Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 143 689
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 990
# 991
В четвъртък вечерта направих поръчка в Старкорп и Парфюми шоп. Поръчката на Старкорп ме чака в Спийди, а Парфюми Шоп не си направиха труда да изпратят моята. Само ме е яд че не поръчах същото от Старкорп, сега щеше да е при мен. Парфюми Шоп сигурно ще ги чакам чак януари догодина...
Здравейте, мога ли да имам доверие относно оригиналността в м-н на Старкоп? От Бс съм, искам да си взема Мансера или Монтал от тях. Но във физическите им магазини нямат мостри. Каза ми, че имат някакъв склад на Трапезица.. Не съм ги ползвала никога, 😁. Пък искам нещо трайно и шлейфово 🤩

# 992
Мисля, че трябва да прочетете първата страница на темата и да видите какво пише в първия пост.

Това, че нямат налични тестери във физическия си магазин, не значи, че предлагат ментета.

Точно при тях съм си намирала малки мострички от 2 мл Монтал и Мансера.

# 993
Да, Старкорп са коректни. Не продават ментета. Не съм ходила в склада им. Живях 9 месеца в Бургас до скоро, но ме мързя да отида до складовете (малко ме е яд сега). Само до магазинчето ходих че ми беше на 2 минути.
Можете да им се доверите според мен. А и сега цените им се хубави мисля Simple Smile
Видях предния пост на Шерилин и искам да допълня че Старкорп имат тестери във физическия магазин, но не на всичко. Магазина е малък и тесен и много добре зареден, но няма как са има всичко на едно място, особено толкова централно за града.

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 10:25 от Lale_Lili

# 994
Мисля, че трябва да прочетете първата страница на темата и да видите какво пише в първия пост.

Това, че нямат налични тестери във физическия си магазин, не значи, че предлагат ментета.

Точно при тях съм си намирала малки мострички от 2 мл Монтал и Мансера.
Не казвам, че щом нямат тестери са  ментета... Виждам, че в сайта продават мостри и това ме учуди, че в магазините им ги няма. Те не могат да ги отварят за тест, логично. Щях да си ги купя преди да взема голяма разфасовка. Интересуваше ме, дали наистина са ок парфюмите им... Видях, че е в списъка с изпитаните сайтове Simple Smile. Но все пак...

# 995
Ок са, просто сайта им е олдскуул и не изглежда като други по-модерни сайтове. Но това няма значение. Просто е странно като сайтът е на първа страница и се включвате да попитате дали всичко със сайта е наред. Ако зачетете темата, ще видите, че потребителите тук масово поръчваме от там.

Малките мострички са идеални за аромати, които искаме, но не познаваме. Така можем да ги разносим и да преценим дали са нашето нещо. Аз лично така се спасих от погрешна покупка, именно на Монтал.

# 996
Мен сега ме чакат мостри от тях в Спийди. Цените на тези мостри са без аналог. 4.74 за Монтал. Тук в София същите ги продават за 10 лева, че и доставка ти искат да плащаш. Не че тук не платих, ама цената го позволява и оправдава.

# 997
Ок са, просто сайта им е олдскуул и не изглежда като други по-модерни сайтове. Но това няма значение. Просто е странно като сайтът е на първа страница и се включвате да попитате дали всичко със сайта е наред. Ако зачетете темата, ще видите, че потребителите тук масово поръчваме от там.

Малките мострички са идеални за аромати, които искаме, но не познаваме. Така можем да ги разносим и да преценим дали са нашето нещо. Аз лично така се спасих от погрешна покупка, именно на Монтал.

Попитах, защото и Парфимо е от първа страница, но това не попречи да получа менте 100 процентово. Парфюма съм го ползвала многократно и много добре го познавах. Останах разочарована тогава, но минало вече. Благодаря ви за информацията от полза ми е, че се запътвам към тях 😁. А кой  Монтал не ви допадна? Благодаря и Светли празници ви пожелавам🥰

# 998
Разкажете за случката с Парфимо? Понеже повечето потребители тук сме доволни. Да не е реформулиран парфюм?
Скрит текст:
Поръчах три мостри (Starry nights, Intense cafe и Ristretto intense cafe) и честно казано само първата ме грабна. Последните две са твърде експлоатирани аромати и не ми харесва да нося нещо толкова масово. Дори не успях да изхабя мострите, подарих ги. Starry nights ми допадна много и заслужава да е пълноразмерен парфюм в колекцията.

# 999
  • Пловдив
Изненадите в essenza-nobile вече ги няма

# 1 000
Парфимо понякога май продават доста разводнени версии на някои нисък вече клас парфюми, които преди са били търсени. Така ми прави впечатление поне по мненията напоследък. Със скъпите за сега сякаш няма проблеми.
Аз напоследък заради доставката пазарувам само от Мейкъп и сега точа лиги на нещо и чакам малко да свалят цената за да го отстрелям. Стискайте ми палци Simple Smile

# 1 001
Разкажете за случката с Парфимо? Понеже повечето потребители тук сме доволни. Да не е реформулиран парфюм?
Скрит текст:
Поръчах три мостри (Starry nights, Intense cafe и Ristretto intense cafe) и честно казано само първата ме грабна. Последните две са твърде експлоатирани аромати и не ми харесва да нося нещо толкова масово. Дори не успях да изхабя мострите, подарих ги. Starry nights ми допадна много и заслужава да е пълноразмерен парфюм в колекцията.

Писала съм назад в темите. Бягам към Старкоп аз 😁. Много благодаря за инфото. Точно вашият съм набелязала 😁. Успешен ден

# 1 002
Аз имам една поръчка от Parfimo и ударих на камък.
Става дума за Jimmy Choo EDP.
По-нетраен парфюм не съм имала, а аз използвам и имитационна козметика. Grinning
Като цяло вече гледам да си поръчвам или от Венера, или дебна за намаление в Notino.

Засичали ли сте I Want Choo FOREVER в някой сайт на по-нормална цена?
Спомням си, че I Want Choo след излизането си, близо година го имаше основно в Douglas. Майче и с този ще е така.

# 1 003
  • Бургас
Суперска цена на този невероятен мъжки парфюм Montblanc Explorer, и е много траен, пуснах един да идва насам заедно с едно олио за коса на Керастаз https://www.parfimo.bg/montblanc-explorer-eau-de-parfum-za-maje-100-ml-tester/ Светли празници!

# 1 004
  • Пловдив
От Старкоп поръчах наскоро три мостри, две от които на парфюми  определяни като свежи, а имаха странен мирис като на застояло, като на базите на евтини наливни парфюми.Това ,че са посочени на първа страница никой не го грее когато го излъжат на дребно.

Общи условия

Активация на акаунт