Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 72 981
  • 670
  •   1
Отговори
# 450
Скандализирах си якето (много неразумно) преди 2 дни и в коридора се усеща съвсем интензивно все още.
Макар много да ми допада,любим няма да ми стане,но е страшно траен.
Единственото по-излъчващо от него ми е Черната орхидея.

# 451
  • BG-DE
Само не ми се смейте обаче аз имам проблем с трайността на La vie est belle edp, със сигурност не е менте ( от parfumdreams e, а имам и от Flaconi) но върху мен трае точно 1,5-2 часа и после няма никой, не е като да спирам аз да го усещам, защото и никой друг не го чувства 😂 Наскоро си взех от Дъглас LVEB Intesement, същата работа, много си ги харесвам и страшно ме е яд, че така се случва ☹️

# 452
Момичета вие ме утрепAхте.

# 453
За мен това е невъзможно, ако парфюмът е оригинален Едп

И за мен е така..тоест мисля по същият начин.

# 454
  • Sofia
При мен така се получава с Womanity. 1-2 часа се усеща и после - мноооого лек скинсент Simple Smile

# 455
Момичета, шокирахТе ме.
Да върна жеста на Al да намеря и да поръчам Black Perfecto- чакам си го, ще е след Коледа, аз и не бързам- та.. ако има влюбени в старата LPNR Intensе, още се намира и то на чудна цена, сравнена с 22ра версията.

# 456
скандал е с най убийственият шлейф, майка ми го обожава и се носи метри пред и зад нея, когато сме заедно не се парфюмирам, нито един от колекцията ми не може да го "надвика"

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 22:16 от Солена Луна

# 457
BrightT,може ли да кажеш какви са разликите?
Имах го преди 3/4 години да кажем,много нежен ми се видя,плодов.
Сега пак ми се приносиха Роклите и имам една стабилна отливка,ама той е страшен,адски силен и обсебващ,не знам дали са различни или спомените ми са криви нещо.
И между другото вчера получих Black opium Intense,тествах го,хубавичък такъв,ама не ме грабна и днес помирисвам пак ръкава на дрешката,ами чист Poison girl,много се изненадах.

# 458
  • Варна
Аз ще допълня, че колежка ползва Скандал и винаги знам, че е пристигнала на работа, минала е наблизо, без да съм я видяла. Много и отива парфюма и винаги, като и направя комплимент, смята че преувеличавам, защото тя не го усеща.
Много често в годините сме коментирали, че след определено време ползване човек спира да усеща  силно собствения си парфюм.
Помислете, дали това не разковничето при вас и питайте околните. ( не искам да съм критична, но не ми се иска да съм в един офис с някой, дето постоянно си подновява и без това силния си парфюм )

# 459
Лично при мен не е това. Лавито как го усещам 12 чАса, а този не.
От мейкъп е моят скандал, ако има значение..

# 460
BrightT,може ли да кажеш какви са разликите?
Имах го преди 3/4 години да кажем,много нежен ми се видя,плодов.
Сега пак ми се приносиха Роклите и имам една стабилна отливка,ама той е страшен,адски силен и обсебващ,не знам дали са различни или спомените ми са криви нещо.
И между другото вчера получих Black opium Intense,тествах го,хубавичък такъв,ама не ме грабна и днес помирисвам пак ръкава на дрешката,ами чист Poison girl,много се изненадах.
Стария LPRN Intense е креслива боровинка със захарен памук, любима за мен. Новия има по отчетлива роза, боровинката е по приглушена. Може би е по-омекотен и модерно звучащ, дори по-елегантен, но лично аз си обичам старата синя версия, докато я има бих избрала нея. Боровинката е същия тип като вибрация черешата в edp. Има химическо звучене и предполагам ще дотежи, ако не е пълно влюбване.
Допълвам се, видях, че имате спомен за нежен парфюм- за мен за малки нахалници Герлен Роклите- не просташки нахални, но не са нежни- и са резки, имат химическо звучене и се навират в лицето- много хора не са любители на толкова изнесени плодчета.

# 461
Няма как да обявим всеки парфюм за менте, понеже не ни е траен.
Спираме да го усещаме бързо (олфактивна умора се нарича състоянието, в което привикваме с даден аромат), пръскаме недостатъчно, имаме суха кожа и изпиваме сладките аромати (аз съм ярък пример в това отношение), специфични хормонални месечни изменения и пр.

Ако пръснете парфюм по веднъж от двете страни на вратлето и по вътрешността на китката, вероятно ще го усещате само вие. В зависимост от парфюма съответстват пръсканията, и още много тънкости има.

Ла ви е бел върху моята кожа изчезва за около час, след това остава нещо сладичко с лек полъх на крем за тяло, например. Не напръскам ли върху коса и дрехи забравете за шлейф и пр.

Скрит текст:
Съветвам хората, които очевидно не се доверяват на сайтове да пазаруват от магазините.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 22:02 от bubanka

# 462
  • Sofia
Моята версия на Womanity e от новите, ако има значение. И съм много благодарна, че така се развива на моята кожа, иначе не бих могла да го нося, колкото и да е хубав. Но аз пръскам малко - от двете страни на шията, китките и понякога на четката за коса, толкова.
Si Intense щеше да ме удуши, ама буквално! И с времето се засилваше и се увиваше около мен, като подпалено въже, два пъти го носих и щях да умра. А така го харесвам върху друг човек...

# 463
дали можеш да обясниш за пръскането? че аз само по ръцете слагам и да, май само аз си го усещам.... В косата нали било вредно, или е мит

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 22:34 от Солена Луна

# 464
  • Sofia
дали можеш да обясниш за пръскането? че аз само по ръцете слагам и да, май само аз си го усещам.... В косата нали било вредно, или е мит

Предполагам, че не е мит, логично е, защото има спирт. Затова съветват да се напръска на четката и с нея да се среши косата, така спиртът ще се изпари в голяма степен и ще се нанесе само аромат. Върши работа, определено, а и в косата доста добре се задържа. Правя го, когато на следващия ден ще си я мия, защото рядко съм с един и същи парфюм в последователни дни.

Общи условия

Активация на акаунт