? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 272
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 10 665
Естествено, че тези уреди не се изкупуват, за да се ползват - както и старите коли (да изясня - не коли от автокъщи, а тези, които се изкупуват по обяви от хора, които изкупуват стари коли). Всичко е за вторични суровини.

# 10 666
  • Буркина Фасо
някои, да не кажа доста,  изкупуват стари коли за да ги разфасоват и продават на части.
т.е. използват се колите за донор на други стари коли. което не се продаде за 2-3 год. отиват са претопяване.

# 10 667
Рошав килим беше домашно изпран и отлично изсушен в края на август. Застлахме го и сега ми мирише 😔😏. Къде сгрешихме?
Какви са опциите освен ново пране и дали изобщо ще се реши този проблем.

# 10 668
Някой наскоро да е сменял от старите големи сим карти с нано-сим? Дали на момента става или се чака няколко дни?

# 10 669
Някой наскоро да е сменял от старите големи сим карти с нано-сим? Дали на момента става или се чака няколко дни?
можете да помолите да се активира "от веднага" когато се вземе от оператора.

# 10 670
Би трябвало да стане с първото обаждане от новата карта. Иначе старата я деактивират веднага.

# 10 671
На момента става, деактивират старата още в офиса - те и предупреждават за това, че ако старата е в друг човек няма да може да я ползва, докато не сложи новата.

# 10 672
  • Буркина Фасо
на момента става смяната. преди това е добре да източиш цялата информация от старата. в офиса може и да го направят, но може и да не искат.

# 10 673
Да де, въпросът ми е дали на момента ти дават физическия нано сим, в смисъл, ако се отиде в офис, дали същия ден ти я издават, или трябва да се чака. А не кога се активира.

# 10 674
Да, на момента ти я дават.

# 10 675
А ти сигурна ли си, че голямата ти карта не се чупи на малки?
За смяна на сим карта извън подписване на нов договор май се плащаше.

# 10 676
Едва ли е от тези чупещите се, не е моя картата, а на леля ми. Картата е на много много години, както самия телефон. Искам да й купя нов телефон, но всички вече са със нано сим. Тъй като става въпрос и за друг град, искам ако може всичко да свърша в един ден, защото тя сама няма да може да се справи, дори няма да успее да си постави сим-а в телефона. Другия вариант е да взема от обикновените телефони с копчета, те може би работят със старите карти..

# 10 677
Сега, за плащането... там не мога да им хвана логиката... понеже на мое име има няколко номера на възрастни роднини, вече три пъти съм сменяла стара с нано карта - два пъти в системата им излезе, че е безплатно, третият - 10 лв.

пп - за преиздаване на сим карта искат титуляра лично с лична карта, имайте го предвид и това.

# 10 678
Мисля, че новите телефони с копчета са с микро сим - средното между нано и стандартната мини сим, която ползвахме едно време. Демек, трябва си нова сим.
Ако лелята е възрастна, не е май добра идея смартфон. От опит с баба - паникьосват се, не смеят да пипнат, забравят какво си обяснявала. Иначе им харесват новите телефони, но ги е шубе да ги ползват.

# 10 679
За плащането няма проблем, ще платим 10 лв. Иначе ще ходя до офис с леля, т.е. титуляра, но въпросът е дали ще дадат сим картата веднага, за да я сложа в телефона и да го настроя. Причината поради която искам смарт устройство е че бих желала да сложа Вайбър. Но ако е прекалена занимавка и не може да стане за един ден, може и да се откажа и да се насоча към обикновен телефон. Иначе знам, че им е малко мъка на възрастните, майка ми звъни през два дни да ме пита нещо за нейния телефон, ама гледам да помагам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт