Къде в Пловдив??? - 99

• 33 283
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Физически, ако няма такъв вариант ще поръчам.

А като стана въпрос, вие кои бои си поръчвате?

# 136
За рендето за картофи,... четах в една група коментари във ФБ. Физически ги предлагали в Технополис. Излизат почти на същата цена, като поръчани от немския Амазон. Но до колкото разбрах имало проблем с наличността по магазини. Не съм се интересувала до сега. Разрови. Помощници в домакинството е групата.

# 137
  • Euskal Herria
Физически, ако няма такъв вариант ще поръчам.

А като стана въпрос, вие кои бои си поръчвате?
Имам бои на Слай комерс, първо тях бях взела. Доволна съм. След това купих и Уилтън, никакви забележки. Дадения линк е за гелови бои, имат широко приложение. Зависи за какво ще се ползват. По принцип тези стават за повечето неща, но ако се оцветява шоколад, хубаво е да се вземат специално бои за шоколад (на маслена основа).

# 138
За врасналия нокът с набрало (гной)- аз използвам кислородна вода. Изключително бързо ми е помагало. ММ при инфекция на крака киснеше в разтвор от вода и Amuchina (не съм сигурна, че го има и в България, но май да).

# 139
  • Пловдив
Долче миеле, а как действаш в случая с кислородната вода? По същия начин както Гаргамела с другото лекарство ли?

# 140
Знаете ли магазин, където се продават хубави сладкарски бои (с наситени цветове), тези, които се предлагат в магазини като лекси не са хубави.

https://rocake.com/category/281/wilton.html

На тази марка например.
Доста сладкарски неща купувам от DecoShop.bg. В Кючук Париж са, може да им видите сайта дали това, което търсите го има.

# 141
Долче миеле, а как действаш в случая с кислородната вода? По същия начин както Гаргамела с другото лекарство ли?
Aко има гной съвсем повърхностно /като "балонче" и е точно под кожата/, може да се боцне леко с върха на дезинфекцирана игла- дори не се и усеща боцкането в този случай. После кислороднате вода на парче памук или на памучен тампон, а може и директно да се накапе/напръска отгоре. Образува се като пяна от кислородната вода. Това го правя и в съвсем началните етапи, много бързо мястото от зачервено с гной и болезнено се оправя.🙂 Ако има гной по-надълбоко, може би ще трябва да се приложи и някакъв друг метод, за да се изтегли на повърхността, но това е единственото нещо с което обработвам и рани на дъщеря ми. Профилактично след къпане също пръскам ноктите на краката с кислородна вода /само когато се сетя/. Как се режат ноктите на краката също е много важно, за да не се впиват ноктите. Може да се получава и от обувки /и от травми/.
Има един коректор за пъпки на Amrita в малко шишенце е с четка като лак за нокти. Бял цвят е в шишенцето, така засъхва на кожата (като коректор😁). Бих пробвала и с нещо такова, много бързо се справя с пъпки, подходящо е да се прилага вечер.
Аз лично от Ихтиол имам много лош спомен, имах огромна подкожна пъпка на лицето и след него се капсулира и се наложи да ми правят операция. Уж нямаше да остане белег, обаче остана и е на лицето...🤨

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 08:10 от dolce miele

# 142
  • Пловдив
За нокътя препоръчвам, имах друг проблем на палеца от години, бях ходила и на други места, но тук има ефект, след редовно ходене и използване на това, което са препоръчали.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100078024352266

# 143
  • Пловдив
За нокътя препоръчвам, имах друг проблем на палеца от години, бях ходила и на други места, но тук има ефект, след редовно ходене и използване на това, което са препоръчали.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100078024352266
потвърждавам! Нешка е супер! Спасявала ме е няколко пъти...сега пак съм със скоба.

# 144
  • Пловдив
Абсолютно и е много внимателна. Не е да си пробута продуктите и т.н.

# 145
  • до най-прекрасния мъж
Врастнал нокът на крака ми е оперирал хирург, без никакъв успех. Отново врастна, даже стана по-зле и освен че се зечарвяваше и набираше гной, а и зарази и съседния нокът на показалеца на крака. При мен беше от вътрешната страна на двата палеца на краката. Оправи ме една жена в Дома на модата, при която ходех на педикюр доста дълго време, може и година да е било. Била съм на възрастта на дъщеря Ви. Тогава ме съветваше лятото да ходя максимално боса, зимата да сменям често чорапите и да не допускам влага. Там съм виждала и момче, при което се бяха образували такива топчета, и него излекува. Но са минали близо 30 г от тогава, така че не мога да препоръчам конкретно място. Опитайте другаде, но това е пътят. Много рядко хирургичната намеса помага.

# 146
  • Пловдив
Тук става дума за друг вид процедура...поставя се скоба, която избутва/повдига нокътя и нагоре напред и не враства.

# 147
  • до най-прекрасния мъж
Тук става дума за друг вид процедура...поставя се скоба, която избутва/повдига нокътя и нагоре напред и не враства.
Нямам идея как ги лекуват сега, но навремето с обикновен кадърно направен педикюр ми ги оправи тази жена. Значи е възможно. Помня, че имаше много хора, винаги като отидем. Пари не ми е взимала.

# 148
  • Пловдив
Нямам идея как ги лекуват сега, но навремето с обикновен кадърно направен педикюр ми ги оправи тази жена. Значи е възможно. Помня, че имаше много хора, винаги като отидем. Пари не ми е взимала.
да, на мен също ми ги оправя обикновена педикюристка, НО ако има друг сериозен проблем не става само така.

# 149
Здравейте момичета,бихте ли препоръчали ортодонт за брекети и евентуално имате ли представа от цени . Благодаря. Flowers Hibiscus

За дъщеря ми ползвахме услугите на д-р Сехер Йозгур м. март 2021г., внимателна е, трудно е с часовете, около 3000лв. ни излезнаха брекетите за по един зъб горе и долу. Но сега почти две години по-късно вече цените са други.

Общи условия

Активация на акаунт