Звездни компромати - Декември'22

• 295 494
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 2 415
Към анорексичните тела добавям и Галена …
Жестока промяна има….
Хич не изглеждат добре нещата, тя се топи с дни
Скрит текст:

Преди
Скрит текст:

14.10.22

29.10.22

16.11.22

23.11.22

27.11.22

1.12.22

8.12.22

# 2 416
Това не е красиво. Вече е болно. Лошо е, че това е болна психика.Тялото ще се възстанови. Но Галена е тръгнала към анорексията.

# 2 417
  • Glasgow
Как си запазват обаче контура на лицето, обикновено се смъква някак с рязкото отслабване

# 2 418
Как си запазват обаче контура на лицето, обикновено се смъква някак с рязкото отслабване
С намеси разбира се Simple Smile Има конци, има най-различни варианти. 👌🏻

# 2 419
Каква ръчичка има Галена
Колко кг е това

Оле оле

# 2 420
Галена е останала само рагу и зъби …. Язък! Преди си  беше идеална. Сега е като кукла Лол, огромна лумбарица на нелепо малко телце …

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 11:15 от JACKLIN*

# 2 421
Спортът спасява, не може да спортуваш без да се храниш. Слабите спортуващи имат съвсем друго излъчване в сравнение със слабите гладуващи. Имах позната, която започна да спортува, и така си пребори хранително разтройство.

# 2 422
Имах приятелка на 38 г с тяло като на Галена + силиконов бюст разбира се. Не спираше да повтаря каква невероятна жена е , в идеална форма и как 18 г ѝ завиждали. Това са болни мозъци, казвам ви…

# 2 423
  • Пловдив
Леле ... Аз 2 страници мисля още гаджето на Глория 😜😍 Да го изядеш

Галена отслабва с инжекции, няма да я мислим нея. Тя да му мисли! Че още не се знае какви са последствията.
Българинът е странно животно, ваксините били отровни, с живак, с някакво си там различно ДНК... Но никой не пита какво има в инжекциите за отслабване, всяка кифла тича към аптеката и търси от къде да го закупи. Ужас!
Прави сте, че режим със спорт дава супер резултати. И ето, детето на Ирина нагледно го е показало.

# 2 424
  • Брюксел / София
Мишо Шамара е ръсил “акъл” НА телевизора:
https://vihrogon.bg/misho-shamara-na-50-v-sasht-i-chistachkata-m … cMbtaUQRv3pRW0G34

# 2 425
  • София
Галена и в лицето не изглежда добре.
Стивън Тайлър е поредната жертва на движението me too.  След 50 години се сетила Холкомб, че била сексуално насилвана. Явно и трябват пари.

# 2 426
  • Пловдив
Енджи Касабие...
Скрит текст:

Бисерите на мамин Сашко..."Сватбата ще е догодина или по-догодина", обяви той пред колежката си Деси Стоянова и гостите в студиото Иван Лечев и Ирен Леви. Иначе синът на Катето Евро призна, че няколко вишновки му помогнали да направи предложението за брак, което иначе било планирано.

"Вече ми викайте Сашо Сгодения, Сашо Годеника или сгодения кокалянец",              пошегува се Кадиев, на когото сериозното обвързване явно не пречи на чувството за хумор. След всички поздрави, той обобщи: "Аз я обичам, тя ме обича – докато тя ме обича, всички ще е наред".

# 2 427
Галена в лице е замязала на маймуна

# 2 428
Кандидат съпругата на Кадиев бременна ли е, че нещо съм изпуснала?

# 2 429
  • Sofia
Галена и в лицето не изглежда добре.
Стивън Тайлър е поредната жертва на движението me too.  След 50 години се сетила Холкомб, че била сексуално насилвана. Явно и трябват пари.

Тук историята е по-друга. Става дума за момиче на 16г, с която Тейлър има връзка, описана преди години в неговата биография. Нейните родители му дават официално права за настоятел, за да може тя да пътува с него. Имали са 3-годишна връзка. Тя забременява, според нея той я кара да направи аборт. Впоследствие тя е активен противник на абортите. Накратко историята явно е призната и от Тейлър, макар в книгата да не е споменато името й.
Единствено не разбрах за какво е делото, в Америка под каква възраст е забранен сексът? Т.е тя непълнолетна ли е била?

Общи условия

Активация на акаунт