Отговори
# 30

Flowers Rose Оо-о, ДЖАКИ* може ли да не се стряскаме по нощите
с пиявици и шаманки , че скоро ако се появи Джано
 с нЕкоя скочила му на рамото жабарка ша ти върнем жеста,
 сега чукай на дърво и си плюй в пазвата
 да не се сдобие с амулет* ма не от *Dolce & Gabbana*..
Joy Joy

# 31

Flowers Rose Оо-о, ДЖАКИ* може ли да не се стряскаме по нощите
с пиявици и шаманки , че скоро ако се появи Джано
 с нЕкоя скочила му на рамото жабарка ша ти върнем жеста,
 сега чукай на дърво и си плюй в пазвата
 да не се сдобие с амулет* ма не от *Dolce & Gabbana*..
Joy Joy

Софи, чукам, чукам, че както забелязваме и на Джано вкуса не е много читав.

# 32

Hearts

Hearts

Heart Eyes

Скрит текст:

Notes Flowers Rose

# 33
Добро утро, момичета!

Слънцето не знае кой е добър и кой лош.
То свети, без да знае кого ще стопли.
Бъди като слънцето.

Софи, благодаря ти за поздрава....разсъни ме и ме усмихна!

# 34
Здравейте!

Днес световен ден, няма.
Може да си спретнем едно световно писане на писма до Дядо Коледа. От раничко да я свършим тази работа, че за някои желания ще може да има нужда от повечко време за изпълняване.

Хайредин даже вече започна проверка на списъка

# 35
Моето писмо ще е кратко и ясно!

Дядо Коледа,

пускам го

# 36

Джаки, прекрасно желание. Да ти се връща умножено. А нещо за себе си, така "по- егоистично" да си пожелаеш. То и аз освен за здраве и благоденствие, за друго не се сещам. Може би един пухкав сняг, който да скърца под обувките и да блести в отражението на уличните лампи.

# 37
Здравейте, момичета!

„Зад всяка преуспяла жена стои огромно количество кафе.“  
Стефани Пиро

За преуспелите момичета от най-слънчевата тема - много здраве, усмивки и прекрасно настроение!

"Казана дума, хвърлен камък" - не съм изненадана, защото бях убедена, че вие, момичета, ще направите и невъзможното, но ще стигнете до 3-та страница. Четях ви с удоволствие и се радвах на всеки ваш пост, пропит с много настроение, интересни хрумки и весели закачки. А колажите, гифките и снимките направо ме разтапяха. Ето това е причината да обичам толкова силно темата и пишещите в нея!
     Благодаря ви, прекрасни!
     От сета на "Барбарос Хайредин" Sign Clapper

# 38
    "Казана дума, хвърлен камък" - не съм изненадана, защото бях убедена, че вие, момичета, ще направите и невъзможното, но ще стигнете до 3-та страница. Четях ви с удоволствие и се радвах на всеки ваш пост, пропит с много настроение, интересни хрумки и весели закачки. А колажите, гифките и снимките направо ме разтапяха. Ето това е причината да обичам толкова силно темата и пишещите в нея!
     Благодаря ви, прекрасни!

О, Емка, когато има настроение, има и веселие, а постовете неусетно си вървят един след друг. Затова обичам да пиша тук, защото можеш за всичко и за всеки да си пишеш на воля без някой да ти налага цензура. За мен е удоволствие, че съм в такава весела и приятна компания. Благодаря ви, момичета!

# 39
И аз да ви Благодаря! Когато искам добро настроение, тук винаги мога да го получа, а изненадите и коментарите, ме карат понякога да се смея до сълзи. Продължавам да мисля списъка до дядо Коледа...

# 40

Balloon Днес все едно е *Денят на благодарността*..
да благодаря и аз за щастливия петък и невероятните съфорумки,
писмо няма да пиша, ша му пратя SMS * „Can Yaman Mania”
Heart Eyes

Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

# 41
Може да си спретнем едно световно писане на писма до Дядо Коледа. От раничко да я свършим тази работа, че за някои желания ще може да има нужда от повечко време за изпълняване.

Хайредин даже вече започна проверка на списъка

Цеце, страхотна идея! Доста ще се поизпотя, но обещавам да пиша още тази вечер. Само да подредя приоритетите, че желанията ми са доста. Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П. Ееее, отново ти откраднаха идеята. Ще пишат писма и в друга тема. Ама няма лошо, по-важно е, че нашата тема се чете, харесват ни  хрумките, забавляват се с нас от балкона. Учат се и дано им потръгне...

# 42

П.П. Ееее, отново ти откраднаха идеята. Ще пишат писма и в друга тема. Ама няма лошо, по-важно е, че нашата тема се чете, харесват ни  хрумките, забавляват се с нас от балкона. Учат се и дано им потръгне...

Да позная ли от раз, коя е темата?

# 43
Момичета, подредихте ли елхата?
Ето една идейка - коледна елха за възрастни...

А и ето първия тръпнещ от нетърпение, да ни остави подаръци, че дома го чакат.

# 44
Коледен подарък - Вторият тийзър на Барбароса е тук и е Огън .Nature Fire

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 21:09 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт