Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 143 709
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 945
chilko, писали сме по-назад. Не може да се поръчва от там. Трябва някой от Германия или друга държава да го поръча, сложно е. Simple Smile

# 946
chilko, писали сме по-назад. Не може да се поръчва от там. Трябва някой от Германия или друга държава да го поръча, сложно е. Simple Smile

Някои превозвачи извършват и тази услуга-купуват от място, за твоя сметка, и ти го изпращат до България.
Не пречи да се провери и прозвънят превозвачите..за 200 евро разлика си заслужава.

# 947
То не е лошо и да се чете какво се пише в темата, ама едно си баба знае, едно си баба бае.

Четете и ще разберете, че няма такава опция. Иначе нямаше да се купуват от България за по 300 евро и пак да са по евтини.

Топлата вода отдавна е измислена.

# 948
Може би да обясните как точно става, а питащият ще си прецени дали му е удобно, или не. Така ще сте наистина от помощ на други четящи темата, а не само за цвят. Simple Smile

Адресът и името на кредитната карта трябва да съвпадат с адреса на доставка - това ли е "сложното"? А ако се плати с пей пал - как стои въпросът?

# 949
# 950
Dior Homme Parfum (а не edt, edp, intense и т.н) може да се закупи също на летище Варна заминаващи. По спомен цената беше  около 120-130 евро.
На сходния магазин тип duty free на Морска гара Варна не се предлага.

# 951
# 952
  • София
Заповядайте:https://www.kaufland.de/product/308702769/?utm_source=idealo&utm … ison&utm_term=pad

KAUFLAND.DE не продават директно този парфюм, това е платформа и  други търговци също продават през нея, както в ЕМАГ.
От платформата ЕМАГ се препоръчва да се купуват продуктите, предлагани от ЕМАГ.
Може ли да се разчита, че парфюмите и доставките  на търговци различни от КАУФЛАНД са наред, или поне да се види рейтинг на търговеца?

# 953
# 954
Няма нужда от напрежение. Наистина искам да се сдобия с това животно, но 300+ евро не бих платил. Ако е можело да прочета някъде нещо, което да ми отговори на въпросите, моля да бъда извинен. Milen, каква ми е опцията и изобщо има ли такава, да го получа на цена близка до тази в сайта на Диор ? Дори да е по-сложно, ще съм благодарен, ако отделиш време да обясниш. Вярвам, че ще е от полза не само за мен.

# 955
# 956
  • До сърцето...
Здравейте, имам едно питане - в parfumi-shop, когато парфюмите са без опаковка имат ли капачки или зависи какво ще се падне?
Докога ще се повтаря, не знам...
Ако прочетете първи пост от темата, ще разберете, че въпроса трябва да е формулиран конкретно (към марката, а не към сайта).
Скрит текст:

# 957
The Dreamer, няма никакво напрежение в темата. Може би така ви се е сторило, тук сме безкрайно близки, любезни, знаещи и помагащи.

1. Най-бързият вариант е Варна, за който ви спомена Артемис6

2. Молите приятел, близък в Германия или друга държава и ви го купува. После, ви го носи, когато си идва или ви го пуска по превозвач.

3. Да изчакате, в немските сайтове излиза от време на време за 130 евро. Сега са празници и всичко е в напрежение и покупки. Ако изчакате януари, много вероятно е да се появи.

Ако имате възможност и е сигурно, че има наличности - вариант 1, е най-изгоден.

# 958
Висша козметика пак лудеят, а ние спим Simple SmileSimple SmileSimple Smile Спим ли, спим....

Фламенко 100 мл - за 325 лв. Добре ли е питам? Явно е скъпо! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Роджи Моджии....спим ли ние, спим Simple Smile

и още и ощее.....

Някой спаха,други не😀
Двете бутилки Фламенко 100 мл за 325 лв ги отмъкнах аз.
Огромни благодарности към теб,а тия които ме посъветваха да не купувам от Висша козметика,защото продавали ментета да имат да вземат.

# 959
Не съм и разбрал за особеностите при поръчка от сайта Dior, извинявам се Simple Smile

Относно покупката от Варна, ако инфото в сайта на Dufry е вярно, то нямат Homme Parfum. Освен ако не става дума за друг магазин на летището.

Загледах се в сайта на магазина на бургаското летище и попаднах на това, може само да се вземе на място преди полет

https://burgas.shopdutyfree.com/en/yves-saint-laurent-coffret-la … de-toilette-spray

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 15:25 от chilko

Общи условия

Активация на акаунт