? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 183
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 14 550
  • На брега на реката
Моля,  да  посочите сайт от който сте доволни, за филми онлайн!

# 14 551
Подайте сигнал до РИОСВ, може и чрез 112...

Не ми се пуска тема и това ми се стори най-удачното място.
Имате ли представа къде да намеря информация, наредби за изхвърлянето на оборска тор? В съседство до няколко къщи, има празен парцел, в който собствениците кравари изхвърлят огромни количества и с добра дума не става,  а вече е нетърпимо.

# 14 552
  • Близко съм
За определеняне на кр.група , има ли значение кога се дава кръв?

# 14 553
  • до най-прекрасния мъж
За определеняне на кр.група , има ли значение кога се дава кръв?
Не, може по всяко време. Показателят не се влияе от хранене/часови диапазон в денонощието.

# 14 554
  • Другата България
Подайте сигнал до РИОСВ, може и чрез 112...

Не ми се пуска тема и това ми се стори най-удачното място.
Имате ли представа къде да намеря информация, наредби за изхвърлянето на оборска тор? В съседство до няколко къщи, има празен парцел, в който собствениците кравари изхвърлят огромни количества и с добра дума не става,  а вече е нетърпимо.
Не може.
Чрез 112 не може да се подават сигнали до РИОСВ.
Проблемът е и за Общината /кметство/.

# 14 555
Аз съм подала в РИОСВ, отговор нямам. Сигналът се оказа за БАБХ. Ще видим...
Благодаря!

# 14 556
  • София
Аз съм подала в РИОСВ, отговор нямам. Сигналът се оказа за БАБХ. Ще видим...
Благодаря!
От РИОСВ ли ви казаха, че е за БАБХ?

# 14 557
Ако проблемът произхожда от каквито и да е животни, е за БАБХ.

# 14 558
В сайта на едното РИОСВ има доклади за сигнали, част от които са подадени чрез 112. Та колко да не може...

# 14 559
  • София
В сайта на едното РИОСВ има доклади за сигнали, част от които са подадени чрез 112. Та колко да не може...

112 не е ли телефон за спешни случаи?

# 14 560
Когато се отглеждат повече животни ,има животновъден обект който се контролира от БАБХ.При регистрацията на обекта ясно трябва да е упоменато къде се складират сжп(странични животински продукти). Така че пуснете сигнал жалба до БАБХ.

# 14 561
  • Другата България

112 не е ли телефон за спешни случаи?
Разбира се.
Цитираното е за намерени животни/ птици, което е по специално споразумение.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 18:43 от bubanka

# 14 562
В Румъния същия ли е тарифния план на интернет/ телефон, както в България? Ако ползвам интернет ще бъде ли по- скъпо ( на А1)

# 14 563
Румъния е в ЕС, активираш роуминг преди излизане от България и ползваш. Имаше ограничение, но ми излетя 12 или 15 хиляди МБ.

# 14 564
112 се предполага да е за спешни случаи, а не за конкретна институция. Изхвърления тор не е спешен случай за разлика от ранените животни и обгазяването.
В Румъния същия ли е тарифния план на интернет/ телефон, както в България? Ако ползвам интернет ще бъде ли по- скъпо ( на А1)
Роуминг е, ще те таксуват според тарифният ти план. Ако си на абонамент имаш право на определено количество безплатни минути и мегабайти в зависимост от това колко ти е месечната такса. На предплатените карти на А1 по подразбиране роуминга е спрян и трябва да го включиш през оператор или в офис.

Общи условия

Активация на акаунт