ЮЛЧЕ, бързо оздравявай ти! Още утре да направиш 100 бели!!!

• 12 432
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • В средата на времето
Ето това подари днес Дядо Мраз на Криско в яслата  Grinning
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5864&lang=1

Подарил му е и една малка торбичка с разни шоколадови истории, които обаче майка му ще изяде с охота  Grinning..Правили са и  снимки на тържеството. ..сега чакам да си ги получа.

# 76
  • Варна.
Аси, Изидка, решението ви е правилно, щом котето "посяга" не знаеш следващия път какво ще направи Hug  щом Шехерезада ще отиде в нова хубава къща е успокоение, не искам да ти бъркам в болката по раздялата,  но нали знаете, че котките се привързват към дома, стопаните само ги обслужват. ако не можете да свикнете без коте, мисля че можете да вземете едно бебе коте, което да свиква към завареното положение. (аз съм голям любител на всичко живо, но към котките съм малко пасивна) тази нашата Кики е много добро животно (пу-пу), досега никога не е проявила никакъв дори признак на агресия, ако беше като майка си, която 2 пъти ме е хапала нямаше да остане с детето, беше много красива, но лошичка, не даваше нищо да й се пипа, особено бебенцата като ги роди. а Кикито ми правеше по едно време нервни кризи, когато дойдеше време за спане и ще я оставим да спи сама в леглото си започваше да трепери много силно, чудих се какво става докато не ми светна защо ги прави тия номера, какво да я правя пак я прибрах в леглото.
nineto_boy - и моето куче спи в леглото ми, дори понякога ако Калина е нервна я вземам и нея в леглото и сме трите там, при нас разликата е, че кучето не излиза навън, къпя я понякога 2 пъти в седмицата и е по-чиста от повечето хора, които познавам. добре е научена къде е банята,зада си върши работата, проблеми нямаме.
голото китайско куче е рядка порода за Бя, можеш да си приготвиш най-мин. 800лв за такова.
Бубка - носа на Калина е нарисуван, явно толкова добре съм го направила, че всички питаха къде го е издрала Crazy, ще пътуваме в събота, времето няма да е много, но както се разбрахме вече е ясно кой ще плаща сметката на кварталното кафе.

# 77
 Laughing Дани не мойш ме уплаши  Laughing

# 78
  • Варна.
Бубка  Heart Eyes

реших да ви покажа няколко снимки на домашното хайванче, да се има предвид, че нашето куче не е изложбено и затова не полагаме такива зверски грижи за козината, каквито са кученцата на официалните снимки.

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=86761

# 79
  • welcome to the Jungle
Момичета, пак се е заформила тъжна темичка  Tired.
Асе, подкрепям те за телепортирането на Шери! за разлика от кучетата, котетата са доста своенравни и се чувстват стопаните на дома. В крайна метка - няма да изхвърлиш котето на улицата, а просто ще му смениш дома. Е, вярно, котктие си обичат дома, а не стопаните, но ще свикне и с новият дом.
Изидка, и на теб ти пожелавам не толкова емоционална раздяла с вашия котарак... в крайна семтка здравето и животът на децата ни са на първо място.

Чакайте да ви разкаже за котето на моите комшийки. Преди години си взеха едно мило мъничко черно котенце от улицата и с много любов си го гледаха. Понеже живеят само майка и щерка - вярвайте ми - никога не са посегнали или наранили котето. Котктата Мъри растеше в началото добричка, после запчна да посяга и след известен период комшийките ми се оплакаха, че "понякога глредала лудо". Аз не вярвах, че може една котка да гледа ЛУДО. Една вечер на прозореца отвън беше застанал някакъв котарак и Мъри щом го видя, наистина откачи. Наложи се да избягаме от стаята, защото започна да се стрелка и да напада всички ни. Трябваше да мине време, за да се успокои, а си представете - гладна, жадна...но си напада стопанките!
Друг път, едно тяхно приятелче беше довел кученцето си у тях и котката пак пощуря. Стопанките й понеже са страшно мили и жалостиви само продумаха, че евентулно може да я гонят от вкъщи... Агресията на котката започна да минава всякакви рамки, обаче. На няколко пъти напада жестоко, ама наистина жестоко  - дъщерята-стопанка. И всяка атака бе по-жестока и свирепа от предишната. Под нападение - разбирайте - скок около врата, хапане жестоко по врата, раменете и дране по лицето и главата...
Е, тези добри хора не изтърпяха повече тази жестокост и налудност и занесоха котката ...на съседната улица, където няма кучета  Shocked (има едно обособено каренце, където е раят на котките в квартала). Говоря за котка, която не е излизала повече от прозореца на 1 от стаите, директно "скочила" в дивата градска джунгла. Логиката им за наглед едно такова сурово начинание бе " Няма на кого да дадем това наистина диво и лошо коте, а и сме сигурни, че тя ще е в пъти по-добре на свобода и сред себеподобни, а не сред хора".
И, най-интересното е, че наистина бяха прави!
Ходеха да я хранят няколко месеца, за да може хубаво да се адаптира. Тази коткта претърпя невероятна метаморфоза - от слабо, късокосместо коте, беше станала една дебела ( на улицата  Shocked надебеля) и пухкава котка. Не, не сме я бъркали, окраската си бе същата, реакцията - да дере ръката на стопанката - същите... Само дето наистина и бе по-хубаво навън и нито веднъж не тръгна след тях или не им замяука тъжно...
ТА... писах, писах най-вече за споделяне на опит и успокоение на Асето и Изида.

