Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 110 449
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, искам да поръчам през американския амазон. На повечето оферти, които имат доставка до БГ има следния текст No Import Fees Deposit. Четох, че уж тази опция взимала предвид евентуални разходи за митници при плащането. Но не разбрах особено какво означава. Някой знае ли? И като цяло като се поръчва от американския амазон включена ли е цената за митниците или се ходи да си освобождаваш пратката?

# 571
Здравейте, искам да поръчам през американския амазон. На повечето оферти, които имат доставка до БГ има следния текст No Import Fees Deposit. Четох, че уж тази опция взимала предвид евентуални разходи за митници при плащането. Но не разбрах особено какво означава. Някой знае ли? И като цяло като се поръчва от американския амазон включена ли е цената за митниците или се ходи да си освобождаваш пратката?
Отива си на митница с най-голяма вероятност. На мен ми звучи точно като да не събират разходи за митнически такси, за посочения текст.

# 572
Аз ползвях превозвач, той си поема митници и т.н.

# 573
  • Тополовград
Момичета много от вас поръчаха веритикална прахосмукачка по черен петък . В момента търся робот или веритикална. Може ли да ми препоръчате от коя сте доволни.

# 574
  • София
Момичета много от вас поръчаха веритикална прахосмукачка по черен петък . В момента търся робот или веритикална. Може ли да ми препоръчате от коя сте доволни.
Аз имам тази: https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-Vertikalni-Stick/Pr … RH6545WH/p/818385
Цената в Технополис е добра в момента.

# 575
  • Сф
Имах робот, който продадох. Голяма занимавка ми беше да му дръпна всички столове, че да се движи свободно, да му махна кабели, играчки от земята, че то по-добре направо да мина с голямата прахосмукачка. Отделно работя в нас  и ми бръмчеше, запецваше поняйога. Като разсипеш нещо малко трудно да го накараш на място да чисти, въпреки че имаше такава функция.
Сега имам вертикална АЕГ и я ползвам всеки ден. Много ми е удобна и в нас е много по- чисто от колкото когато имахме робот.

# 576
Miraj, все едно аз съм го писала. Робота стои в шкафа поредна година, точно поради изброените причини. Повече ползвам вертикалната и то най-вече покрай масата след ядене

# 577
Не заменям робота за нищо.
Който бърза, хваща и се гърби. Аз не бързам Grinning

# 578
  • Тополовград
Всъщност аз проучнам за дъщеря си. Трябва да намеря и от двете. Робота и издаде багажа .

# 579
  • Варна
Ползвам и роботче и вертикална прахосмукачка без кабел.
Роботчето е LG, старо вече на 6-7 години, но без забележки. У дома кабели по земята няма, играчки също Simple Smile
Столове местя само за Бравата да мине и измие по спокойно.
Ама като имаше играчки едно време не помня да съм ги заобикаляла и с традиционната прахосмукачка, спирам, вземам, отупвам и премествам. И влача кабели.... ааа, не.
А прахосмукачката е AEG, с педал за почистване на кръглата четка и ми е незаменима.
Купувах няколко защото който дойде у дома и я види и 'пробва' - я иска. Simple Smile

# 580
  • Варна
И аз идвам с искане за препоръки за робот и вертикална безкабелна. И моят робот е LG, сдаде багажа и не става да се ремонтира, сензорите му нещо се прецакали. Та търся нов робот и искам прахосмукачка също, моля А препоръки и аз.
Miraj, AEG кой модел имате?

# 581
Здравейте, искам да поръчам през американския амазон. На повечето оферти, които имат доставка до БГ има следния текст No Import Fees Deposit. Четох, че уж тази опция взимала предвид евентуални разходи за митници при плащането.
Като пише "Import Fees Deposit" значи в цената има надценка и минаването на митница е уредено от продавача, стоката стига направо до теб. В случя пише No, т.е. няма тази допълнителна услуга. Обяснено е подробно на сайта, споменава се че и да не е включено може да си го договориш с продавача отделно, но това по принцип, на практика не очаквам някой да се заеме.

# 582
  • Сф
Miraj, AEG кой модел имате?

AEG cx7, синята, точно с вграден  резец за косми

# 583
  • Бургас
Аз също съм с нея, само че червена. Тя ми е най-любимата прахосмукачка от всички! Робота стои новичък прибран в склада.

# 584
Някой пазарувал ли е от тези сайтове?

https://www.booztlet.com/de/de/damen;
https://www.tradeinn.com/;

Намирам добри цени за някои неща.

Общи условия

Активация на акаунт