Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 423

• 41 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

Добро утро момичета Two Hearts
Последен ноемврийски ден - студен и снежен.

Дано да имаме новини - верни и проверени.
Четох някъде, че били известни вече притежателите на "Златна пеперуда" за 2022 година, въпреки че галата ще е на 05.12.  и би трябвало да се разбере  тогава.
В общи линии -  май "Чапкънчето" обира всичко. Ами те - екипът направиха невероятен рейтингов фурор. Отдавна не бях виждала такива цифри - близо 14 в "Тотала".  Не го следя, но чета тук-там. Това е сериалът в който участва Doğukan Polat / Яхия от "ДП"/. Историята типично турска, но определено има нещо което е заинтригувало публиката
 и рейтингът им хвърчи нагоре.

Ще чакаме да видим как Енгин ще си получи другата награда за \"Бягство\" - физическо присъствие или ще му я изпратят? А дали има номинация и за "Златна пеперуда"? Нищо чудно. На 05.12. ще разберем, защото ще има онлайн излъчване на самата церемония по Канал Д и още някъде.

Марта, за "Златна пеперуда" мисля, че Енгин не остана сред последните 5 номинирани. Съм с впечатление, че тези награди са малко предопределени, най-вече от типа коса и шампоана, който харесваш и използваш Grin

# 91

Енгин има една "Златна пеперуда",  но пък "Бягство" заслужава още едно признание.

Захванах  серията по Диема Ф., ама няма да си развалям поста с гадните номера на още по-гадните и подлите. Пфуу, то бива злоба, завист и не на последно място алчност. Да му се невидят и парите - 100 милиона са апетитна хапка - както за посланика, така и за онова леке дето се съюзи с лошите.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 18:20 от Марта_49

# 92
  • Пловдив

Я една усмивка в допълнение с още четири.

# 93

И от мен една усмивка!

# 94
  • Пловдив

По чаша вино - да се сгреем...

# 95

За хубава вечер.
След малко на Диемата.

# 96
  • Пловдив

Добро утро, да посрещнем декември само с радост и добри новини, както за Енгин, така и за нас.

# 97
Добро утро!
Нов месец,последен за годината!
Да е изпълнен с новини,и много положителни неща!
Спорен ден и бъдете всички здрави!

Чай предлага Умут!

# 98
Добро утро в първия ден на декември!
Нека ни е на късмет и сполука! Да бъдем здрави ,сбъдваме мечти и добри новини.
Щастлив нов месец!

# 99

Добро късно утро, момичета Two Hearts
Вече захващаме и последния месец  на тази година.
По традиция той е пълен с празнични дни, много блясък, хубави моменти, срещи и най-вече подаръци.
Всъщност  не е важна нито вида, цената или големината им - важното е да идват от сърцето и с добри чувства.
А понякога само и добрата дума е ценна.
Така, че се настройваме само за добри, позитивни, зареждащи  мисли и да го подхващаме декември.

# 100
  • Пловдив

https://twitter.com/eleniard/status/1598244816705490945

От днес:
Disney+ ще организира парти за глобално представяне и сериалът "Бягство" с участието на Енгин Акюрек ще бъде първият сериал, който ще бъде популяризиран на събитието като първия оригинален турски сериал на платформата. Скоро ще може да се гледа по целия свят.

Също така сериалът "Между мен и света" ще може да се гледа по целия свят

# 101
Това са хубави новини.
Сериалите на Енгин и Демет на международно ниво.
Съвпадение или не, предвид евентуален общ проект?

# 102
Да не забравяме,че днес е деня на Даахан!

# 103

Време за раздвижване...

Скрит текст:

# 104
Да си припомним отново думите на МЕРАЛ ОКАЙ (1959-2012) за
МУСТАФА БУЛУТ И „АКО БЯХ ОБЛАК" :
„Повярвайте ми, наистина е трудно и неудобно да се хвали герой, който човек сам е написал или създал. Мустафа Булут е труден характер, сложен характер, наполовина ангел, наполовина дявол. Ето защо той е толкова колоритен и очарователен. Той живее живота си без страх и без самоконтрол, без никой да може да му се противопоставя, освен Нарин. Той не иска нищо друго, освен да бъде обичан от Нарин. Не иска да живее без нея. Той е готов да живее за любовта си, за страстта си, до самия  край. Нищо не може да го разстрои: Да бъде наранен, да бъде прострелян, обиден, да влезе в затвора, да плаче за Нарин, да бъде изпратен в психиатрична институция - нищо от това не означава нищо за него. Единственото нещо, което иска, е обектът на неговата любов само да му отправи един поглед. Той е готов да умре за този един поглед от Нарин. Ако един герой демонстрира този вид страст или любов и носи силата на тази страст, се казва, че той живее на ръба на бръснача. Наистина ценя високо този герой, който създадох сама.
Да, зрителят или ще го обикне, или ще го намрази. Или и двете едновременно, но никога няма да откъсне очи от този тип характер. Мустафа е също толкова жертва, колкото и Нарин, но докато за Нарин има надежда да бъде спасена, за Мустафа няма такава надежда.
НО ТОВА, НА КОЕТО ИСКАМ ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ ВЪВ ВЕЛИКОЛЕПНИЯ ГЕРОЙ, КОЙТО СЪЗДАДОХ, Е, ЧЕ ТОЗИ, КОЙТО НАКАРА МУСТАФА БУЛУТ ДА ОЖИВЕЕ, Е ЕНГИН АКЮРЕК И НЕГОВОТО СТРАХОТНО, НЕСРАВНИМО ИЗПЪЛНЕНИЕ. ТОЙ Е ЕДИН ОТ НАЙ-УНИКАЛНИТЕ И СПЕЦИАЛНИ АКТЬОРИ, КОИТО СМЕ ВИЖДАЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ. СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ВИДИМ В ОЩЕ МНОГО РАЗЛИЧНИ РОЛИ И ЩЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА УСПЕХА МУ В БЪДЕЩЕ."

Общи условия

Активация на акаунт