Търся електронна книга - 41

• 110 028
  • 859
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте,
Търся Мастиленочерно сърце на Робърт Галбрейт. Купих си я на хартиен носител за да подкрепя автора и издателството, но е направо невъзможна за четене заради огромния обем (над 1000 страници).
Също така търся Последното послание на Никола Бьогле.
Благодаря ви!
Мастиленочерно сърце на Робърт Галбрейт ел. изданието излезе миналата седмица.

# 301
  • София
Здравейте,
Търся ''Коледа в ''Тифани'' '' и ''Перфектният подарък'' на Карън Соун. Ще съм много благодарна ако някой ги има и може да ми ги изпрати - veronika.tsankovaa@abv.bg

# 302
Здравейте,
Търся ''Коледа в ''Тифани'' '' и ''Перфектният подарък'' на Карън Соун. Ще съм много благодарна ако някой ги има и може да ми ги изпрати - veronika.tsankovaa@abv.bg

Коледа в Тифани я нямам,другата ви я пратих.

# 303
Здравейте търся "Недосегаема" на Джейн Ан Кренц
nilekta_14@mail.bg
Благодаря предварително!
https://mega.nz/folder/zQBixYAb#qjJTQtMDn-b9GiJnnEPZ5A

# 304
Здравейте, когато някой от вас се сдобие с ел. вариант на книгата "Мастиленочерно сърце" на Робърт Галбрейт би ли я изпратил и на мен на js91@abv.bg.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 01:58 от Amaretto_

# 305
Здравейте,

Коледа в Тифани я нямам,другата ви я пратих.

Ще може ли и на мен да ми пратите Перфектният подарък'' на Карън Соун?
jasminadineva19@gmail.com

# 306
Heart Decoration
За търсещите 5-та книга от "Валери Лейн" на Мануела Инуса - ВЛ 5 - Магазинчето за подаръци и усмивки - линк за теглене в  epub и  pdf  - https://drive.google.com/drive/folders/1FdbBAtqdRuaitLyrf6H8LKjC … _A?usp=share_link

natalits  -  Здравейте! Търся книгата Небе в дълбините на Адриен Йънг

Небе в дълбините - линк за теглене - https://drive.google.com/file/d/1UMdlV05jf6jpZYbYqfbiDWP5sf0GMNd … link   

Много благодаря! Heart Decoration

# 307
Здравейте. Не знаех, че книгите на Мануела Инуса са поредица. Чела съм Магазинчето за антики и вълшебства. Сега свалих и другата, която предложихте - за усмивки и подаръци.
Може ли останалите книги, ако някой ги има? Благодаря.

# 308
Търся “ Да се осмелиш да шофираш” Страхотна книга.

# 309
Здравейте!
Търся наскоро излязлата книга "Съдба - Сагата на Уинкс - Пътят на Феите" на Ейва Кориган в pdf или MOBI формат ако я има вече електронно и "Прокълната" на Франк Милър и Том Уилър. Ако може някой да ми я изпрати на имейл bookaholics@abv.bg
Благодаря Ви предварително! =)

# 310
Здравейте. Не знаех, че книгите на Мануела Инуса са поредица. Чела съм Магазинчето за антики и вълшебства. Сега свалих и другата, която предложихте - за усмивки и подаръци.

Мейл?

# 311
  • Варна
Търся “Пасиансът на архангелите” във вариант за Киндъл.
Благодаря!

# 312

Мейл?

Изпратих Ви ЛС.

# 313
  • София
Може ли да ми изпратите Мануела Инуса - Магазинчето за чай и щастие и Магазинчето за шоколад и мечти
Скрит текст:
Благодаря.

# 314
Може ли да ми изпратите Мануела Инуса - Магазинчето за чай и щастие и Магазинчето за шоколад и мечти
Скрит текст:
Благодаря.

Пратих

Общи условия

Активация на акаунт