Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 671
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
И аз се възползвах от кода, поръчах тези

Междувременно днес взех един от
Highspeed, и тези дни чакам един и от Тони, на които искам да благодаря Heartpulse Blush

# 556
  • София
Прочетох аз че е само веднъж ама лакома работа и пробвах пак.

# 557
  • София, България
Ето, аз не прочетох, че е само веднъж и пуснах две поръчки и на двете проработи.

# 558
И аз се чудя за този от 5000 дали да го поръчам. На колко ли плика ще е разделен, някаква идея някой?

# 559
  • София
Йоана един плик е най-вероятно, защото Джелинитата са в един плик. Специално ги отварях да проверя.
Финиширах с втория плик снимка в събота да има светлина.

# 560
Йоана един плик е най-вероятно, защото Джелинитата са в един плик. Специално ги отварях да проверя.
Оо, в такъв случай се отказвам. Ще го чакам от някой втора употреба в 5 плика Simple Smile

# 561
  • София
Оо, в такъв случай се отказвам. Ще го чакам от някой втора употреба в 5 плика Simple Smile
Ще дебна да го намалят повече, нещо 10% ми се вижда малко Simple Smile

# 562
И аз така мисля, един плик. Ще чакам и аз някой да ми го раздели на 2 Smile С 40-хилядника все така нямам успех Confused

# 563
  • София
За математичките имам и едно друго предложение , ако сте навити за следващия групов https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-3000-chasti-the-n … 2N4-yUXOjdX0KbJhc
За събота ще се опитам да се запиша в редиците

# 564
  • София
Този ще е лесен.

Ако някой се навие да го вземе Равенса ще се жертвам да го наредя от един плик и да го разделя хахаххах

Луд умора няма и едно малко пъзелче от тази вечер

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 23:57 от евето

# 565
Ронин
1000 части
Black Sea Puzzles

Сам се редеше този пъзел, докато накрая не останаха някакви само черни части и нищо не се различаваше дори на светло. Слагах по някое парченце от време на време, но накрая се предадох за най-последните части и ги сортирах по форма.

# 566
  • София, България
Добро утро, момичета!
Еве, много е сладурски пъзела!
Аз накупих сигурно 20 малки пъзела, които сега чакам и което се хареса ще пускам за тренировки.
Бухти, сложен ми изглежда този пъзел, но ти си машина!
Аз поне за 3 месеца трайно минавам на малки пъзели, защото при мен е такава лудница, че просто трябва да мога да наредя дадения пъзел за едно, две сядания в рамките на деня и да прибирам.

# 567
  • София
Момичета, когато са два плика на какъв принцип са разделени - на брой части или на половинки от картинката?
Привършваме вече един от 3000 части и бяха в два плика. Аз обаче не знаех и ги отворих и двата едновременно. Сигурно е било по-лесно един по един... Но за първи път видях с два плика.

# 568
  • Русе
Момичета, когато са два плика на какъв принцип са разделени - на брой части или на половинки от картинката?
Привършваме вече един от 3000 части и бяха в два плика. Аз обаче не знаех и ги отворих и двата едновременно. Сигурно е било по-лесно един по един... Но за първи път видях с два плика.

Разделени са на половинки от картината.

Мона Лиза,ти поне успяваш да редиш.Аз само отворих плика и съм до там.Нямам време да извадя частите и да дам начало на нещо.

Бухтичка,аз имам същия пъзел,но е от лайт серията.Много лесен беше и крайния резултат е великолепен.Аз повече харесвам лайт серията на Black Sea

# 569
Happy eyes, предния път опитах да прибутам един мой 2 хилядник за следващия групов, че искам да видя дали е цял за да го продам:) Става въпрос за този
elita, на две половинки от картинката е разделен, то иначе няма логика да са в два плика.
Vese.Vese, за сега само ти си се записала за пътуващия гибсън - Story time. Да го донеса ли в събота?
Ако има чудещи се, пъзела е много хубав, не се чудете. Сега редя другия, който ще пусна за пътуващ от Приказливка. Ами няма нищо общо, качеството е много по-зле. Но пак не е най-зле. Очаквах да е много размазана картинката и да е много трудно за редене, но не е така. Ето това е пъзела. Добавям го във файла с пътуващите, записвайте се, и може направо и него да донеса в събота

Мона Лиза, ще водиш ли Джо в събота?

Общи условия

Активация на акаунт