Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 105 843
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 305
Мислех да ходя за мляко с купон ама нямаше място на паркинга и реших, че не ми се занимава.

# 1 306
В Ст. Град беше натоваренко сега - имаше от всичко набелязано с купон - прясно и кисело мляко , взех сирене Дунавия , айсберг, черита и още една пита кашкавал от 2кг ( че имах купони и да ги оползотворя Wink ).
Миналия ден си взех от ватираните джегингс - много удобни и с хубава кройка според мен(но цената им и тя е хубава). А сега седя и чакам на опашка на Лукойл - щото нали за последно е отстъпката , а пък и най-евтината газ е там и е направо лудница - вече 25 мин поне чакам и пред мен са 8 коли Cry Cry
Весело посрещане на Новата година- много здраве,радост и щастливи моменти да ви донесе Wink

# 1 307
Някой май питаше назад за детско влакче или нещо подобно в Лидл или бъркам? Нямам време да чета, днес видях това . Ако е същото, пишете ми на лични.

# 1 308
  • Sofia
Аз в плънката на баницата бухнах и малко кремообразна извара, беше ми останала. Та като няма рикота тя е доста добър аналог за десерти, в чаша особено. Simple Smile

Баницата и сладкишът ми. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 309
  • Асеновград
Имам купон за преносима караоке система, изтича днес. Сега го видях, ако някой го иска да ми пише и даде вайбър. Купона е за 20% намаление.

# 1 310
Аз търсих но само влакче без релсички Simple Smileпри нас от два дни е някаква страшна лудница в магазина.
Направих невероятната Баница на Морена( който се чуди това е баницата на всички времена), една турска баклава ( и двете с един пакет кори родна стряха че няма кой да яде количества), довечера ще е питката( на топчета заради коричката и при нас), пека капамата и не мисля да си причинявам лудницата за пазаруване повече.
Весело посрещане, бъдете здрави и благословени!

Скрит текст:

# 1 311
  • софия
Тъжах за рикотата в Лидл. Хубаво е, че се е върнала. Ще я потърся.
За първи път направих джолан в чугунена тенджера от Лидл. Досега ползвах пликове за печене. Думи нямам. Вече нея и една друга по-малка ще ползвам за месо.
Скрит текст:
Скрит текст:
Баницата на Морена е най-най-великата баница. Няма някой, който я е опитал и на когото съм дала рецептата, след това да е правил различна. Всяка баница вкъщи е нейната, откакто тук преди не-помня-колко години прочетох и опитах рецептата. Заради нея изрично купувам прясно мляко, че вкъщи го ползвам основно за рецепти. Направила съм и няколко кори с праз по нейната технология (на свекърва ѝ де 🙂).
Благословена, здрава, пълна и щастлива 2023 година 🎄

# 1 312
Тъй като днес нямам намерение да ходя до лидл, а виждам че тук доста се купува, ако някой иска купоните за кисело и прясно мляко,ръчно сирене и маскарпоне да пише на лс 🤗

# 1 313
Втори ден чета за прясното мляко с купона ли хвалите? То е 1,5%. Вчера си взех Верея с по-голяма масленост с намаление, което предпочитам
Звънче, много апетитно си описала за баницата, къде да видя рецептата?

# 1 314
Втори ден чета за прясното мляко с купона ли хвалите? То е 1,5%. Вчера си взех Верея с по-голяма масленост с намаление, което предпочитам
Звънче, много апетитно си описала за баницата, къде да видя рецептата?
Не съм Звънче, но да я споделя, жива и здрава да е Морена и нейните топ рецепти
https://morrennaa.blogspot.com/2013/04/blog-post_2418.html?m=1

# 1 315
  • софия
Рамацоти,
Скрит текст:
https://morrennaa.blogspot.com/2013/04/blog-post_2418.html
Слагам по-малко прясно мляко. Не знам от какво е, но това е най-добрата рецепта, която съм правила. Дори майка ми ме хвали винаги за нея. Поне едно нещо готвя по-добре (по нейни думи) 🙃

Весело посрещане на 2023 година 🤗 Много здрава, пълна и щастлива година!

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 15:47 от zvаnchе

# 1 316
  • Sofia
Мила, Звънче, много се радвам, че се наслаждавате на баницата!
И много ви благодаря за хубавите думи!   

Весело посрещане на Новата година, момичета и момчета! Simple Smile

# 1 317
  • София
София / Канала им отказаха ПОС терминалите. Ако ще ходите там, предвидете кеш.

# 1 318
  • София
За рикотата - май съфорумката, която я е купила не живее в Бг.
Но пък може и тук да възобновят продажбите и.

# 1 319
  • София
В цялата страна има проблем с Борика, терминали, банкомати всичко.

Общи условия

Активация на акаунт