Къде в Пловдив??? - 99

• 33 255
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Къде в района на Кършияка, Гагарин има магазин за санитарни материали? Изключвам търговиите на Брезовско, не ми се замотава там.

Срещу църквата "Св. Иван Рилски" на пешеходния светофар. Третото магазинче мисля, че се пада. Има една книжарница, магазин за дрехи и до него е за санитарни материали.

# 181
Като заговорихте за чорапи,аз си вземам от години на много прилични цени от едно малко магазинче зад ( на гърба ) на втора поликлиника. Ако я заобиколите от лявата страна ,посока Данаил НИколаев ,точно на гърба на поликлиниката се пада. Магазин Стефани. ИМа бельо,пижами,дрешки,чехли,средства за почистване,пластмасови изделия,козметика и др. Жената е много приятна и усмихната.

# 182
Чорапи съм писала и друг път - Георги Бенев 3, 1вия портал до светофара в дъното. Там ги шият, има различни модели и цветове. На ММ само от там взимам бамбукови от години.

# 183
Здравейте
Имам нужда от читав мебелист. Ако имате препоръки за някой ще ви бъда безкрайно благодарна.

# 184
[До Еконт Кършияка (на Средец) имаше едно за памперси и от сорта.. ама не знам още дали работи, скоро не съм минавала.
В Лекси също продават.
Не знам какво точно визираш под санитарни материали.
Точно памперси, пелени/подложки за легло и такива.
От аптека Запад, до Т маркет, на пазарчето в Гагарин купувам, когато ми се наложи инцидентно памперси за възрастни, подложки за легло и т.н. Имаше магазин, до Новомес, на колелото на Панаира, но затвори. В Кършияка не знам дали има друг аналогичен. Когато гледахме в къщи възрастен и болен на легло, купувахме от търговиите на Брезовско. Нямаше по-приемливо съотношение цена-качество тогава другаде в Пловдив. Марешки също предлагат голям избор от към размери, но цената им е като и тази в Запад, една идея по-евтини, но на мен лично не ми харесва качеството им.

# 185
Здравейте, около торти Нико има ли къде да се спре ?

# 186
Според мен там е винаги адски натоварено, то вече в целия град е ужасно.

Ако искате да си вземете торта за вкъщи може и от Нико на метро, поне вече е изнесено навън и не трябва да се влиза в метро.

# 187
  • Пловдив
Точно отпред има паркинг, на късмет е работата. Тортите не са им силната страна. Но козунак, хляб, баници, бухтички, сладки.....Grinning

# 188
  • Пловдив
И сладоледът на Нико е хубав. Или поне беше, когато за последно ядохме, но в Асеновград.

# 189
  • до най-прекрасния мъж
Торти Нико свалиха много качеството, дори и в сладкарницата в Асеновград. Преди години бяха много добри, но напоследък не знам дали заради обемите или по друга причина, не са това, което бяха. Последно взехме едни големи профитероли, които обожавахме. Нищо общо, сухи и престояли, тортите също. Вече не купуваме от там. Ако сега са подобрили нещо...

# 190
От къде мога да закупя електрическо одеало.?

# 191
  • Пловдив

В някой от магазините на ТВ-шоп. Аз се сещам за два-единият е срещу халите, другият е на ул. Хр. Г. Данов. Две различни фирми са.

# 192
  • Пловдив
В каталога на Метро има в момента - 43лв. В Алати също.

Знаете ли лаборатория с отделно помещение и легло, става въпрос за някои изследвания, които изискват да се лежи 30мин, знам за Синево в Тракия, но търся и друг вариант.

# 193
  • Пловдив
Видях кушетки в Бодимед на 6-ти септември, но не оставаш сам. Ти си лежиш, а на стола на други хора си им взимат кръв.

# 194
В Бодимед на 6ти септември имаше легло, но е в общата манипулационна /широка е/.

Общи условия

Активация на акаунт