Звездни компромати - Януари' 23

• 354 793
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 850
  • София
Нойзи има ли деца?

# 2 851
Брей, мислех че ще е с по-оригинален никнейм.
Мчи нали е голям футболен фен. Ама този претенциозен "чаршаф" нямам нерви да прочета.

Този чаршаф, освен за дължина, за друго не може да претендира.
Нойзи, ако и да е досаден и неоригинален, има далеч по-добър и структуриран изказ.

# 2 852
Нойзи има дъщеря - Анна.

# 2 853
Като говорите за профила на Нойзи, забелязахте ли Футболеро с есето в Актуални теми?
Нищо общо с Нойзи.

# 2 854
Димитър Павлов
Ники Станоев
Вече ще е Орлин Павлов
Събота вечер с БНТ

# 2 855
Наскоро, май около НГ мернах по някоя от телевизиите Денис Ризов в интервю и каза, че дните му започвали много рано и винаги правил кафе за Наталия, защото обичал да я обгрижва. Правил някакви подкастове. Заедно са, или поне в един дом живеят в Щатите. Явно се е примирил с лудостите й и осесивността. Сигурно е много трудно да се разделиш с такъв човек, но пък Денис ми изглежда свободолюбив.

# 2 856
  • Berlin
Ето един компромат или поне успокоение за някои. Човек, колкото и да е подреден, идват децата.😂 Мари Кондо признава, че разтребването (или подреждането) не е най-напред в приоритетите й след появата на децата й.
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/CoCglSXjzRi/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 2 857
Права е Деси Цонева,че не е тръгнала с басмяната рокличка.Всички знаем и сме я виждали,че тя обикновено беше без рокличка.Легенди се носят за бурната и младост.Отвратителна жена.И тя възпитава деца и има големи претенции,че е нещо повече от другите.Тя ми е една от най-противните,заедно с Дж.Гани.

# 2 858
  • Пловдив
Още една снимка от орисването на бебето на Бакалова...
Скрит текст:

Тия пак се появиха от нафналина...Павел и Венци в кадър от нов клип... Neutral Face
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 17:00 от mystic woman

# 2 859
Това е дъщерята на Нойзи - Ана
Скрит текст:

Каквото и да дрънколиме тука, Нойзи беше тотален авангард. По времето на Радка Пиратка той говореше и пишеше като тотален змей горянин за наркотици, секс, филми, обзавеждане, пътувания…

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 17:43 от Beauty queen

# 2 860
  • софия
Така е, но в един момент изгуби мярката да бъде повече интересен, отколкото самоцелно егоцентрично високоинтелектуален.

# 2 861
Мис Шарлопова
Скрит текст:

# 2 862
Как бг вип влиза в историческите анали:

# 2 863
Наталия куп години го чака Денис, да се върне при нея. Никога не съм я разбирала тази обсебенност към мъж, граничеща с обожествяване. Винаги съм си представяла, как Наталия му пали свещи всяка на кандилце в ъгъла на стаята й. Да, няма отърсване от такива жени, в един момент се предаваш.

# 2 864
Меган Трейнър чака второ детенце

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт