Термин Август 2023🤰🏻

• 43 145
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Прегледах навсякъде до няма подобна тема… По изчисления на доктора съм в 6седмица, въпреки че седмица преди това ме изкара в 4 седмица и 6 дни, а седмица по-късно 6та, това се случва при един и същ доктор. В началото ми каза, че всичко се разива нормално, но сега ми каза, че сака изоставал порастнал бил съвсем малко и един вид не се развива много и края няма да е хубав. Дали някоя от вас се е сблъсквала с това! Благодаря предварително

# 316
Здравейте! Прегледах навсякъде до няма подобна тема… По изчисления на доктора съм в 6седмица, въпреки че седмица преди това ме изкара в 4 седмица и 6 дни, а седмица по-късно 6та, това се случва при един и същ доктор. В началото ми каза, че всичко се разива нормално, но сега ми каза, че сака изоставал порастнал бил съвсем малко и един вид не се развива много и края няма да е хубав. Дали някоя от вас се е сблъсквала с това! Благодаря предварително

Потърсете второ мнение от друг лекар.

# 317

Задължително на още един лекар !

# 318
Здравейте момичета от два дни имам не силно кървене, днес ходих в болница св Лазар и д-р Паликов ми каза че според него тази бременост няма да я бъде. Има си плоден сак има и жлъчно мехурче, но няма ембрион и сърдечна дейност. Незнам кога е била овулацията и незнам дали е късна. По ехограф излиза 6+5 а по цикъл 7+3. Каза ми да изчакам още два дни и ако няма съречна дейност трябва да се махне. Незнам дали е необходимо да се изчака повече, чета различни истории на жени и на някой в по късен етап се появява сърдечна дейност и ебриом. Моля който има опита да ме посаветва.

# 319
Здравейте момичета от два дни имам не силно кървене, днес ходих в болница св Лазар и д-р Паликов ми каза че според него тази бременост няма да я бъде. Има си плоден сак има и жлъчно мехурче, но няма ембрион и сърдечна дейност. Незнам кога е била овулацията и незнам дали е късна. По ехограф излиза 6+5 а по цикъл 7+3. Каза ми да изчакам още два дни и ако няма съречна дейност трябва да се махне. Незнам дали е необходимо да се изчака повече, чета различни истории на жени и на някой в по късен етап се появява сърдечна дейност и ебриом. Моля който има опита да ме посаветва.

Задължително отиди на още един лекар .

# 320
Момичета, минавам да споделя.
Вчера си пуснах някои изследвания.
Днес ми излязоха резултатите за токсоплазмоза и съм притеснена.
Оказва се, че не съм се срещала с паразита и нямам никакви антитела срещу инфекция. Confused
Цял живот съм живяла с животни вкъщи и мислех, че поне за това няма да се притеснявам,но ето - няма гаранция за нищо.

# 321
Ирелиа, много хора нямат антитела към токсоплазмоза. Това не значи, че задължително ще се заразиш, още повече, че досега е нямало проблем. Просто бъди по-предпазлива и всичко ще е наред Hug ако имаш котка - друг да чисти тоалетната и животинчето да не ходи там където спиш и се храниш, кучетата май не били проблем.

# 322
Момичета, минавам да споделя.
Вчера си пуснах някои изследвания.
Днес ми излязоха резултатите за токсоплазмоза и съм притеснена.
Оказва се, че не съм се срещала с паразита и нямам никакви антитела срещу инфекция. Confused
Цял живот съм живяла с животни вкъщи и мислех, че поне за това няма да се притеснявам,но ето - няма гаранция за нищо.

По-назад в темата и аз споделих, че нямам антитела (установих го с предходната бременност), а цял живот живея с животинки (котки, кучета и зайци). Ако имате котка, друг да чисти тоалетната, както са те посъветвали. Не изпадай в паника. Всичко ще бъде наред

# 323
И аз пусках изследвания скоро. Притеснява ме ниския хемоглобин (нормално ми е около 135) и ще трябва да вземаме мерки отсега... Че по-нататък ще пада още

На вас казват ли ви какъв е пулса? На мен в 6+3г.с. АГ го избери 163 удара. Това не е ли много?

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 15:40 от Jupiter sea

# 324
  • София
Моят хемоглобин си е нисък цял живот , след първото раждане от шейново ми изписаха някакви ампули за него. Проблем не съм имала с бременноста , важното е АГ да го има предвид.

Пулсът на моето бебче в 7г.с беше 152. Не са ми казали много ли е или малко. Предният път в 7 г.с е бил около 140.

# 325
Привет на всички и честита Коледа, и аз съм с термин 10.8.2023 (изчислено от програма в интернет). Намирам се в 7 към 8 г.с. , първа бременност. Започнах прием на витамини Елевит. Уж били добри, все още нямам наблюдения. Също генокологът ми каза, в 5-6 г.с , че плодът бил малък от обичайното. Същото като на жената от по-горе. Ориентирали ли сте вече към определен доктор? Мнения Simple Smile
Весели празници!

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 17:52 от бейбилъвче

# 326
Jupiter sea, добре ти е хемоглобинът засега. Аз през целия си живот никога не съм имала толкова висок. Не мисля, че има за какво да се притесняваш, но говори с АГ, ще ти кажат дали да пиеш нещо.

Моят хемоглобин никога не е повече от 110 и имам две деца. През 2000-ните никой не ми и обръщал внимание на хемоглобина и не съм пила нищо тогава, пък проблеми с тези бременности не съм имала.

# 327
Момичета, днес получих кафеникаво зацапване, както при имплантационното кървене. Това опасно ли е и трябва ли да отида спешно на лекар да ме прегледат? Някоя от вас имала ли е такова зацапване?

# 328
Момичета, днес получих кафеникаво зацапване, както при имплантационното кървене. Това опасно ли е и трябва ли да отида спешно на лекар да ме прегледат? Някоя от вас имала ли е такова зацапване?

Да аз бях с такова изписаха ми първо дуфастон после ми смениха терапията на утрогестан и но шпа. При мен беше от хематом в матката, който чакам да се доразорбира. Почивайте повече и се консултирайте с АГ. Не изпадайте в паника може да е нещо минимално:)

# 329
  • София
Здравейте момичета, някоя страда ли от подут корем/ газове ? Уж се храня нормално, два дни корема ми е подут като в 5 месец и твърд. Нямам болка , само дискомфорт. Не искам да притеснявам АГ по празниците, но ако и утре е така мисля да й пиша. С първата бременност нямах такива неща, нито ми е ставало лошо, нито нищо. Сега не знам какво се случва, нищо общо 😂

Общи условия

Активация на акаунт