Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Взех си балсам на глис за заплетени краища,благодаря ви.А сега ако може да ми кажете  и шампоан от който сте доволни за мазен скалп?😃

# 541
Моят скалп се омазнява бързо, но от шампоани за мазна коса нищо хубаво не съм видяла... С такива за честа употреба ми е по-добре че не премиват.
Последните може би 2-3 години и да пробвам нещо друго, след него си се връщам към зелената бутилка Сиен за честа употреба. Взех го скептично първия път заради цената, но ми върши много хубава работа и продължих да го купувам.

# 542
+1 към мнението на Натка за шампоан за мазен корен, не купувам такива отдавна.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 12:19 от ДХ3

# 543
  • Deutschland
Само да кажа, че тук са заредили Ш и Б на Балеа плекс, само серум не. Не във всички ДМ, но има. Да, се надяваме и в България да доставят, за да пробвате и вие. Явно има налични отново.

# 544
Аз също съм с тънка коса и мазни корени и шампоаните са ми голям проблем. Тези за мазни корени влошават и при мен още повече нещата. По-леките за честа употреба са ми най-добре. От няколко години ползвам такъв на Lakme, заедно с био арганово масло за коса пак на същата марка (От Златна Рибка). Не утежняват косата и са ми добре. Извинявам се ако посочените марки не са по темата, ще ги махна.

# 545
Аз от доста време се ориентирах към хидратиращи шампоани, и аз съм с мазен скалп и тънка коса и ако не се натоварвам с много, държи до 3 или 4 дена. Балеа вече са пуснали и хидратиращ който ще го пробвам.

# 546
Онзи ден взимам намалени продукти, с дефекти, от ДМ и касиерката не видя намалението на единия продукт и ми го маркира на пълна цена, че и ресто не ми върна Grinning Не си замълчах.
После записи от камерите трябваше да се прегледат, че да ми върне осатъка от рестото. Neutral Face
В този случай можеше да се възползваш от Гаранция на каса: ако в касовия бон стои цена на продукта, различна от тази на етикета му на рафт, получавате тази стока безплатно.

При мен имаше такъв случай даже бях писала за един балсам за устни на Катрис. Случи ми се в ДМ в Гранд мол Варна. Цената на етикет беше около 5лв, а на касата ми искаха почти 8. Казах, че на етикета цената е друга, отидоха и провериха, но въпреки това ми казаха, че могат да ми го продадат само за 8 лв. Съответно отказах да го купя. Ако поне бяха спазили цената на етикета, щях да го купя. Но ако им е практика да го подарят, то това е много нагло поведение от служителките в този ДМ.

# 547
Аз от доста време се ориентирах към хидратиращи шампоани, и аз съм с мазен скалп и тънка коса и ако не се натоварвам с много, държи до 3 или 4 дена. Балеа вече са пуснали и хидратиращ който ще го пробвам.
Хидратиращия не овлажнява ри повече?🫢

# 548

Аз съм много доволна от този, но идея нямам дали го продават в България , и аз съм с мазен скалп,

И от този също:

# 549
  • София
Хидратиращия не овлажнява ри повече?🫢
На мазната кожа също й трябва хидратация. Просто трябва да е подходяща. Ако не я получи или ако се пресушава, ще навакса с омазняването.

# 550
Овлажняване и омазняване не са едно и също.
На всяка кожа, скалп, коса ѝ трябва хидратиране.

# 551
Аз пък искам да похваля шампоана на Здраве с чаено дърво. От много години имам себореен дерматит, мъжът ми също - лющене, сърбеж, зачервен скалп. Това е единственият шампоан, който успокоява скалпа ми. Нямам абсолютно никакво лющене и сърбеж, просто го обожавам. Измива косата страхотно, а съм пробвала много шампоани, както медицински, така и от дрогериите.

# 552
За какъв тип скалп/коса е този шампоан?

# 553
Аз случайно открих в едно магазинче шампоаните на Леганца и се запасих с по-един от детоксикиращия и този с пробиотик. И двата са подходящи за честа употреба. Безсулфатни са.
https://www.rosaimpex.com/content/leganza-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0% … D0%BD%D0%B8?tid=2
Скрит текст:

# 554
Аз пък искам да похваля шампоана на Здраве с чаено дърво. От много години имам себореен дерматит, мъжът ми също - лющене, сърбеж, зачервен скалп. Това е единственият шампоан, който успокоява скалпа ми. Нямам абсолютно никакво лющене и сърбеж, просто го обожавам. Измива косата страхотно, а съм пробвала много шампоани, както медицински, така и от дрогериите.
Може да си вземете зехтин и чаено дърво мало или масло от гроздови семки и чаено дърво масло и да си направите веднъж седмично серум за скалпа. Много помага.

Общи условия

Активация на акаунт