💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 571
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 500
Догодина победител северно македонец 💀
Да, бе! Тия зелените, пембетите и други извънземни раси зашто се мотат по тая клета Земя! Чекат юдобниот момент коги ще мугут да играят и те у тая Велика Игра! ИТИ  чека реванш! Ама може и.... Ай няма да намесвам политиката...

# 4 501
И в този момент сменям канала.

# 4 502
Ех, жалко.
Алекса беше най-добър и най-бърз на пъзела.
Фифо и Жорката бяха достойни финалисти, доказаха се много пъти на арената.
Фифо - с отлична физическа подготовка, целеустремен, последователен, откровен.
Жорката - чисто момче с прекрасна усмивка, отличен плувец, със страхотен поглед над играта, мислещ, незлоблив.
Пожелавам им успехи оттук насетне.

Като цяло добър сезон с добър каст, с някои малки изключения.
Не съм доволна от предизвестения победител. Голяма драма куин, безкрайни и досадни проповеди, натрапван от продукцията като най-честният и най-достойният - с това ще го запомня, а не с представянето му на арената.

# 4 503
  • Брюксел / София
Кукавицаааааааа! Мн ми е неприятен и фалшив Алекса! Не мисля, че е свестен човек въпреки големите думи! Ама, това е моето субективно мнение!
В сезона на фифо, Гого и Жорката да спечели този смотльо е престъпление!

# 4 504
  • Буркина Фасо
Георги ли е втори или Филип?
Да знам кой е реалният победител Simple Smile
след победата другите спряха да играят.
няма втори и трети.

# 4 505
  • гр.Добрич
Жорката игра страхотно. Жалко, че Филип не каза една добра дума за него.

# 4 506
Не знам какъв е този афинитет на продуцентите към чужденците. Все едно нещо ще им стане, ако поне един сезон победителят е най-силният, най-комплексният българин. Много сложно.

# 4 507
Може да си избърше г-то с този чек, защото в сметката му ще дойдат не повече от 30-50 хил.
Иначе за какво  и е цялата хамалогия на продукцията!

# 4 508
Със сигурност не съм фен на Калеко Алеко, но аз лично нямам проблем с победата му след този финал и след това представяне във финалната битка.

# 4 509
  • София
През 2023 да поканят, грък, турчин и румънец да вземат  първите три места, за да е ясно, че няма смисъл от Булгаристан.

# 4 510
  • София
Филип сам се би... Бях за него, в краен случай Георги, но... Фифо и с чука, и с пъзела се закопа сам. Надявах се Жорко да навакса, но не успя.
В случая няма за какво да се хвана за победата на Алекса, честита да му е!

# 4 511
Хубаво де, Филип нещо да не е умопомрачен? Беше на едно и също ниво на пъзела когато Алекса се качи на торнадото и когато Алекса свърши с пъзела си. Странна работа.
Както и да е. Приемаме, че Алекса е честният, истинският, единственият победител в Игри на волята! Честито! Ама това не ме кара да го харесвам, нито пък да му се радвам.
Бай, Алекса! Бъди щастлив!

# 4 512
Каква изненада!😂
Браво, Жорка, справи се чудесно, игра достойно и си взе своята победа от формата. Остани си винаги толкова позитивен, усмихнат и добър човек.
Фифо, страхотна игра, така и не обърна този чук с острата част, макар че и това сигурно нямаше да ти навакса пъзела.
Почти ми се сбъдна мечтания финал, само Гого трябваше да е на мястото на Алекса.

# 4 513
  • София
Аз чакам лайф! 3 часа ми бяха малко Joy

# 4 514
Била му наградата като награда от олимпиада.. горкия, явно нещо в спорта много го е комплексирало

Общи условия

Активация на акаунт