На море в Турция - тема 77

• 71 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  ...  Ако искате там, много сте го харесали, но парите са малко, аз не знам за какво са му два бъбрека на мъжа ти.   
Joy
Много полезен съвет! Благодаря!🤣🤣🤣

# 346
  • София
Да разбирам, че Aqua Fantasy и Атлантик стават откъм плаж и аквапарк? А като база, храна?
Това са двата хотела с аквапарк в Кушадасъ. Атлантик е на много добра плажна ивица нещо от сорта на нашите, една идейка по-едър, нюню по-едър. Храна на Атлантик е без забележки, в Аквата не съм ходил, само на плажа, който е степан ситен черен пясък по брега, като тиня е, но пък аквапарка е огромен. На Атлантик стаите са много малки. От двата аз бих избрал Аква, но май е бая по-скъп, не ми се рови сега, но мисля Аква е на ултра ол, докато Атлантик е на ол инклузив само, но може и да говоря глупости.

# 347
В масовия случай в края на септември хотелите с аквапарк пълни ли са с дечурлига? А като цяло  навалицата как е?

# 348
  • Sofia
Не бих казала пълни. Преобладават малките деца и тези в предучилищна възраст. Учебната година в повечето държави започва от 01.09

# 349
  • Пловдив
Който е решил за първи път да ходи в Турция да се насочи към Анталия.Хотели много.Да направи запитване към големите агенции или към тур.агенти на които има доверие ,че ще им избере хубав хотел за парите .В Кушадасъ и Дидим хубавите хотели са малко и се заемат бързо.Мармарис не е подходящ за семейства.Хотелите и плажа не са кой знае какво.По скоро е за възрастни.

# 350
  • на село
С уговорката, че не познавам политиката на турските хотели, понеже ще почивам за първи път там, съветвам да се внимава при наемането на така наречените фамилни стаи, защото обикновено означава малко по-голяма двойна стая. Другото е свързани стаи (interconnected rooms). Казвам го, защото това е било най-честото оплакване, с което съм се занимавала. И става наистина много неприятно, когато гостът вече е пристигнал на място и си види стаята. Но опитът ми е само в европейски държави - може в Турция стандартът да е друг.

# 351
  • Sofia
Хубава препоръка. По сайтовете на всички хотели е описано какви са им семейните стаи, има и снимки, така че да няма изненади.
А какви са били оплакванията? Какво друго би могла да бъде семйната стая?

# 352
  • Beyond the Frontiers
С уговорката, че не познавам политиката на турските хотели, понеже ще почивам за първи път там, съветвам да се внимава при наемането на така наречените фамилни стаи, защото обикновено означава малко по-голяма двойна стая. Другото е свързани стаи (interconnected rooms). Казвам го, защото това е било най-честото оплакване, с което съм се занимавала. И става наистина много неприятно, когато гостът вече е пристигнал на място и си види стаята. Но опитът ми е само в европейски държави - може в Турция стандартът да е друг.

Не е така. Има хотели, където фамилната стая е по-голямо помещение, оптически разделено на две. В много от хотелите обаче са си две помещения с врата между тях. В някои са даже с две бани. И всичко се води фамилна стая.
По-скоро е хубаво човек да си чете и описанието на стаите в съответния хотел. Всеки хотел има право да си кръщава стаята, както иска.

# 353
Който е решил за първи път да ходи в Турция да се насочи към Анталия.Хотели много.Да направи запитване към големите агенции или към тур.агенти на които има доверие ,че ще им избере хубав хотел за парите .В Кушадасъ и Дидим хубавите хотели са малко и се заемат бързо.Мармарис не е подходящ за семейства.Хотелите и плажа не са кой знае какво.По скоро е за възрастни.
Благодаря за съвета. На всички ни е ясно за Анталия, но и цената е различна, второ не е ок  с автобус а от там пак се връщаме на цената. Към която и агенция да се обърна и сама да го организирам 3000-3500 бюджет за 7 дни.,3ма възрастни и дете на 12г.за Анталия няма да ми стигнат. Та затова си питам и разпитвам за Кушадасъ

# 354
  • София
Здравайте, някой можеи да ми препоръча сайт / тур агенция за почивка в Турция ?
Намирам много в интернет,но предпочитам нещо проверено.

Искам , 6/7 нощувки , няма значение къде точно, задължително пътуване със самолен , оу инклуцив - басейн / първа линия на плажа - или поне възможност за безплатно близко плажуване.
Цена до около 2 000лв за двама.
Благодаря

# 355
  • София
Вижте акватур, онекс, емералд, тез тур, но имайте предвид че само самолетните разходи ще ви изядат половината бюджет.

# 356
  • София
Има изключително много подобни оферти
https://www.arenatravel.bg/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BF … -bodrum/1988/8013

Просто не знам на кое мога да разчитам за да се спра.

# 357
  • София
VONRESORT GOLDEN BEACH 5* - може ли отзиви за този хотел?

# 358
  • Пловдив
Един от най предпочитаните хотели с отлични отзиви.

# 359
  • София
Един от най предпочитаните хотели с отлични отзиви.
от туристическите агенции.... иначе си е обикновен бюджетен хотел /малко село, ако съдим по броя на стаите в няколкото хотела с обща площ/.....на който така и не мога да разбера какво харесват освен цената.... Същото между впрочем се чудя и за Камелиите.... но това си е мое чудене, разбира се.... и на двете места не бих отишъл дори и да е за без пари... по-добре е на Китен, и плажа е по-хубав и по-малко хора....

Общи условия

Активация на акаунт