Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 884
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Русе
Честита Нова година! Здрави, щастливи, усмихнати и с много късмет бъдете!
Много сте хубави Ани и Макадамия!
Аз бях така в новогодишната вечер

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 07:45 от *sve*

# 1 081
  • София
BlushЗа много години, момичета! Живи, здрави и много обичани бъдете! Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom

Страхотни питки показвате! Шедьоври, направо! Heart Eyes

Змия, много готина снимката с колелото! И снимката с изгрева беше много зареждаща и дава добро начало на годината!

Ани, много елегантна и хубава!

Рокси, кой е градът на градовете? Thinking Рим? Ню Йорк? Била съм и в двата, турски трамвай (ако виждам надписа правилно, де) не е имало. Къде е това?

Аз на 31.12 бях и на фитнес и сауна след това.
После на съботно кафе на Витошка, по план, с  моята приятелка. Все пак си беше събота и си имаме традиция! Nerd
Разменяхме си подаръци с нея и след като се прибрах, започнах нареждане на масата. Blush

Нова Година дочаках до шампанското, заради децата, сложих дори точкета, за да е по забавно и си денсих, за да не си легна преди да сме пили шампанското Smile
С любимата ми блуза с рязана бродерия бях
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 22:06 от kopche

# 1 082
Ани, много си хубава 🌹
Све, много си елегантна, аз такива рокли никога не съм обличала, нямам….
Мариета, това е произведение на изкуството- и такова чудо никога не съм правила….
И аз като Копче на 31-ви направих хубав фитнес, след това с приятелката ми на кафе, след това с племенницата на разходка и към 18:30 вече акустирах и трябваше да се приготвя за ресторанта, в който празнувахме нова година. Бях вече и физически, и емоционално изтощена- исках само да спя 😁😁😁
Браво момичета

# 1 083
  • Русе
Макадамия, благодаря! Не е рокля, пола и потник е.

# 1 084
Све, много си елегантна и блестяща, браво!
Макадамия, в чудесна форма си, и тези къдрици, аааах.
Копче, много свежарски тоалет!
Абе в тая нашата тема все прекрасни жени! Heart Бъдете все така момичета!
Аз отивам в Ямболско, ще се разходя на Бакаджика, стига ядене и лежане! Wink

# 1 085
Мими, ти си нашата пътешественичка, два дни на едно място не акустираш, аз съм много уседнала, но си обещавам, че ще се поправя.
Све, така чудно си ги съчетала и се преливат, че реших, че е рокля, но крайният резултат е много елегантен 🌹
Аз днес по чукарите, че както Мими казва, само с ядене не става/въпреки, че изобщо не съм прекалявала-от настинката не ми се яде особено/
Къдриците окончателно реших, че ще са в медно- Русо тази година 😊

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 15:50 от macadamia

# 1 086
Чудни се момичета!
Тези къдрици дето показвате - голяма завист! Wink Благородна!
Копче чудна блуза. От години не бях виждала рязана бродерия.
Аз до рокля не стигнах, но като спомена Копче танци, се сетих, че на 29 си поденсих на един импровизиран концерт в Пло - на площада бяха едни младежи, които пеят и свирят АВВА - италианци. Много приятно се получи!

Вчера уважихме по традиция Новогодишния Концерт на Виенската Филхармония (пред ТВ разбира се). С радост отбелязвам, че една от балетните миниатюри беше записана в градините на Абатство Мелк, където бях лятото с приятелка!

Желая нови дестинации на всички!

# 1 087
  • София
Равносметката за изминалата година е 21 К км с кемпера и около 70 дни в чужбина.

Километрите, изминати пеша, са около 2000, което предвид придвижването ми със скутер в топлата част от годината е добре.

# 1 088
Змия е истинската пътешественичка в темата! Браво, благородно завиждам! И аз не се тъпках по празниците. На НГ съм изяла една зелена салата със сьомга и грейпфрут, парченце филе от фагри и половин парче торта. Wink Беше ми леко и се размазах от танци! Simple Smile

# 1 089
  • Бургас/Пз
Уау, браво Змия, това се казва пътешестване. Пожелавам ти  през 2023 да посетиш местата, за които мечтаеш!

Копче, Све, Макадамия, много сте свежи и готини.

Днес е ден за шетане, че от утре пак на работа, училище, задачи, ангажименти. Ритъмът на живота продължава с пълна сила Simple Smile Смятам да открия спортната 2023 със силова тренировка и след нея разходка край морето Simple Smile

# 1 090
Здравейте и за много години!
Много хубави момичета видях, поздравления и на  Све, и на Макадамия, и на Копче, и на Ани People Dancer
При мен празниците минаха предимно у дома, с роднини, с приятели. Обичам да се въртят гости у дома, приятно и уютно ми е!
Гвоздеят на програмата Simple Smile))

# 1 091
Честита Нова година момичета!
Живи и здрави и все така стилни и прекрасни! 👗🍹👠

Страхотни снимки видях 🙂 в къдриците на Макадамия съм влюбена 💖

За миналата година имам шейсет хиляди километра с лека кола, тичането, преходите и крачките не зная колко са, не ги броя, но са много.

От утре завъртаме отново работното колело, моля се за успешна година, но най-много се моля да са живи и здрави близките на сърцето ми хора, а другото все някак ще го наредим 🍀

Поръчах си една суперска чанта от БестСикретс, чехли от агнешка кожа на Милвена, книги и нова спирала за мигли.
Времето е супер, следобедно здраво спорт, че изядохме две тави баклава за три дни 😃

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 19:20 от Al Georgieva

# 1 092
За много години, момичета! 🍾🥂🤗
И аз като Ал искам да сме живи и здрави, другото ще се нареди.
Видях страхотни снимки и дами! 😍🤗
И при мен празниците минаха в приятна и уютна домашна обстановка.

# 1 093
Змия, поздравления! Искам да имам възможност да живея както ти!

# 1 094

и днес, че е хубаво времето една 2 часова разходка из Витоша
Браво на всички за ентусиазма за фитнес и посещение на залите - от мен респект. Не е за мен това , аз обичам отворени пространства, да ходя и това е макса.

Общи условия

Активация на акаунт