# 80
Здравейте най- накрая и от нас!
Бях се зарекла, че щом е оздравителна темичката няма да пиша докато не сме здрави. Е най- накрая сме по- добре. Но Кая е все още отпаднала и бързо се уморява- нещо абсолютно нетипично за нея, но нормално като се има в предвид, че 4-5 дни беше само на вода, някое и друго сухарче или обикновена бисквитка. Изпуснах спора, а имаше какво да кажа, ама...  Whistling За болести толкава  Naughty.
Ние ходихме до този Хипо ленд, да ви кажа не съм очарована, в общи линии буклучките, които ги има и в другите такива детски хипер магазини. Мони си написа писъмцето до Дядо Коледа и подаръкът му е вече скрит на много тайно място.  Whistling А, Кая като неможе да си каже какво иска...  Thinking Определено искам да и вземем някаква играчка, която да развива мисленето, координацията, фината моториката  Thinking, а немога да харесам нищо такова, за момиченца са все едни кукли, печки и т. н., а тя е малко по момчешките работи покрай батко си! Joy
Хипо, я обясни по- подробно къде се намира магазина, от който вие сте накопували играчките?
Имам и още питания  Flutter, от къде да си купя хубава жива елха / с корени/, че нещо тези, които ги гледах около нас изглеждат по сухи от отрязаните Crazy и другото е, някой знае ли къде в София има фирмен магазин на НР?
Асе, наистина много е гадно това с котаче, но по някога се налага да избереш този, когото обичаш повече. Hug
Кая и Мони за сега се разбират с Астра, но когато малката калпазанка издевателства над кучето /бърка и по очите, носа и т.н. /се налага и нашата намеса, защото животинчето започва да предупреждава. Лошото е, че няма къде да се скрие, защото е голяма и на местата, на които влиза и Кая я следва.  Joy
И накрая- МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 81
Здравейте и от нас с Вики!

Като гледам снимките всички купони са били много хубави и всички деца изглеждат много, много щастливи....

Аз започнах работа и затова ми остава по-малко време да пиша.....
По въпроса с домашните любимци бих казала, че наистина привързаността към тях е огромна. И при нас щеше да се получи бебе и куче, но за жалост докато бях бременна в 5-ти месец моето кученце умря.....много ми беше мъчно за нея (беше мини пуделче и много добричко) и няколко дена много плаках за нея....Въпреки, че беше започнала да остарява и си личеше, че вече не е много добре и до известна степен да бях се примирила, че може да се получи така, когато умря не бях готова и много тежко го преживях......12 години си я гледах -  и тя спеше в леглото ми, все ходеше по мене (дори в началото ревнуваше от мъжа ми Simple Smile и му криеше чорапите, а по принцип беше много добродушна и любвеобилна)....въобще според мен всяко едно такова животинче си е част от семейството и раздялата с него по какъвто и да е повод няма как да не е много трудна.......
Иначе ние с Вики сме добре....сега баба и дядо я гледат и общо взето добре приема факта, че съм на работа......докато ме няма се занимава и не показва да й липсвам, но щом се прибера само мама признава и ме мамосва за щяло и нещяло Heart Eyes Тези дни й изби и вторият кътник..през нощта се буди веднъж, но установихме, че е гладна и й даваме мляко - след като го изпие заспива и повече не се буди....получава се така защото до обяд си изяжда закуската и обяда, а като се събуди следобед към 5.30 - 6 (тя все още спи и сутрин към 1 час) иска да яде само печен сандвич или нещо дребно и преди да заспи пие мляко, та общо взето не се е понаяла като хората.....Вики вече е като папагалче и се опитва да повтяря всяка една наша дума...В понеделник я водихме на детски рожден ден - всички деца бяха 4-7 годишни, а тя се чувстваше прекрасно сред тях и се вреше между тях и им взимаше играчките.....и въобще не се притесняваше, че е най-мъничката......

Относно коледните подаръци аз все още се чудя какво да взема на Вики, защото като я гледам играчките не й привличат много вниманието - все иска да си играе с нещата от ежедневието....
Елхичка и аз ще взема тия дни, но много се чудя на високо ли да я слагам или както обикновено по-ниско и да уча Виктория, че не трябва много да я дърпа и закача...........

# 82
Е, добро утро от нас Hug

Навън повалява малко, но ние ще излезем все пак, така че лек ден от нас за вас Peace

# 83
  • София
Честит първи сняг!!! Nature Snowman
При нас покри дърветата, но по улицата и тротоара е киша.Дано натрупа хубаво тези дни и малчовците да се запознаят със снега,защото от миналата година не вярвам да помнят какво е това сняг .Марти седи и гледа през прозореца и се радва много.
Лек ден на всички мами santa2

# 84
     Хей, мами, днес е Игнажден или Полазник, както му казват на някои места. Според вярванията, който пръв ти влезе в къщата /гледа се характера и благополучието на човека/, такава ще бъде следващата година за къщата.
Честит сняг от нас и  се Praynig да натрупа.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 85
Утре занимаваме за Шумен, така че искам да пожелая на всички щастлива Коледа, много настроение, усмивки и подаръци!
Днес моят мъж има рожден ден. Става на 29 години  Heart Eyes

# 86
честит първи сняг и от нас,днес наистина е Игнажден(бях забравила),надявам се да не съм разочарована от полазването.........                                                 Гошко много кашля,сополите започват да се обаждат.Кажете ми какъв сироп за кашлица да му давам(изписаха ни мукоплант на др.Таис),но не го отхрачва , детенце се измъчи и ние покраи него.Неискам да ви занимавам повече с болести.                                Ходих до новооткрития магазин срещу метро,но се разочаровах (много стоки , които можеш да видиш и по сергиите на пазара ),ако все още някои ходи за играчки може да погледне и в метро там има голям избор.              Това е от нас за сега , чао и дано се радват децата на снега  newsm44

# 87
Честит първи сняг  Hug People Santa Дано имаме една прекрасна снежна Коледа.

Подаръка за Яво е кукленска количка за бутане с бебе мечка  Mr. Green, бате Иван си е поръчал (както се изразява той  Crazy) часовник, конструктор, диктофон  Crazy и играчка за елхата  Mr. Green, което ми напомня винаги за желанията му когато беше на около 3г. - ревеше ми в Била за разклонител с лампа  Joy

# 88
  • Варна.
Дезри - винаги съм искала да имам доберман, да ви е жива и здрава, но в апартамент не мога да го гледам, някой ден ако ни огрее слънцето и отидем да живеем на къща ще вземем, а също много ме кефи и мителшнауцера. Да ти кажа понякога ти взаимствам Кая (особено когато трябва да извикам след нея), не ми харесва като казват на детето ми Лина или Кали(като онази ужасна богиня от Индиана Джоунс) искам от бабите да и казват цялото име, и явно е много нетипично такова съкращение на Калина, защото много ми се чуди свеки. вие от къде го чухте, спомням си че беше писала нещо по въпроса, но точно какво съм забравила Sad?
На Калина купих вчера от един склад - от баба и дядо - 2 кукли в една кутия мама и детенце с еднакви дрешки, тип барби, полски, също конструктор от едри елементи; от нас(по-скоро от мен, защото бащата естествено направи физиономия) - полицейската кола на бебешкото лего, дори я отворих първо аз да я огледам.  Simple Smile видях много интересен комплект на лего, огромна кутия с животните, страхотно, но струваше към 200лв. някой друг път...

# 89
Честит първи сняг! Честито вдигане на мъглата!!! Crazy

Изида, точно същата играчка искам да купя на Дидо за коледа, защото Толо са супер издръжливи на системно тряскане в плочки и защото Дидо много обича колички. Дано я има в Малечко, можеш ли да ми кажеш колко струва?
Не че е заслужил много... Пак ми изкара нервите и ме докара до лудост с неяденето си, без да е болен, или друга причина... зарязала съм терапии и всичко, той тотално отказва храна, даже доброволно си отваря устата и плюе след това. В неделя ми свършиха нервите от всякъде и отнесе един шамар, после голям рев падна от моя страна, а него не го впечатли кой знае колко. Confused В една приятелка го бях дала за малко и тя се опитала покрай нейното дете да му даде и на него да яде, мъжа и помагал, мляскал, , пял и танцувал, но не могли да го накарат даже да опита яденето. Това - на обяд, след като ми отказа да закуси, неял от предната вечер.  ooooh!
Купила съм Киди, дано подейства по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт