Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 164
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София/Севлиево
Аз в момента използвам тази,не знам дали минава за евтина,понеже ми е подарък,но пак ще я купя като свърши.

# 691
  • Варна
Аз в момента използвам тази,не знам дали минава за евтина,понеже ми е подарък,но пак ще я купя като свърши.

ДМ

# 692
На армина водата е страхотна! Друга, която много харесвам е на Dr. Derm био концентрираната розова вода. Горе долу на една цена са с тази на Армина.

На Престиж ми пламна лицето от нея, нищо че пише, че е чиста розова вода.

Самата розова вода по естествен начин съдържа в себе си Linalool и Geraniol и много държави изискват тези микроелементи на розовата вода да бъдат упоменати на етикета. Това не значи, че са лоши самите води или имат добавки. Просто розовото масло и вода си ги съдържат тези микроелементи. Всички продукти, които съдържат флорални води или етерични масла имат и LInalool и Geraniol.  Важното е да няма консерванти и други добавки, освен ако не е тоник, който е микс с други неща.

# 693
+1 за водата на Армина.

# 694
Момичета, каква комбинация за изкуствени мигли (цели) + лепило ще ми препоръчате?
Не съм пробвала до сега, търся нещо бюджетно като за първи път, но същевременно и качествено, т.е евенуално да не последват някакви алергии или кожен проблем в областта на клепача.
Искам да пробвам да видя как стои и дали ще ми е лесно слагане/махане и евентуално да се стъкна за един повод така. Bowtie Като цяло, колко време издържат такъв тип мигли?

# 695
Препоръчайте ми хубава измивна пяна за чувствителна и леко суха кожа.
Бях много доволна от измивната пяна на Балеа, но вече ги няма никъде и съм в търсена на нова.

# 696
Бях много доволна от измивната пяна на Балеа, но вече ги няма никъде и съм в търсена на нова.
Аз съм доволна от тази на Юсерин.

# 697
Момичета, каква комбинация за изкуствени мигли (цели) + лепило ще ми препоръчате?
Не съм пробвала до сега, търся нещо бюджетно като за първи път, но същевременно и качествено, т.е евенуално да не последват някакви алергии или кожен проблем в областта на клепача.
Искам да пробвам да видя как стои и дали ще ми е лесно слагане/махане и евентуално да се стъкна за един повод така. Bowtie Като цяло, колко време издържат такъв тип мигли?
Аз препоръчвам магнитни мигли. Лесно се постават и са за многократна употреба.

# 698
Тази ли?

# 699
Аз втора година вече купувам и използвам единствено измивната пяна на Аян.
Открих я когато лекувах дерматит, пасна ми много добре и реших , че повече няма да импровизирам.
Една опаковка ми стига за три месеца при усповие че я използвам и сутрин и вечер.

# 700
Тази ли?

Да.

# 701
  • София
Здравейте, да попитам за препоръки за водоустойчива спирала - да не се рони и наистина да е водоустойчива.

# 702
Аз препоръчвам магнитни мигли. Лесно се постават и са за многократна употреба.
Може ли да препоръчате такива от някой сайт, че ме заинтригувахте Simple Smile

# 703
  • София
Елислава,тези петна ще ти се махнат от само себе си стиг да ги издържиш, аз имах същите и с времето се махнаха сами

# 704
Моите мигли съм ги взимала преди няколко години от физически магазин и не мога да препоръчам сайт.

Общи условия

Активация на акаунт