Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 143 745
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 915
Една от причините въобще да не харесвам марката. Много се бях нахъсала, ходих и пробвах на кожа. Ами … прибран е много блага дума. Аз бих казала слаб, нетраен.

# 916
Първото ми запознанство с Musc Noir беше в един магазин, когато го пръснах за проба на китката ми. Часове след това около мен се носеше неговия аромат. Не знам какво да си мисля вече.

# 917
Musc Noir е много траен при мен и изобщо не е тих.

# 918
С 6-7 пръсвания на кожа ми изкарва над 7-8 часа.

# 919
И при мен е с много добра трайност.
50 мл, закупен от Нотино преди 5-6 месеца.

# 920
С 6-7 пръсвания на кожа ми изкарва над 7-8 часа.
Потвърждавам. Траен е и при мен. От размяна ми е. Не помня от коя съфорумка и откъде е купуван, но едва ли има значение.

# 921
Благодаря ви за бързите отговори. Решила съм още утре да върна Musc Noir в Нотино и ще пиша после как са се развили нещата. И понеже мнооого ме грабна този аромат се надявам да ми препоръчате от къде да си го поръчам пак (може и тестер, защото тези дни само за тях ми говорят).

# 922
Шегувате ли се?! 🧐

# 923
Благодаря ви за бързите отговори. Решила съм още утре да върна Musc Noir в Нотино и ще пиша после как са се развили нещата. И понеже мнооого ме грабна този аромат се надявам да ми препоръчате от къде да си го поръчам пак (може и тестер, защото тези дни само за тях ми говорят).
Не е от това, че е от Нотино, моят е от там и си е траен, просто не го регистрираш по някаква причина. Следващото шише ще е със същия сок Simple Smile, независимо от къде е купено.

# 924
Не се шегувам, наистина много искам точно този парфюм. Просто се надявам следващият да е по-траен. До сега не съм си купувала много (като бройка) оригинални парфюми, но тези които съм имала не могат да се сравнят по трайност с този. Убедена съм, че Musc Noir e менте.

# 925
Не се шегувам, наистина много искам точно този парфюм. Просто се надявам следващият да е по-траен. До сега не съм си купувала много (като бройка) оригинални парфюми, но тези които съм имала не могат да се сравнят по трайност с този. Убедена съм, че Musc Noir e менте.
https://douglas.bg/narciso-rodriguez-for-her-musc-noir-conf-57380

И после да не забравите да споделите за трайността.🙂

# 926
Като чета коментарите в Дъглас и там явно са им пробутали ментета...

# 927
Няма значение. Благодаря за изказаните мнения.

# 928
С времето ще разберете, че оригинален парфюм не означава 7 часа трайност, за някои и 1 час е много. 🍀

# 929
И при мен Musc Noir е много нетраен. Пробвала съм го и в Дъглас и в Сефора и навсякъде където съм срещнала тестер. Просто на моята кожа си е нетраен и точка по въпроса. Но пък и аз го харесвам. Примирих се че не ми държи и един час и съм решила да не се вторачвам, че не издържа цял ден. С две думи причината е в нас, не в парфюма.
Може ли някой да ми прати темата за размени? Може да прибера един мъник от дама която не смята да го задържи. Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт