Манго- тема 19

• 113 332
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
имам объркани размери в поръчката в този случай разходите за връщане те ли ги поемат не съм имала такъв случай до сега етикета вътре е по-големия размер хартиения е сгрешен както и опаковката.

# 211
  • Сливен
трябва да са за тяхна сметка,направи си снимки за доказателство.

# 212
  • Пловдив
Само за информация - днес получих това съобщение за забавяне /поръчката ми е от 08.12./
Dear Customer,
We are contacting you in regards to your MANGOOUTLET.COM order.
We regret to inform you that, due to a logistic issue, it might take longer for your order to be delivered. Please rest assured that we are doing everything in our power to ensure that you receive it as soon as possible.
We apologise for the inconvenience this may have caused you. Please do not hesitate to contact us for further enquiries.
We would like to inform you that an e-mail will be sent to you as soon as the parcel leaves our warehouse. You can also check your order at our website www.mangooutlet.com.
Best regards from all the Mango Outlet team.
Mango Outlet Customer Service.

# 213
  • София
Моята поръчка от 20.11. най-накрая отпътува днес към мен след три имейла за забавяне. Изпращат ми всичко.
Тези от 17.11. и 18.11. получих миналата седмица. Доволна съм от всичко като качество, няма боклуци. Едната поръчка беше от пет артикула вкл. черни кожени ботуши, другата с поне 15 артикула. Всички неща са с добро качество. Имам едни дънки, които са скини и са ми малки и едни маратонки, които са по-различни от снимките и дъщеря ми не ги иска. Доволна съм, за тези цени са просто чудесни.

# 214
И аз получих същото за моята от 8.12....Преди да го отворя си помислих, че ми я отказват...

# 215
  • Майничка
Откога се броят 60те дни за връщане: началото от датата на поръчка ли е или от датата на получаване, а краят - датата на получаване или датата на изпращане?

# 216
От дата на поръчката.

# 217
  • Вестерос
Скрит текст:
Информация за сайтовете на Манго:

Основен сайт: http://shop.mango.com
Безплатна доставка при поръчка над 100лв. Има опция за наложен платеж. Безплатно връщане.
Детайли как да върнете с куриер, който да вземе пакета от дома ви има в скрития текст:
Скрит текст:Покажи

Може да върнете безплатно и по пощата, подробности има тук.

Аутлет: Продава по-стари колекции и има добри разпродажби.
http://mangooutlet.com
От аутлета доставката е безплатна над 100 лв., иначе е 6,95 лв. Нещата идват с Еконт за до 10 дни. ВНИМАНИЕ: връщането е скъпо и често е по-добре да пуснете нещата, които искате да върнете, в темата за размяна.

Директно до България може да се поръчва само от българските версии на сайтовете.

Кратки инструкции за връщане на сгрешена/дефектна стока:

Приготви пакета БЕЗ да го запечатваш. В пощата ги накарай да го измерят и калкулират, като ти издадат бележка за разхода я пъхни ВЪТРЕ в пакета и тогава го затвори. Обясняват ти, че парите за пощенски ще ти върнат като отделна транзакция.
Естествено за самия артикул виж точно какво трябва да отбележиш на фактурата към него (там има квадратчета за причината за връщане), пращаш и нея, и да не забравиш и етикета за връщане, който си получила с пратката, той трябва да се залепи на пакета, с който връщаш.

Линк към предишната тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1405963

Успешни покупки на всички!
Може ли да кажете как се връща, че явно липсва информация в първия пост. в началото.

Да разбирам ли, че така се връща: "Приготви пакета БЕЗ да го запечатваш. В пощата ги накарай да го измерят и калкулират, като ти издадат бележка за разхода я пъхни ВЪТРЕ в пакета и тогава го затвори. Обясняват ти, че парите за пощенски ще ти върнат като отделна транзакция."

Поръчах едно палто, но ми стои смешно.

# 218
  • 1st floor
Аз продължавам сагата с якето! Laughing След като чаках две седмици и накрая ми отказаха поръчката, поради неналичност, аз продължих да цъкам мазохистично на него. И вчера ми светна последни бройки за моя размер. Изобщо не се замислих и го натоварих веднага в кошницата. Днес поръчката вече е със статус готова за изпращане. И нищо, че вече не е намалено, ще преглътна 40лв. Дано всичко е наред с якето този път! Laughing

# 219
Аз искам да похваля Манго във връзка с комуникацията ни по фб.

Вече два пъти съм връщала до Аутлета (дефектни артикули) и всеки път рефунда ми го изплащат, но без да включват пощенските разходи, които съм сложила в същата кутия.

След като си видя сметката и възстановяването от тяхна страна, веднага им пиша във Фейсбук и на следващия ден парите са наредени.
Прикачвам и снимка от пощата, където се вижда сумата, например както последния път 37.60 лв.

Така че, ако имате някакви проблеми с тях в каквато и да е форма, пишете им по ФБ.
В рамките на деня отговарят!

Нямам търпение за намаленията през януари, Heart

# 220
И аз похвалвам
и Манго и Еконт.
Поръчка от 8.12 вече е тук.

# 221
  • на брега
Днес получих поръчка от 23 ноември, бях забравила за нея.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/trousers/cropped-button-tro … 7055134.html?c=70 - червен панталон р-р 42, отговаря си. Хубава кройка, много приятна материя, харесва ми. Летен е.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/jeans/crop-skinny-isa-jeans … 7001011.html?c=TN - черни, размер 42, отговарят си. Плътни, стегнати, допаднаха ми много.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/trousers/cropped-button-tro … 7025927.html?c=43 - р-р 42, отговаря, но за моята фигура и ръст .... смешна съм с него.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 21:06 от lu4ia

# 222
Аз пък да се оплача 😁. Поръчката ми от 17.11 все още я няма, няма й да я има най-вероятно де 😀, ноооо преди 11 дена съм им писала на мейла, все още нямам никакъв отговор. Ясно ми е, че сигурно е загубена, нооо ако ми отговорят някога ще напиша дългооо писмо, в което мрънкам 😁

# 223
Днес отидох да връщам в пощата от основния сайт, но не успях, защото ми искаха някакви две бележки една за тях и една за мен. От къде да ги взема?

# 224
От основния сайт връщането е със Спиди,
От аутлета е с пощите.

Общи условия

Активация на акаунт