Термин Юни 2023 - Тема 2

• 49 000
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Момичета , някой пие ли магнезиев диаспорал?

# 286
Момичета, благодаря Ви за отговорите. Определено не очаквам специално отношение, а да си вършат работата както трябва.
Аз пия по мое усмотрение магнезиев бисглицинат, доколкото съм запозната уж се води най-добре усвояемата форма.

# 287
Момичета, заради антибиотика от тази сутрин съм с диария. Четох за лопедиум и имодиум че са относително безопасни. Приемали ли сте някой от тях?

# 288
Момичета, заради антибиотика от тази сутрин съм с диария. Четох за лопедиум и имодиум че са относително безопасни. Приемали ли сте някой от тях?
Здравей! Аз като бях на ант. Аугментин ми изписаха пробиотик Синкванон 2 по 1 тб.

# 289
Момичета ходих на преглед и доктора ми каза, че имам стегната матка, а точно там му е главичката. Каза че е предпоставка за преждевременно раждане..Нямат свършване тези мъки от началото на бременноста ми...

# 290
И аз туку що се връщам от преглед. Тъпата шийка се е скъсила. Станала е 2,5. Лежа, не вдигам тежко. Какво да правя не знам....поне за сега е затворена....Спират ми утрогестана и но шпато само при нужда...магнезий ще пия и някакви витамини на спрей. Боже как ще го карам до края. С това гадене и тая шийка.... на всичкото отгоре трябва да мина на диета с по - малко въглехидрати и повече месо, защото хемоглобина и белтък в кръвта ми били ниски, а и съм качила прекалено много кг. според АГ. А този белтък ако не го покача ще получавам отоци..  Ама приказка просто е всичко.....Поне бебчо е добре 250 гр. И 13 см. идеални мерки според АГ. Първоначално си беше крастосал краката по турски, а после така се разигра. Поне това, че ще полудея....

# 291
Момичета ходих на преглед и доктора ми каза, че имам стегната матка, а точно там му е главичката. Каза че е предпоставка за преждевременно раждане..Нямат свършване тези мъки от началото на бременноста ми...

И на мен ми казаха,че имам стегната матка, но не ми каза това за преждевременното раждане. Изписаха ми прахчета магнезий за отпускане.

# 292
Бубулечка защо ви спират утрогестана .На мен няколко АГ ми казаха че той е превенция за скъсяване на шийката.Колко ви е белтъка ?

# 293
аз

# 294
PL.Ivanova  ами и аз се учудих много и няколко пъти попитах, но беше категоричен и ми написа схема по която да го спра. Белтъка ми е 62 при норма 63. Ох не знам какво да мисля вече.

# 295
И моят белтък е 62 и двамата доктори при които ходих не го намериха за проблем .Но аз гледам да си хапвам храни по-богати на белтъчини.Има и добавка за бременни протеин на прах .И мен тая с тази  бременност все има нещо за което да се притеснявам ,чак не спя добре 🫣 то не беше риск от преклампсия ,чуденка за хапчетата ,бактерия в урина и всякви други неща….ама явно не съм само аз

# 296
Моята шийка е за сега 3.8 см и каза, че е добре иначе малчо е 264 грама 50 грама е наддал за седмица.Но ми е интересно защо имам стесняване като пия магнерот 3 х2, утрогестан 2х2, но - шпа 3х1,фолиева киселина, един биозин пробиотик за бременни на ден, алеракт 2 х1, а утрогестана ми казаха до последно. С моя лекар съм се разбрала, че ще следим шийката и ако стане 2, 5 ще се прави серклаж на горещо както с близнаците.

# 297
аз

А защо го пиеш ? Аз го пия , защото понякога ме имам болки като менструация,  но не често .

# 298
VongBg видях назад в публикациите ,че сте правили скрининг за прееклапсия колко ви беше резултата ?

# 299
Аз също го пия, изписаха ми го заради болки ниско в корема.

Общи условия

Активация на акаунт