? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 932
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 135
Ползвайте Waze за навигация, не лъже в маршрутите. Ето до Камелот без заобикалки
Скрит текст:

# 136
А1 са мошенници, от домашния нет пиша през уасъп пращам 2 съобщения на френд с новозеландска карта който е тук в софия  и опа накрая на периода ме таксуват като 2 смс -а по 6лв. броя.. отивам и се разправям казвам покажете как СМС ..ето ми телефона..ето го и моя приятел ето и неговия тел. вижте 2 съобщения в чат с него еднакви и при мен и при него няма смс -и еми не и не след 3 месечна разправия . Писна ми и платих без да съм пращала смс -и . Та аман от тия мошенници.

# 137
Е, ти нали се сещаш, че можете да сте изтрили и двамата смс-ите?

# 138
Без да искам включих интернета във Сърбия и сметката ми се увеличи със 20 лв
Таксата ми беше 21 лв

# 139
Благодаря ви, стигнахме по обичайния път до Камелот Simple Smile

# 140
Значи, момичета, просто ми омръзна този скапан Word!!!
Хем менютата ми са на БГ, и всички опции съм направила уж добре - забранила съм препокриването, фиксирала съм обекта като неподвижен, позициониран в средата на текстовата страница но всеки път се местят, мръдна ли нещо в текста. По някакъв начин в момента едното изображение е в средата на абзаца ми, не под него, а името на изображението като "Фигура.... еди си какво" е чак под последното изречение на абзаца.... Друг вариант е заглавието на фигурата да се измести над нея... Нямам сили вече да търся какво не правя както трябва... Ако някой знае трик тези изображения да си седят мирно, докато финализирам текста, ще съм дълбоко благодарна! Hands Pray

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 14:10 от Vicky_P

# 141
  • Далечният изток
Сейфвай.

# 142
  • софия
Хем менютата ми са на БГ, и всички опции съм направила уж добре - забранила съм препокриването, фиксирала съм обекта като неподвижен, позициониран в средата на текстовата страница но всеки път се местят, мръдна ли нещо в текста. По някакъв начин в момента едното изображение е в средата на абзацата ми, не под него, а името на изображението като "Фигура.... еди си какво" е чак под последното изречение на абзаца.... Друг вариант е заглавието на фигурата да се измести над нея... Нямам сили вече да търся какво не правя както трябва... Ако някой знае трик тези изображения да си седят мирно, докато финализирам текста, ще съм дълбоко благодарна! Hands Pray
Вмъкни клетка от таблица и сложи в нея снимката, под нея името, като отбележиш да не се вижда рамката на клетката.
Утре ще мога да пратя стъпки, че на таблета нямам уърд.
Препоръчвам ти да си включиш да виждаш скритите символи (за край на абзац, спейсове и т.н.).
Уърд е страхотна програма. Обичам я, мога всичко да правя в нея 🙃

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 18:42 от zvаnchе

# 143
Хем менютата ми са на БГ, и всички опции съм направила уж добре - забранила съм препокриването, фиксирала съм обекта като неподвижен, позициониран в средата на текстовата страница но всеки път се местят, мръдна ли нещо в текста. По някакъв начин в момента едното изображение е в средата на абзацата ми, не под него, а името на изображението като "Фигура.... еди си какво" е чак под последното изречение на абзаца.... Друг вариант е заглавието на фигурата да се измести над нея... Нямам сили вече да търся какво не правя както трябва... Ако някой знае трик тези изображения да си седят мирно, докато финализирам текста, ще съм дълбоко благодарна! Hands Pray

Кликни с десния бутон, като се появи кученцето, клиники на най-горното изображение.

# 144
Е, ти нали се сещаш, че можете да сте изтрили и двамата смс-ите?

може ама ти нали се сещаш, ще като има фрии уай фи, така се кореспондира Wink  .. другото което е много важно е, че аз пиша до неговия номер , а той е в другата стая .. на същото уай фи.
а и след като няма план за ЕУ - тел. тц неработи -само с интернет и програмите рез него. Както и да е.

# 145
Аз се сещам, просто някак не върви да им даваш като довод, че нямате смс в телефоните, след като можете спокойно да ги изтриете, а пък и А1 няма как да знаят дали сте в една стая, или ти в Австралия, а той в Канада Simple Smile

# 146
Доставката на Фешън дейс безплатна ли е ?

# 147
Доставката на Фешън дейс безплатна ли е ?

# 148
Има ли начин да не ми се показва в падащото меню с известията за нови отговори, че някой е харесал моя публикация?

# 149
Знае ли някой работното време с посетители на СРС бул. Цар Борис в София?
Миналата година имаше нещо като от 9 до 12 и от 14 до 17 ч. , но не съм съвсем сигурна в часовете.

Общи условия

Активация на акаунт