http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5864&lang=1
Подарил му е и една малка торбичка с разни шоколадови истории, които обаче майка му ще изяде с охота
..Правили са и снимки на тържеството. ..сега чакам да си ги получа. 
..Правили са и снимки на тържеството. ..сега чакам да си ги получа.
щом Шехерезада ще отиде в нова хубава къща е успокоение, не искам да ти бъркам в болката по раздялата, но нали знаете, че котките се привързват към дома, стопаните само ги обслужват. ако не можете да свикнете без коте, мисля че можете да вземете едно бебе коте, което да свиква към завареното положение. (аз съм голям любител на всичко живо, но към котките съм малко пасивна) тази нашата Кики е много добро животно (пу-пу), досега никога не е проявила никакъв дори признак на агресия, ако беше като майка си, която 2 пъти ме е хапала нямаше да остане с детето, беше много красива, но лошичка, не даваше нищо да й се пипа, особено бебенцата като ги роди. а Кикито ми правеше по едно време нервни кризи, когато дойдеше време за спане и ще я оставим да спи сама в леглото си започваше да трепери много силно, чудих се какво става докато не ми светна защо ги прави тия номера, какво да я правя пак я прибрах в леглото.
, ще пътуваме в събота, времето няма да е много, но както се разбрахме вече е ясно кой ще плаща сметката на кварталното кафе. 
.
За болести толкава
.
А, Кая като неможе да си каже какво иска...
Определено искам да и вземем някаква играчка, която да развива мисленето, координацията, фината моториката
, а немога да харесам нищо такова, за момиченца са все едни кукли, печки и т. н., а тя е малко по момчешките работи покрай батко си!
, от къде да си купя хубава жива елха / с корени/, че нещо тези, които ги гледах около нас изглеждат по сухи от отрязаните
и другото е, някой знае ли къде в София има фирмен магазин на НР?
/бърка и по очите, носа и т.н. /се налага и нашата намеса, защото животинчето започва да предупреждава. Лошото е, че няма къде да се скрие, защото е голяма и на местата, на които влиза и Кая я следва. 
и му криеше чорапите, а по принцип беше много добродушна и любвеобилна)....въобще според мен всяко едно такова животинче си е част от семейството и раздялата с него по какъвто и да е повод няма как да не е много трудна.......
Тези дни й изби и вторият кътник..през нощта се буди веднъж, но установихме, че е гладна и й даваме мляко - след като го изпие заспива и повече не се буди....получава се така защото до обяд си изяжда закуската и обяда, а като се събуди следобед към 5.30 - 6 (тя все още спи и сутрин към 1 час) иска да яде само печен сандвич или нещо дребно и преди да заспи пие мляко, та общо взето не се е понаяла като хората.....Вики вече е като папагалче и се опитва да повтяря всяка една наша дума...В понеделник я водихме на детски рожден ден - всички деца бяха 4-7 годишни, а тя се чувстваше прекрасно сред тях и се вреше между тях и им взимаше играчките.....и въобще не се притесняваше, че е най-мъничката......
Дано имаме една прекрасна снежна Коледа.
) часовник, конструктор, диктофон
и играчка за елхата
?
видях много интересен комплект на лего, огромна кутия с животните, страхотно, но струваше към 200лв. някой друг път...