Можете ли да опишете отиващата си година с една дума?

• 28 570
  • 400
  •   1
Отговори
# 390
Напрегната , но всички сме живи  и здрави.

# 391
Кошмарна! Ще я помня дълго само с лошо. Загубих сестра си, бях болна през цялата година, оперирах се, продължавам да съм болна. Котето ми се поболя и то, ще търся облекчение и за него, че лек няма. Моля се да свършва по-бързо и се надявам много да се обърнат нещата в положителна посока. Нямам сили да изкарам още една такава година.

# 392
Шарена.
Светлото е повече.

# 393
Ън, понеже съм виждала твои постове и в други теми, изпращам ти виртуална прегръдка за кураж и за да ти кажа, че си супер силна, че си минала и минаваш през всичко това.
Дано 2026 г. бъде по-светла и за теб.
😘

# 394
  • София
Просто година. Ноември ми е черен - заради ненавременната загуба на моето кучешко момче и заради още една раздяла. Радвам се, че поне любимите ми хора са живи и здрави. Нямам големи очаквания за догодина. Каквото дойде.

Ън, прегръщам те. Дано следващата година е добра. Hug

# 395
  • София
Tонка съжалявам за сладура😘

# 396
  • София
Рутина.

# 397
  • UK
Разтърсваща беше изминалата година, за една нощ пренаредихме приоритети и се радваме, че сме заедно. И двама все още се опитваме да осъзнаем, колко крехък е живота и какъв е късметлия ММ.

За съжаление къщата ни опустя, любимата ни космата дущича си замина, след 17 години живот заедно с нас.

# 398
Тревожна.
От доста време всичките ми са такива.

# 399
  • София
Едно голямо лайно с една черешка отгоре. Много тежка беше.

# 400
Благодатна.

Погледната отгоре - децата влязоха в желание училища, на ММ работата се намести по чудесен начин, а аз съм в стендбай за моята..

Слава на Бога- здрави сме, разбираме се..

Общи условия

Активация на акаунт