Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ В края на нощта ~ Приятели и Колеги ~ тема 136

• 81 525
  • 705
  •   1
Отговори
# 270
Нова на Кадир

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 06:43 от azisiq

# 271
Този все още се има за неотразим , с този голям грозен перчем Stuck Out Tongue Closed Eyes , но сега и с прическата от Вуслат ( колкото по къса сивата коса , по-добре ) пак си ме е яд на него .Даже предлагам темата да е само на Несли . Все пак тя е звездата и наша любимка , нали ?

# 272
Филе, гледах клипче с него вчера, хванали го журналистите след бизнес вечеря уж.
Няма да повярваш, но върви без да каже и дума и само върти и забелва очи. Чак ми стана смешно Grinning

# 273
Нови на Кадир

# 274
# 275
Боже , как обичам позьорите Satisfied Преди,макар ,че го хващаше логореята пред журналистите, поне беше ( или изглеждаше )  искрен

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 11:44 от Phillipine

# 276
Филе, защо не си казала новината? Във финалния епизод на Забранената ябълка ще засегнат и темата за изневярата на Кадир, резил Grinning

# 277
Филе, защо не си казала новината? Във финалния епизод на Забранената ябълка ще засегнат и темата за изневярата на Кадир, резил Grinning

Хахаха, Еви, как ще стане това Smiley
Ще ме накарат да гледам последния епизод на сериал, който изобщо не съм следяла Smirk

# 278
Джули, не знам Grinning Ще гледам и ще споделя Stuck Out Tongue Winking Eye
Те обичат да се майтапят със злободневните теми, страхотни са Heart Eyes

# 279
  • Яко в Матрицата...
Това ще е срам и за двамата... Pensive

# 280
Гледах и клипа и ... не знам дали излиза от бизнес вечеря, но определено има нещо неестествено в поведението му. Той си мисли, че е надиграл всички. В очите му има някакъв налудничав блясък. Да видим какви ще са следващите му бизнес проекти. Какво ще рекламира, например. Wink

# 281
Рени, хич не ми е жал за този хитрец, че и за Неслихан не знам вече. Явно й харесва да я унижават. Защо да я съжалявам и нея?
Кадир ботокс ли, какво си е слагал? Още по-противен е станал.

Разби се на пух и прах пясъчната кула за неземната му любов към Неслихан. То с това държеше интереса на феновете, сега накъде? Провали кариерата и на златната си кокошчица. И кО пра'им сЯ?

# 282
  • Яко в Матрицата...
Ние нищо Wink Жалко ще е, ако Неслихан продължи с тази пародия на брак. Поне в личния си живот да има спокойствие, защото кариерата ѝ е на дъното в момента.

# 283
Аз ЗЯ само на коментари и фрагове я ''гледам '' , направо съм изпуснала какво ще се случи Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Той се изложи много и трябва -   ще използвам  английските   изрази  ''lay low "" keep low profile '' , че ми харесват т.е  да се пази от публичност , вместо това играе евтин театър .
Кариерата и не е зле ( всички знаят защо се снима с мъжа си и получи нисък рейтинг - е , и СЦ имат принос )  ,ако се заеме с нов проект , НО сега се сетих - нали той я представлява . Ужас !  Дали въобще е способен да и намери хубав сериал , дали би го искал , ами ако я е накарал да подпише някакъв гаден договор и тя не може да се отърве ? Много филми гледам с адвокати Scream

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 16:22 от Phillipine

# 284
  • Яко в Матрицата...
Фили, след Севдата и силните първи епизоди на Щерката не виждам нещо успешно в кариерата на Неслихан.

Общи условия

Активация на акаунт