Модни консултации - 71

• 88 710
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Lale_Lili,
С какви мерки си и можеш ли да покажеш какво си представяш, че би носила с удоволствие?
Зелената рокля е много приятна и ти стои добре!

# 481
  • В полите на Пирин планина
Супер си! Много ми харесваш така. Simple Smile

# 482
Ооо много хубава е и роклята и ти стои страхотно! И сакото ми харесва на мен.

# 483
Ехааа, зелената визия е трепач! Имаш фигурата и очевидно имаш и вкус и око да комбинираш - виж как хубаво ти се е получило! Негативизмът е излишен!

# 484
Монохромните, делови визии мога да ги докарам. Имам опит с тях. Но не и с визията на готина мацка, която искам дадокарам поне частично ако е възможно.
Не съм се мерила с метър. Нямам такъв в мен. В момента не съм си обичайните килограми. Боря здравословен проблем (с не голям успех). По принцип съм около 54 килограма, сега според мен съм доста над 60, но нямам кантар за да кажа със сигурност. (не съм си купила, защото вече съвсем няма да има къде да го държа. Ще почна фитнес скоро и ще се премеря там).
157 см съм, по дебело дупе (добре че са на мода 😂) крачетата ми идват малко късички, сутиен 80А ако това помага.

# 485
Лале, прекрасна си! Много добре ти стои и роклята и сакото. Ужасни неща си преживяла, но  обичай себе си! Вярвам че с времето ще се отърсиш от всичко лошо и ще ти предстоят само хубави емоции.
Това което си решила е много хубаво- да промениш стила си, да се почувстваш добре в кожата си.

Аз също пазарувам от Ризървд, Мохито, Зара, ХМ и аутлета на Манго (има доста добри намаления и попадения)

Също следя разни инфлуенсъри в Инстаграм които ми дават различни идеи, или ако съм си харесала някоя конкретна дреха и не знам как да я съчетая намирам идеи в Пинтерест.
Давам линк към любимите ми в Инстаграм, показвала съм идеи от тях:

# 486
Еха, много ви благодаря на всички!
Супер идеи ми давате. И акаунтите са чудесни. Вече следя всички предложени.
Пинтерест в момента нямам като приложение. Паметта на телефона ми е пълна и съм изтрила 90% от аповете. Като го сменя ще се обзаведа отново с него.

# 487
  • София
Много кофти, че майка ти ти е втълпявала такива неща.
На снимката виждам една секси мадама с много пясъчни форми и ти стои чудесно зелената рокля. Не го казвам, за да те успокоя или от съжаление, така е.

И аз ти препоръчвам Тес, има добре изграден капсулен гардероб със сравнително малко на брой неща. При липса на финасова възможност бих се спряла точно на лесно съчетаеми дрехи.

# 488
Lale_Lili, стил готина мацка върви със съответното самочувствие, което ти явно едва сега започваш да придобиваш, както и със съответното добро настроение.
Готината мацка може да бъде и с обикновени дънки, бяла тениска и маратонки. Не е необходимо да купуваш неща, защото са модни или смяташ, че би ти помогнало да си по-... Усмихни се на себе си и помисли, преодоляла си, отделила си се, издържаш се сама и само ти си знаеш още какви постижения имаш. Пък и си млада още.
Зелената визия ми харесва. Предните съм ги пропуснала.
Има хубави неща ценово, както от Zara, така и от Erdem, например. Цената не винаги определя качеството. Като работещ и самостоятелен човек, придържай се към удобство и високо КПД на съответната покупка и доколко се чувстваш добре в нея.
Не следвам в инстаграм много хора  само babiolesdezoe и  stretstyle_daily, просто нямам времe за повече. Обикновено си убивам времето с Pinterest.

# 489
  • в Кошера
Lale_Lili, първата стъпка от теб към теб е направена - осъзнала си какво искаш. Браво!
Следва по-лесното. Peace

Мисля, че е добре да се започне с базов гардероб - онези наглед обикновени дрехи и аксесоари, които са основата на всяка визия. Обсъждано е неведнъж и тук.
Така, стъпвайки на непреходни модели и кройки, съобразени с фигурата ти, можеш да надграждаш с детайли в цвят, материя, форма и пр., актуални за съответния сезон/място/среда.

Съвсем бегло, за да не съм голословна:
Скрит текст:
База - деним, бяла тениска, карирано сако.
Съчетани с различни детайли, за различна визия.

# 490
Напълно съгласна с Tyra.
Аз също залагам на базови модели и просто допълвам с новите покупки.
Като цветове също залагам предимно на черно, сиво, тъмносиньо, камел, бежово, бяло, бордо, червено и тук там нещо по-различно. 😂

Преди време бях събирала доста идеи от Пинтерест.
Скрит текст:

# 491
Аз също винаги съм си “мечтала” да си направя капсулен гардероб. Много ми харесва идеята, но все нещо друго ми харесва и само трупам ли трупам… И все “нямам” какво да облека, а реално едвам затварям гардероба, който е огромен…. Sad
Има ли някоя мацка с такъв капсулен гардероб да сподели как не се изкушава от всичко, което я заобикаля?

# 492
  • София/Севлиево
Лили,този зеленият тоалет също ми харесва.И искам да ти кажа,че на 34 изобщо не е късно за семейство и деца,стига да ги искаш(родих малкия си син на 38,компания в разходките ми правят две дами,родили първите си деца едната на 45,другата на 44). Пожелавам ти успех и да забравиш всичко,което ти е причинила майка ти(а то е наистина ужасно:( ).
И на мен ми допада идеята за капсулен гардероб,но не мога да се огранича примерно да имам само една червена рокля или само едни сини дънки (да не говорим,че си падам и по по- шарени неща , които никак не ми се вързват с идеята на този тип гардероб).

# 493
Аз трябва да имам 5 капсулни гардероба.
Един за работа, един за свободно време, един за спорт в зала, един за планински походи....
Капсулният гардероб не е за мен. 😂

# 494
Винаги съм се чудела на тази идея за капсулен гардероб. Според мен е приложима само за пенсионерки.

Общи условия

Активация на акаунт