Подредбата на точките показва какви шансове дава на въпросните игри, така че нищо неочаквано, просто ме изненадва, че успя да се прави на наивник докрай, явно това му е "финалната" стратегия. Финци изора голямото дъно да дойде да търси сметка за избирането му, повярвах му че е ядосан, че с него Иван не блесва достатъчно така... Валерия го стресна с оценката си за цирка, макар че тя зави "че така се виждало от страна на Иван и Камелия".
Не съм следила сезона изцяло, знаех още от самото начало кой докъде стига и кога си тръгва, но се опитвах да ви чета, когато мога. Не минаваше и ден, без тук да се излее тонове хейт, вкл. и от мен когато съм коментирала гледани епизоди, върху /почти/ всеки от присъстващите в този сезон. За миналия е ясно, тогава и гледах, и пишех. Та, ако “анализа“ на поведението на участниците включва това, то....как да кажа, това поставяне на “зрителите“ под общ знаменател е меко казано несериозно. Да не говорим, че е обидно за тези, които харесват не само Финци, а и други /като Камелия и Иван например/, чието поведение вероятно също не са “анализирали“ до степен такава, че да НЕ ги харесат, ама ей го на - и те имат фенове. В това предаване през последните сезони “анализът“ на фермерското поведение се свежда предимно до хейт, и това е така не защото нивото на коментиращите е такова, а защото нивото на участниците го предразполага. 

Препоръчани теми