Звездни компромати - Декември'22

• 294 287
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 2 475
Изобщо не ме притеснява разликата в годините. Просто човекът изглежда голям и кух. Като шоколадов дядо Коледа, от тия, дето синът ми опука няколко тия дни. Зеро съдържание.

Ама той не е за теб, Rafiqa, нито за мен Simple Smile Голям и кух, казваш. Каквото почукало, това се обадило. Може и на кухо да дрънчи, а може пък това да се търси. Само предполагаме тук. Според мен са си много подходящи един за друг, хората.

# 2 476
Оставете я Глория. Дойде ѝ времето тя да ги избира, не те нея. Да е жива и здрава само тя си знае…

# 2 477
Абе има си разлика..гушкането с агнешко(за другото не говорим).И си е точно такъв-агне.Щото нали така се казва на доста по-млад от теб партньор,а не задължително на 20-25 г.Аз поне така го разбирам.И когато стана на 80 ще казвам агнешко на 50 годишните "младоци".Joy

# 2 478
Идеален е за Глория, млад с хубаво тяло
Скрит текст:

То пък бива тъпа снимка. Тя цялата осветена, неговото лице - черно.  И тя застава пред него все едно позира пред фигура в музей.

# 2 479
  • София
Оставете я Глория. Дойде ѝ времето тя да ги избира, не те нея. Да е жива и здрава само тя си знае…

Вярно.

# 2 480
Антония в размисли за килограмите и храненето…
Скрит текст:

Интересно тогава защо се снима на пръсти и не само по бански, както сме свикнали по принцип да й гледаме снимките..
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 481
Че Десислава и Благой нали и те така бяха.

# 2 482
  • софия
Какво общо има методът на раждане с кг?
Предизвиквам мисис Крокс да облече дреха отпреди първата бременност, с която има снимка 😁

# 2 483
  • Враца
Може ли някой да пусне снимка или- не знам- скрийншот- на Сам Смит. Не отварям каквото беше пуснато от тик-ток, а ми е любопитно.
Мерси!

# 2 484
Преди намирах Антония за забавна, но тия истории как е по-по-най, доста в повече идват. Имах една колежка, дето обясняваше, че "животът е както си го направиш", предвид, че има жилище от родителите си, здраво детенце и въобще неща, за които няма лично тя принос, просто късмет. И Антония - вместо човек смирено да благодари, че децата му са здрави и семейството му е наред, тя говори глупост след глупост за лекотата на битието си.

Синът на Нели и Сано е много красиво момче. Гледах част от интервюто, дано не се разочарова, че изглежда много влюбен.

Глория май за първи път я виждаме така публично с мъж, ами, няма причина да й се сърдим. А и тя изглежда супер.

Мъчно ми е за Вивиан. Четох й автобиографията преди време. И аз я приемах за вечна :/.

# 2 485
  • Glasgow
Май са му малки пръстите на глориния 🙈😆

# 2 486
  • София
Чуден е на Глория мъжа за предназначението си.
Плешив, очилат интелектуалец не седи добре в инстаграм.

На Глория не и такъв вкуса и никога не е била показна във връзките си. Този ди го е избрала с цел.

# 2 487
Глория е жена, която изглежда фантастично за годините си. Мъжът до нея  като гледам острани има и сиви коси, не е 20 годишно момченце, а над 30 годишен мъж, тук май уточнихте и 36. Не е стандартната възрастова разлика, но не е и такава, която да я излага, по мое мнение. В женски форум е по- логично да бъде подкрепяна. Доказателство, че ако една жена изглежда добре и поддържа себе си без крайности, може да бъде забелязана от привлекателни мъже в различни етапи от живота си. Не вярвам, че е за материални облаги той с нея, защото подозирам, че тя самата е прагматична и не би го допуснала, винаги е била хладна и премерена жена.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 21:09 от Анонимен

# 2 488
Глото я видях на Витошка, ами счупих си врата да я гледам Simple Smile Супер мацка, беше с дънки и сникърси, много лъскава коса, изправена стойка, дълги крака.

# 2 489
Антония, верно че много дразни със самохвалство, но наистина не вярвам да е някаква злобарка. Гледа си своя живот. Аз такива хора харесвам...

Глория за втори път я виждам с мъж. Досега не е афиширала връзки. Имаше един богаташ миналата година, но нещо не се получи с него. Отиваха си много. Чудя се сега за какво й е да демонстрира, че си е хванала младо гадже, да го издържа. Нали затова раздели дъщеря й с бащата на детето й. А сега се е хванала със същия модел...

Общи условия

Активация на акаунт