Звездни компромати - Декември'22

• 294 279
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 2 445
Да съди родителите си. Отговорността е била тяхна.

# 2 446
да съдиш извън времето на постъпката не е редно. Каквито са били нравите тогава, такива и постъпките.

# 2 447
  • Sofia
Абсолютно за съд са и родителите. Но не знам дали има закон за това. Интересното е, че след 2 дни в Калифорния изтича срокът, в който жертви на насилие с голяма давност, могат да предявят претенции. Тя явно се е решила в последния момент, а той сигурно нямаше да напише подобни неща в автобиографията си, която мисля е издадена 1997г, ако знаеше, че може да попадне под ударите на такъв закон.

# 2 448
И Петканова почна да ми селянее покрай Бачорски. И тя сигурно смята, че гласът й е секси пресипнал, но в моите уши е дразнещо грачене на дърт пушач.

Чудех се защо съм толкова критична и всички ме дразнят с нещо. Сигурно проблемът е в моята глава. Викам си ей сега ще намеря някоя звезда да похваля, изръшках нета, ем… не намерих. Явно съм станала безвъзвратно одъртяла консерва.

# 2 449
Глория е много “зла” 😄
Какво го показва това гадже сега. Лошо ми е 😅

# 2 450
Сам Смит изглежда сякаш е на медикаменти, за да се превърне в жена.
И аз страшно много харесвам песните му. Но само ги слушам, без да гледам клиповете, защото ми развалят удоволствието.

# 2 451
  • Glasgow
Това ми изглежда нещо като нашата Соня Васи, която от 30 години във всяко интервю казва как тръгнала на 14 години с братя Аргирови и се преместила да живее при тях, ама забравих с кой брат беше, дали не и с двамата

# 2 452
Този на Глория е много висок…
Тя много се кефи с него
На 7 то небе е, кога е видяла такъв млад мускулната 😃

# 2 453
И аз страшно много харесвам песните му. Но само ги слушам, без да гледам клиповете, защото ми развалят удоволствието.
И аз така.И със Сам и най вече с Адам Ламбърт.Обожавам гласа му,но не ми се гледат токовете,гримовете и  роклите му.
Къде я видяхме Глория да се кефи толкоз на младока или пропуснах някой пост?

# 2 454
То си е за кеф. Мускулестият на Глория.
При всички шишита, мечовци и други мечтани притежатели на портфейли.
За нея явно парите на някой с ярък прякор са и последно желание. Други приоритети.

# 2 455
Глориния с мааамааа. Мн е готин! Но ми се струва, че разликата хич не е 10 год., мин. 20…

Скрит текст:

# 2 456
  • София
Момичета, вярно ли ви харесва този младеж?!

# 2 457
Много сексапилно е гаджето на Глория Добромир , на 36 години.

# 2 458
  • софия
С какво се занимава новият на Глория?
И на мен ми изглежда да ѝ е като син. Хубавец е, голям мъж, но, ако може да се съди от профила му, между ушите вее вятър.

# 2 459
  • I want it all and I want it now.
Занимава се сьс себе си, фитнес и си е хванал леля да си 😂 го гледа.

Общи условия

Активация на акаунт