Термин Август 2023🤰🏻

• 43 085
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Днес много прегледи, много нещо.. Честити сърчица на всички момичета от последната страница! 🍀🙂🌷
Все такива новини да има!
Аз съм 8+г.с и нещо ми се струва, че гърдите не са така напрегнати, а само тежащи. Вече моите сутиени са ми малки (става ми само 1) и минах на сутиените за кърмене, които имам от предишната бременност. 😀 Вчера и днес сладолед набивам като невидяла и филии с лютеница... Месо изобщо не ми се яде.

# 406
Относно будуването май няма спасение. Освен някакви ритуали преди спане, но аз реално си заспивам веднага, а се будя към 2-3.
С коремен ехограф ме гледат някъде от 8 седмица.
И аз мисля да раждам селцио след нормално. Просто съм на възраст , на която вече не мога да се мъча с нормално.
Има ли някоя от вас, която ще се следи при доктор Вецев?

# 407
幸せ happiness, и аз ходих при 3 АГ и при никоя от тях не искам да се следя 😄 Не знам как да го измисля...

2019та раждах в Токуда - не е вярно, че не е при теб бебето. Взеха го за 3 часа след раждането за изследванията, които провят, после оставят майката да реши дали да е при нея или в общото помещение на бебетата. Може да го взимаш и връщаш по всяко време (поне след естествено раждане беше така)

# 408
Аз мисля пак да раждам нормално, независимо от възрастта. От секцио ме е страх. Още не мисля къде ще раждам, защото е рано.
Аз ще се следя при доктор Вецев, високорискова бременност имам.

# 409
Xelly, за първи път чувам да се взема кръв от ухо Confounded в България не мисля че го правят.

Happiness много полезна информация! Благодаря че си я селектирала и че ни я сподели! Аз се колебая между Правителствена, Токуда и Вита...

Юпитер, аз го минах периода с лютеницата Grinning сега съм на сандвичи, вчера ми се ядеше леща. Като цяло почти нищо не ми се хапва, става ми гадно от неща, които по принцип ям или като ям нещо, след това не мога да го погледна...Единственото което ми се яде непрекъснато е кисело мляко,  а по принцип не съм му чак такъв привърженик. Grinning

# 410
И аз ще се следя при него, Елиза. Вече имам два прегледа при него и съм безкрайно доволна. Извършва много обстоен ултразвуков преглед, винаги ди вдига телефона и има супер отношение , с чувство за хумор и предразполага. Доктор Станулов ми го препоръча, ти май също беше при него. Казаха ми за следващия преглед да си нося направление за жк , така че си оставам там и ще раждам при него живот и здраве , стига всичко да е ок.

# 411
Аз не искам в Шейново да раждам. Имам ужасяващи спомени от първото раждане. Вярно е, че беше преди 21 години, но ми остана травма.

# 412
И моето раждане беше там преди 17 години. Нямам лоши спомени. Мисля , че е важно при кой лекар ще родя , а не къде. А и реално единствено в Токуда ми харесва като база и всичко за раждане, но сумата е главоломна и вече в повече ми идват всички разходи.

# 413
Момичета, обръщам се към тези от вас, които след нормално раждане са се насочили към секцио. Аз като раждала веднъж секцио по мед. причини, не бих си го причинила втори път и бих ви посъветвала да си помислите добре. Разбира се, всеки си преценява, но аз мога да изкажа само негативи и за мен си остава огромна травма. Надявам се сега всичко да се развие добре и да си родя нормално 🤞🏻

# 414
Аз съм съгласна с Ариеллл. Нямам опит със секцио, но майка ми го е преживяла много тежко и едва се е възстановила. От друга страна, моите две успешни бременности завършиха с естествено раждане на много големи бебета и се възстанових доста бързо и лесно. Само споделям, не натрапвам мнението си на никого.

# 415
Не знам , момичета, моето естествено не беше лесно, продължи над 12 часа, не получавах разкритие, адски контракции. После хемороиди, много външни и вътрешни шевове, инфекция след шиенето… не знам…

# 416
Моето първо раждане беше 16 часа, тегло на бебето над 4 кг. Раждането беше тежко, но пак предпочитам естественото, освен ако нямам медицински показания за секциото. Наплашена съм от това, което са ми споделяли майка ми и други жени.
Но да се стигне до там де, има време, не бързам. Simple Smile
P.S. И аз имах инфекция след шиенето в Шейново. В Токуда си беше перфектно всичко и на третия ден бях забравила за шевовете.

# 417
Така и така говорим за раждане. Моята първа бременност беше със секцио,  защото бебето остана докрай седалищно. Но и да нямаше медицинска причина щях да избера секцио, защото нашето семейство има трагичен случай от нормално раждане.  Не ми се навлиза в подробности, просто споделям.
Лека бременност на всички момичета! Simple Smile

# 418
  • София
Здравейте момичета , утре съм на преглед , в 9 г.с съм точно, но този кашлящ вирус ме побърква. Две седмици кашляне и сополи, от днес и конюнктивит имам , малкия и той. Направо се чувствам като половин човек, и супер много се притеснявам дали всичко ще е наред утре с бебчо. Не стига, че едвам приспахме малкия ( на 9 месеца е ) , ами аз не мога да заспя от кашляне и обикалям стаите като луда.
Помрънках малко, стискайте ми палци моля утре всичко да е наред. Знам, че сте сила ❤

# 419
Тази нощ ще се побъркам. Цяла нощ обикалям като луда, немога и немога да се изходя по малка нужда. Голям ад, просто немога да ви го опиша. Едвам чакам да стане седем и да ходя на лекар. Цяла нощ съм на гърнето, а толкова ми се пикая. Оф ще полудея от дози дискомфорт.

Общи условия

Активация на акаунт