🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 619
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък упорито продължавам да си харесвам Финци. Вярно оплете се човека  с глупави обяснения,но перфектни хора няма или поне не познавам такива. Все пак и той не е светец  и си има слаби страни,но са пренебрежимо малко с тези на доста от участниците . Склонна съм да му простя само защото изгрубя срещу човек,който си го е заслужил. Ако беше насочено към някой като Яни или Веселка щях съвсем по друг начин да гледам на него

# 496
И накрая на финал Финци и Камелия се борят за зрителския вот, хахаха.

# 497
Единственият начин всяка битка да има значение при последователност 4... (2,1) или (1,2) ...3,5 е да се редуват победителите в първите три битки. Само така и двете битки за 1 и 2 точки имат значение и после битката за 3 точки има значение. Ако не се подредят така - поне една от битките за 1, 2 или 3 точки ще бъде без значение и няма да влияе на изхода от дуела.

Иначе, на мен Финци ми е много забавен като цяло, но проблемът е, когато такъв позитивен човек изведнъж стане негативен. Прави много неприятно впечатление. Контрастът изглежда грозно.

# 498
Цитат на: Diavolo link=topic
[/quote
Чудесен коментар, както винаги. Много стегнат анализ. Винаги чета мненията ти с интерес.

# 499

Обаче не ми е жал за Иван изобщо.

То няма и за какво, Иван не му дреме и в момента играе, прави се на хрисим, че не знае "какво стана с добрия Финци", оставя Кама да казва истината и Финцарата сам да се доизложи. Simple Smile Подредбата на точките показва какви шансове дава на въпросните игри, така че нищо неочаквано, просто ме изненадва, че успя да се прави на наивник докрай, явно това му е "финалната" стратегия. Финци изора голямото дъно да дойде да търси сметка за избирането му, повярвах му че е ядосан, че с него Иван не блесва достатъчно така... Валерия го стресна с оценката си за цирка, макар че тя зави "че така се виждало от страна на Иван и Камелия".

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 23:00 от Keyser Soze

# 500
  • Другата България
Финци е глупак и е смешно, че практически повтаря провала от миналия сезон, в който участва. Направо идентично. Отново яко изплискване на легена точно в края.

Не, че съм го харесвала преди този епизод, но да кажем, че със сигурност е имал почитатели сред зрителите, които не анализират особено дълбоко поведението на участници, а сега съм сигурна, че и на много от тях е опротивял.
Изобщо не ме вълнува написаното за Финци, въпреки че вероятно ще се възприеме по този начин. Но наистина не ме провокира то, а написаното за “зрителите, които не анализирали особено дълбоко поведението на участници.“ Joy Не съм следила сезона изцяло, знаех още от самото начало кой докъде стига и кога си тръгва, но се опитвах да ви чета, когато мога. Не минаваше и ден, без тук да се излее тонове хейт, вкл. и от мен когато съм коментирала гледани епизоди, върху /почти/ всеки от присъстващите в този сезон. За миналия е ясно, тогава и гледах, и пишех. Та, ако “анализа“ на поведението на участниците включва това, то....как да кажа, това поставяне на “зрителите“ под общ знаменател е меко казано несериозно. Да не говорим, че е обидно за тези, които харесват не само Финци, а и други /като Камелия и Иван например/, чието поведение вероятно също не са “анализирали“ до степен такава, че да НЕ ги харесат, ама ей го на - и те имат фенове. В това предаване през последните сезони “анализът“ на фермерското поведение се свежда предимно до хейт, и това е така не защото нивото на коментиращите е такова, а защото нивото на участниците го предразполага.

# 501
# 502
Вие по Северозапада да не ходите на някакви школи по виртуозно писане/говорене? 😀

# 503
# 504
  • Другата България
Нееее, това ни е вродено. Отвътре ни иде.

# 505
  • При семейството си
Иван и наивник е нещо като оксиморон. Изобщо той ми е още по-“нечистоплътен” и от Камелия. Слаб каст или слаб интерес, никакви Надежди и изтъркани Стари.
Започнах да гледам този сезон заради дълъг болничен, възстсноеих се, не благодарение на Фермата и последната седмица почти не гледам, но следя темата.
Финалът може би ще гледам, на запис и с превъртане.

# 506
  • Другата България
Този сезон е на светлинни години назад от предходния, в който участва Финци. Сезон две на мен ми е един от любимите, много добър сезон беше. Не заради него естествено, само заради него, а заради всички като цяло. И на финала заради зрителския вот не беше ощетен той най-много, а Силвия, която се представи на битките като една добре смазана машина, но заради СМС-и загуби. Този сезон на Максимал  Ривендж участваше, ами....на арената удари от земята половината и от мъжете, много добро представяне като цяло. Но във “Фермата“ не се хареса и на участниците, и на зрителите, и не можа да спечели. Още е огорчена от това.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 00:54 от Merri_An

# 507
И накрая на финал Финци и Камелия се борят за зрителския вот, хахаха.
Това си струва да бъде видяно. Smiling Imp
Финцака цял сезон стиска зъби и се прави на умряла лисица, кротък и хрисим, добрия самарянин. Сега, като усети дебелия край, че на крачка от финала може да е Ариведерчи Рома и изплиска легена.
Маските паднаха и картите са на масата. Laughing
Нито за миг не съм се заблудила, че е искрен и не играе роля. Един фалшив герой и лаладжия.
А това с пъдпъдъчето или заешкото сърце, е корония му лаф някой, като го дръпне на дуел.
Предполагам, че на финала, като за последно ще ни дръпне една елейна реч, ей тъй на изпроводяк.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 23:50 от sineva 1

# 508
Голяма излагация от Финци и то точно на финалната права. Зрителите отдавна надушиха, че е позьор и говори само за да се хареса, но някак си можеше да се преглътне. Но сега, когато започна да излива злоба, вече едва ли ще остане с много почитатели. В случая Иван с нищо не го е провокирал, като дори и изборът за първи дуелист е на Камелия. Дори ми се струва, че Иван май намекна, че предпочита да играе с Чавдар.

# 509
Плаша се Финци като заговори, обикновено няма нещо съществено да каже, но пък е гарнирано с мъдрост, драма и подсмърчане за разкош😬
Криндж, голям резил за дърт мъж да се лигави така и да гледа да привлече внимание. Доста ми писна от евтин театър, добре, че сме към края.

Иван и Андрей, сигурна съм , че сте предложили на най-колоритните предишни участници да влязат във Фермата 8, и те не са се навили. Само горе-долу колоритни са приели, и избора Ви е бил само от куци коне. Разбирам, че някак е трябвало да се справите със ситуацията. Но не се е получило добре.
Чак не ми се вярва, че Митко Караиванов Ви се е вързал и в последния момент е получил травма. Друго щеше да е, поне един участник да е на център.
Знам, че от висотата на продуцентските Ви особи, и от позицията на парите, мойте непоискани съветчета нямат стойност, но пък аз съм " негово величество зрителя", и не съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт