? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 825
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 3 285
  • София
Къде мога да проверя колко е данъка на колата? Не ми се ходи до данъчна служба. Искам по интернет да направя справката. До момента  не ми излиза данък за колата.

# 3 286
  • Буркина Фасо
Къде мога да проверя колко е данъка на колата? Не ми се ходи до данъчна служба. Искам по интернет да направя справката. До момента  не ми излиза данък за колата.
в НАП с ПИК код

# 3 287
Цитат
По-малко натоварен нотариус в централната част на София да знаете? За елементарна заверка на подпис ми трябва. Не държа да е именит.
А.Шербанова на ул.''Бачо Киро'' до самият ''Дондуков''.Виж в нета за телефон и се обади,ако локацията те устройва.
Случвало се е да отида следобяд без уговорен час и да не е имало хора.Иначе е именита.Беше нотариус на годината,май през 2021г.Също има сътрудници.В никакъв случай не ходи на бул.Хр.Ботев'' го гарата.Не знам как цяла Б-я се събира там.Висят на улицата,от кол и въже,трагедия.

# 3 288
изгорила съм дъската/бамбукова/ с някоя тенджера или тиган
има кръгъл отпечатък
може ли да се направи нещо,за да я изчистя?

# 3 289
изгорила съм дъската/бамбукова/ с някоя тенджера или тиган
има кръгъл отпечатък
може ли да се направи нещо,за да я изчистя?
Със шкурка.

# 3 290
  • софия
Цитат
По-малко натоварен нотариус в централната част на София да знаете? За елементарна заверка на подпис ми трябва. Не държа да е именит.
А.Шербанова на ул.''Бачо Киро'' до самият ''Дондуков''.Виж в нета за телефон и се обади,ако локацията те устройва.
Случвало се е да отида следобяд без уговорен час и да не е имало хора.Иначе е именита.Беше нотариус на годината,май през 2021г.Също има сътрудници.В никакъв случай не ходи на бул.Хр.Ботев'' го гарата.Не знам как цяла Б-я се събира там.Висят на улицата,от кол и въже,трагедия.
В сградата на ВМРО на Пиротска също има нотариус. Не му знам името, но съм го ползвала точно за това - проста заверка на документ. Стана за 10 мин.

# 3 291
  • Далечният изток
До към 13-13.30 ч. се изповядват имотните сделки, така че следобед е по-спокойно при всеки нотариус.

# 3 292
в НАП с ПИК код

Аз имам онлайн банкиране на ДСК и там ми излиза данъка и си го плащам директно. Без да е нужен пик. Мисля, че само ЕГН ми искаше.

# 3 293
  • Велико Търново
Здравейте! Това спам ли е или да обновявам?

"АБВ ПОЩА! 

честит ден Клиент

Вашите входящи имейли се задържат, тъй като версията на вашия акаунт в abv.bg вече не е актуална.

Съгласно Условията услугата, свързана с вашия акаунт, може да бъде анулирана по всяко време.

Актуализирайте, като щракнете тук.

Прегледайте пощата си.

Моля, имайте предвид, че ако не съдействате в рамките на 48 часа, рискувате акаунтът ви да бъде анулиран завинаги.

Екип АБВ, благодаря"

# 3 294
Направо си крещи, че е фишинг.

# 3 295
# 3 296
Аааа..видиш ли елемент на спешност, значи е спамче...

# 3 297
  • София
Не, pinko, не е спам. Фишинг е.
Спама залива, досажда, дразни. На това нещо ако му се вържеш можеш да си докараш доста проблеми.

Ето ви още две за размишление, само от днес
Скрит текст:
Цитат
Уважаеми *****,

Моля, потвърдете дали този имейл (*****@abv.bg) все още се използва, за да предотвратите изтриването му днес, тъй като изтрихме над 420 невалидни имейла. Моля, посетете нашия Център за обслужване на клиенти.

Свържете се с отдела за обслужване на клиенти

Това е много спешно и важно съобщение.

АБВ Пост | DOX
ABC на вашия домейн
Домаки

Цитат
АБВ Мейл

Моля, актуализирайте нашите условия за ползване
За да защитите акаунта си
Кликнете по-долу, за да потвърдите акаунта си сега.

Отидете на Abv.bg

# 3 298
Като видиш
Цитат
честит ден Клиент
И по-надолу няма нужда да четеш.

Освен ако не се казваш "Клиент" и приятелите ти не те поздравяват с "честит ден"...

# 3 299
  • Разпиляна във въображението
Кой език бихте препоръчали да се учи - турски или гръцки?

Общи условия

Активация на акаунт