипваше на Жорето през целия сезон, представете си да е той и да им е прецакал Алексовите планове.. 🤣🤣🤣😀Та затова да е гробовността.😂😂😂

# 3 859
Гого отговаря на въпроси в инстаграм.

# 3 860
Нина*, лично на мен някак си ми намирисва на преиграване и скалъпване, както Неделчо казава, след излъчването на епизодите. Защо пък никой не ги пита защо не реагирахте в такава ситация адекватно, след като е било ежедневие.

Не трябва ли първо да питат Виктория и Алекса защо не са се държали нормално и адекватно и кое наложи грубостта и агресията им? Докога ще държим отговорни жертвите и ще ги обвиняваме?

# 3 861
  • Другата България
Наистина ли отново ще се връщаме на това с насилието? Притопляме изстинала манджа, и какъв е смисъла?

# 3 862
Нина*, питайте ги де. Питайте и двете страни. Аз никого не обвинявам и не държа отговорен. Просто си задавам логични въпроси, на които нямам отговор.

# 3 863
Елица отговаря на въпроси в Инстаграм. Междудругото добре говори и не обиди абсолютно никой. Каза, че харесва Мани. Елица отговори и на въпроси свързани с Виктория, по които се вижда, че не са и никак ОК тези отношения
Скрит текст:

Отговор: Не, но определено всяко нещо трябва да има своите граници

Отговор: Ако бяхте вие на мое място как бихте реагирали

# 3 864
  • Бургас
Сега гледах на Кафе и Ралица казва, че на финала има 3ма резерви от 4ма. Виктория резерва ли беше?
Само за Фифо и Алекса се сещам.

Редактирам се. Не съм чула правилно. Не е казала 4, а 5.

# 3 865
  • Пловдив
Е нали на Алекса това му била мечтата, много искал да участва, Елица се жертвата заради него, даже той изкоментира неща от стар сезон, ако не се лъжа, и сега ни знаел къде влиза и не се подготвил. Пфф

# 3 866
  • София
Интересно ми е като пишете за този или онзи ,че на 20, 21, 22 и + години са малки. И до колко години са  малки в днешно време?  Не разбирам защо към възрастни хора се отнасят като с деца?

# 3 867

Не трябва ли първо да питат Виктория и Алекса защо не са се държали нормално и адекватно и кое наложи грубостта и агресията им? Докога ще държим отговорни жертвите и ще ги обвиняваме?
Че ние тука в темата избухнахме още когато гледахме. Въобще не съм чакала Фейгин и Мани да излезнат, че да ми кажат какво да мисля. Имало ли е тормоз, нямало ли е. Имаше и се видя от екрана. Друго не ми е нужно.
Защо Фейгин, Мани или Жоро са казали или не казали нещо си, за мен няма никакво значение. Как го натиснаха и Жоро, не е истина просто. Не, той не се е оплаквал от тормоз. Но гаврата беше видима. Пък беше и доста продължителна. Пък и Жоро беше зле тогава физически. Целта беше да го смачкат. Защото тях грешката му /по отноешение на Фейгин/ ги устройваше. Но не ги устройваше силен психически Жоро.

# 3 868
  • София
Гого Heart

Скрит текст:

# 3 869
Ех, бе, Гого! Сладур е! Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт