🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 681
  • 856
  •   1
Отговори
# 135
Нали и от продукцията са им ровили в багажа,за да намерят скритата храна...За там няма рев,че са и ровили в интимните вещи...

# 136
Камелия преувеличи малко драмата, защото ако не беше се разпищяла, щяха да повдигнат въпроса защо си е скрила прах за пране, докато за другите няма.
А и това няма да го разбера никога! Rolling Eyes Как така ще вземеш от общото и ще го скриеш само за себе си?? Как се прави това, бе, хора?
Скрит текст:
Преди години при разчистване на един обект, се оказа, че има залежи от двайсетина пакета захар. Ние у нас захар не консумираме, оставих два пакета да се намира и другите ги занесох в работата, сигурно са били поне 15 кг. Там се пиеше по много кафе, чай, правеха се печени плодове на фурна, разни сладкиши (сменен режим, денонощно и имахме печка за приготвяне на храна). В един момент, около месец-два след като ги занесох, се оказа, че в шкафа има 2 пакета захар по 1 кг. Другите колежка си ги отнесла един по един у тях. Преди време същата друго нещо, което е за общо ползване, си беше харесала и понеже аз не ѝ мълчах, тя ми вдигна скандал на мен когато изисках да върне нещото. Не си обяснявам подобна наглост и тогава не можах да си я обясня, и сега с Камелия, и никога няма да мога.

Нали и от продукцията са им ровили в багажа,за да намерят скритата храна...За там няма рев,че са и ровили в интимните вещи...
Това не е равнозначно на ровенето на Радослав.

# 137
  • София
Промото за довечера:

https://fb.watch/h5w4Bns9u2/

Явно циркът продължава. Радо един път толкова убедително казва как приема наказанието и ще стои вътре, след пет минути вече е на друго мнение.

# 138
  • при късмета
Добре де, защо Камелия да е виновна на Радо за издънките? И защо се гледа само нейното прибиране на нещо? Та нали самия Радо си търсеше къширани бурканчетА (наблягам на множественото число), които самия той е скрил? Пак излиза крадеца вика дръжте крадеца и изобщо не е в полза на олигофренчето и оправдание не му е. Даже Калин му каза, че лично от него е крил някакви неща и думите му бяха "защото прибираш всичко, което видиш". Не му е за пръв път, дори, ако разглеждаме само казуса с прибирането. Значи според него, като той го прави си е напълно нормално и той има нужда, но като друг прави абсолютно същото, тогава трябва да се омаскари. И това не говори добре за него. Изобщо не мога да намеря нито един аргумент в негова полза, няма как и от пръстите да се изсмука. Още повече, че той тръгна да прави друг конфликт, след като вече беше наложено наказанието. Това му беше извинението един вид и да прехвърли фокуса в/у някой друг. И това е недостойно, вместо да си поеме вината не само на думи и да се държи като мъж, каквото изисква от останалите. Това е някакво недорасло недоразумение и направо съжалявам хората, които са принудени да са в неговото обкръжение в живота

# 139
  • София
То всички са си заделяли от общите неща. Едни цигари, други храна (затова и Иван и Калин нямаха против). Някои крият и защото други като Радо разхищават. В случая, ако тя си е взела нейната част още, когато си го спечелиха и си е ползвала само от него, а не и от общия, не ги е ощетила. Да, не им е казала, но и другите ги правят тези неща и затова не се ядосаха. А Радо, който в пъти повече е употребил от общите блага, се сърди.

# 140
Радо, че си има поведенчески проблеми, а явно и с алкохола, има, но нито това е мястото, нито това начина за корекцията им.
Дуелите са до много късно, Радо е мъж канара, сипва си тайничко голяма чаша концентрат. Ако Камелия съвсем целенасочено не беше обърнала внимание и изкоментирала този факт, съответно ехото и’ Иван не беше продължил (сигурно към 3 сутринта) нямаше да се случи нищо. Радо си махна микрофона, като защитна реакция, да не се чуват и да не се разкриват критиките и тези му проблеми. Наистина, защо не обсъждат и пиенето на Калин, който сам си каза, че може да закусва с бира.
Камелия не е необходимо да прехвърля проекциите и проблемите си с бившия върху Радо точно във Фермата.
Станалото след това…Радо се опитва да я злепостави и нея, но не е толкова обигран, а изначало е в неизгодна позиция, след общото наказание другарският съд беше неизбежен, а Радо все пак се притеснява как ще изглежда в очите на мама и децата. Американските власти може и да не могат да защитят беззащитни жени, но пък във Фермата охрана бди над съня им.
На Яни му писна, а и нямаше много избор, от друга страна може да си го позволи, бил е вече победител.
Нина, обаче, чак беше смехотворно как изприпка/ха с белезниците при него. Сама даже не е вярвала, че може да стигне до този етап.
А Камелия седеше като посадена до Яни и дори не успя да изиграе ролята си на трогната от сълзите.Лицемерна и студена жена.Нищо му няма на Радо,продукцията се опитват да сътворят интрига и хубавото е ,че голяма част от хората го осъзнават и разбират.Калин също ми е съмнителен с този ореол на добрия и справедливия работар

# 141
То всички са си заделяли от общите неща. Едни цигари, други храна (затова и Иван и Калин нямаха против). Някои крият и защото други като Радо разхищават. В случая, ако тя си е взела нейната част още, когато си го спечелиха и си е ползвала само от него, а не и от общия, не ги е ощетила. Да, не им е казала, но и другите ги правят тези неща и затова не се ядосаха. А Радо, който в пъти повече е употребил от общите блага, се сърди.
Неговата реакция е нападение с цел защита, защото няма други аргументи, с които да се оправдае.

# 142
Не знаем точно с праха как стоят нещата, ама и Камелия не е казала - това си е моят дял, още като си го разделихме в началото, то май защото и не са го делили, ами всеки е взимал като му трябва, но тя си е прибрала за после, докато за другите вече няма.
А на Ванчето сладките неща си бяха лично нейни, когато са си раздавали, тя не си ги е изяждала веднага. И тогава нямаше драма, че не само й преровиха багажа, ами даже  ги изядоха.

# 143
  • София
Детската градина беше вчера...

# 144
А представяте ли си Радо да го бяха затворили като Валерия? Заключен в къщата.

# 145
  • Асеновград
Ееее много сте изписали , не мога да ви догоня. Връщам се да изгледам дуела на Влад и Финци.
С две ръце , крака и каквото още трябва, съм за Яни. Дано този Радо вече си тръгва , не мога да го гледам. То бива тъпотия , но това минава всички граници...много е зле този. Наистина не мога да повярвам , че това е спортист. Спорта те възпитава , на дисциплина , уважение , морал.....нооо тук кръгла 0.
Камелия ми е много фалшива , не вярвам на крокодилските и сълзи.
Нина , мрън- мрън и докрета , и тя е  гола вода ,нищо не показа освен интриги и клюки.
Скучна работа....викане крясъци и нищо съществено.

# 146
Нина как грейна, че се падна мъжки дуел. Още няколко дни във Фермата!

# 147
Обаче тая Камелия е като статуя. Гледах я , докато Нина се метна да прегръща Яни , тя не мигна. А после на терасата с Вал , Яни добре й сипа  на Нинчето.
   От промото - Радо пак заплашва,че ще си ходи.Кого плаши?! Аре сакчето и у дома.

# 148
Очевидно Радо има някакви сериозни дефицити и отклонения. Въпросът е защо психолозите на предаването са го допуснали вътре. Риторично питане.

+1000  

Вероятно предпочитат зрелищата и съответно парите пред сигурноста на участниците.Пример с арената.Не знам само как някой все още не се е претрепал на нея .Последните сезони бе на косъм . Тази година я направили и без покрив.....

# 149
Честно казано много ме е яд.Сезона тръгна толкова обещаващо за мен,а до къде стига.Пълно дъно.Разочорована съм .

Общи условия

Активация на акаунт