🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 905
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 825
Не става само с цепене, трЕбва и акъл!

# 826
  • София
nmuron, това не е Игри на волята, тук не печели най-добрият на игрите и това прави двете предавания различни.

Туй освен да си добър на арената, има още два компонента - вот на съфермерите, с което участникът трябва да покаже социална игра и вот на зрителите - харизма, да си стойностен човек или друго.

Миналата година добрите на арената останаха на последбите места, защото се искат много повече качества.

# 827
  • софия
Камелия не видях да е изписала целия отговор. Не й ли липсваше ||-ри ? И не цепеше в маркера. Нечестно спечели 😡

# 828
Камелия горката, спечели играта, ама защо я спечели, и тя не знае! Дали усеща, че шансът ѝ за победа е нулев 😂

# 829
Някой да стисне тая Нина за гушата 🤮 врещи повече от оная с палчетата от миналогодишната ферма.

# 830
Някой да стисне тая Нина за гушата 🤮 врещи повече от оная с палчетата от миналогодишната ферма.
Ужасна е! Наду ми главата!

# 831
Ах, Веси, какво направи това момиче, не мога да повярвам.....Това беше 100 % нейна битка, ще се пръсна от яд. Камелия цепеше извън маркера ниско долу, вместо на високото, където е по - трудно ! Непочтена до последно ! Чак не ми се гледа вече.

# 832
Чак се чудя как може да изпитвам такава силна неприязън към човек , които не познавам лично.
Много ме е яд , че Камелия взе тези точки.
Безнадеждните яко се дерат да викат за нея, сигурно е Симона 😃

# 833
Айде сега и Иван взима 10 точки 😎

# 834
  • софия
Скрит текст:
Скрит текст:

# 835
  • Разпиляна във въображението
Продължава да говори като анимационен герой тази Камелия.

# 836
  • София
Нина на практика показа едно голямо нищо, обаче на теория знае всичко, то не млъкна просто - и сеченето разбира, и рязането, и копаенето... Акъл да иска човек от нея! Joy

# 837
Била нейната битка, тази чува ли се Joy

# 838
  • на село
Скрит текст:
Скрит текст:
А де, ако е наистина, писна ми. И без това не я трая, силна жена била, глупости.

# 839
Ей, проклето женище е тоя крокозъбел! Задължително да кълве по някого!

Общи условия

Активация на акаунт