💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 226 942
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 5 295
Изгледах надкаста с Алекса.
Ще търся по някое време с Джаферович, Гого, Жорката

Ами, не знам какво се пените срещу човечеца,  браво, откровен.
 Това е дарба бързо да се ориентираш между хора и преценяш ситуации.
Много точно обрисува Филип - от ден първи, още щом го видях и прецених, че това е най-силния ми физически противник, стойката, погледа, телосложение.... 

Няма никакви комплекси да си каже, че Жорката е бил по-бърз на пъзела, попречило му е забавянето преди това

И още  - отидох да показвам мускули и бам - шамар, резерва, а аз съм дошъл да играя, разбрах, че социалната игра е много важна

За битките - идвам от индивидуален спорт, като виждах как другите се раздават, на терен давах всичко от себе си.

# 5 296

Така е по-добре 😌

# 5 297
  • При семейството си
Изгледах само подкастовете с петимата финалисти с някое и друго превъртане. Бяха доста информативни, като цяло всички си бяха точно такива каквито аз ги виждах и в предаването. Научих неща, към които имах въпроси, най ме изненада онова с хода за фалшивият капитан, ми то се оказа, че изобщо не е било ход, а чиста шега, която пък в последствие станала успешна. Grinning
Интересна шега, като някой (не помня кой, може би Фифо) спомена, че това е единственият път на арената, в който видещата Ралица не е разпитвала как се е стигнало до избор на капитан.
Тъй като не следих много сериозно игрите, но попаднах и изгледах (по диагонал) Надкаст-а с Елица, има ли друг участник, който не е бил на кастинг и даже не си е подавал документите (1:22:30, мисля)?

# 5 298
  • earth
Стратегия, стратегия, стратегия... Тези хора май не заят разликата между стратегия и тактика.

# 5 299
  • Стара Загора
Не съм гледала Алеко и нямам намерение, ама от това което пишете .. егати гадния човек. Confounded

Има вероятност, ако го гледаш да си промениш мнението.
  Много открито говори, не се опитва да се прави герой, признава си актьорството и подлите постъпки. Имам да изгледам още 1/3 -та, но исках да споделя нещо, което ме развесели: Призна си, че му е било изключително
тежко при копането на полуфиналната битка, повръщал .,..и Димо го питал иска ли помощ , а той викал " Ами да, ела да копаеш тук ".
  Изобщо не мога да си представя никое от другите момчета с поведението на Алекса, леко несериозно, с високопарни фрази, нахален, арогантен и т.н.
 Обаче, ми харесва , че си признава , че всичко е било с някаква цел и не се стреми да се изкара герой, за разлика от Виктория.

# 5 300

признава си актьорството и подлите постъпки.

Ми значи ..едва ли Simple Smile

# 5 301
Стратегия, стратегия, стратегия... Тези хора май не заят разликата между стратегия и тактика.

Една от многото глупости насаждани от предаването.
На тактиката викат стратегия, на паралелепипеда - куб, на каяка - кану, на цилиндъра - колело, тоя бил достоен...
Варелите били два и четирсе...
И на състезанията викат игри.

# 5 302
  • София
Обаче, ми харесва , че си признава , че всичко е било с някаква цел и не се стреми да се изкара герой, за разлика от Виктория.
Между Алекса и Виктория има огромна разлика като играчи, дано все още няма съмняващи се в това чия е била коалицията.

# 5 303
  • При семейството си
Изгледах Надкаст-а с Алекса. За мен, показателни са 1:29; 1: 39: 1:49; 1: 55 и след 2:05 минути.
Дано той, Елица и Продукцията са доволни от наградата.

# 5 304
Най-лошото е, че продукцията се опита да го изкара големия сръбски джентълмен. А той просто тарикатче

# 5 305

Fast Forward 3 години:
Гого и Мануела са се взели.
Касимката е тренирал като изоглавен и придобил фигурата на Фифо.
Зори е придобила фигурата на Жени.

# 5 306
  • Варна
Ама чакайте малко, дори и да е нагласено,вие няма ли да се съгласите да ви подарят едни 100 000?? Защо трябва да е просто тарикатче???

# 5 307
  • Стара Загора

признава си актьорството и подлите постъпки.

Ми значи ..едва ли Simple Smile
Много от постъпките на играчите със стратегия може да се окачествят като подли - на Джаферович, саботажа на мацките и др. Имаше една мома бяла и добра, тя пък беше окачествена като наивна, едва ли не глупава.
  Така че, угода няма. Шарен свят. Да сме живи и здрави, дето казва Яни, от предаването, което още не е свършило.

# 5 308

Вики мяза на четириръката от Mortal Kombat, когато е във фаза.
Когато е спокойна и усмихната придобива друг облик.

# 5 309
на финала алекса използва амулет гегата на овчаря и печели игри на волята фермата и мюзик айдъл едновременно

Общи условия

Активация на акаунт