Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 108 495
  • 708
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За поръчката от parfium bg ползвах кода за -10% от 1-ва страница на темата - RCV60JM, валиден е все още (щях да пиша и забравих Blush).
Цените на Masque Milano винаги са били такива,какви са тези зачеркнати 300 и кусур лева?
Направо съм изумена,чудят се как да ни баламосат на дребно!
Зачеркнатите цени са редовните цени на марката (нормален маркетингов подход, в чуждите сайтове често по този начин се привлича вниманието към добра оферта). Това, че ние ги купуваме с близо 50% намаление благодарение на офертите в нашите сайтове в момента, не значи, че навсякъде и винаги цените са били такива, марката сравнително отскоро е в нашите дискаунтъри, при това намалена със значителен %. Затова аз лично съм благодарна за тези оферти, не ги приемам за даденост и не смятам, че някой ме баламосва на дребно, конкретният случай не е такъв. Hands V Credit where credit is due.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 18:47 от Klodilia

# 541
Благодаря, не го видях кода, пропускът е мой.

# 542
Между другото, предполагам повечето международни търсачи на оферти го знаят, но дали е уместно да се сложи на първа страница търсачката idealo.de? Сравнява оферти във всякакви сайтове в Германия, включително и такива със "скрити" кодове. Може да си сложите и известие за намаление на определен продукт под определена цена или да видите каква е била цената в последната година.... мисля, че е много удобен....

# 543
  • Стара Загора
Солена Луна, би било доста полезно, защото иначе пада голямо ровене в немските сайтове. Минава време при мен, докато изредя всичките.

Направих произволно търсене и това на някого може да е полезно. Цената е доста добра.
https://www.notino.de/beauty/discovery-box-the-best-of-novellist … utm_source=idealo

# 544
Аз пък силно се надявам, съня ми да не е бил лош и още март месец да пием руски чай, да танцуваме танго, а защо не и още нещо, на цена от 70-80 лв./35мл. и това  без  код. Simple Smile

Защото много парфюми струват пъти по-малко от представената цена на много магазини.

NISHANE  е най- добрият  пример в това отнишение.

# 545
много добри цени и на Nishane Time Capsule collection
https://parfium.bg/search?search=nishane

# 546
Аз пък силно се надявам, съня ми да не е бил лош и още март месец да пием руски чай, да танцуваме танго, а защо не и още нещо, на цена от 70-80 лв./35мл. и това  без  код. Simple Smile

Дай Боже, дай Боже. Бих си взела и руския чай. Ако по-рано беше споделил за съня, можеше да не бързам да вземам и Lost Alice Simple Smile 

И за да не се намирам само на приказка, споделям този линк, мисля че е изгодно. https://www.notino.bg/guerlain/apres-londee-toaletna-voda-za-zheni/

# 547
Здравейте, актуален код от флакони.де някой да има? AROMA10 явно съм го изпуснала.

# 548
В spray кои брандове хваща кода?

# 549
  • София
В spray кои брандове хваща кода?
Всички без Astrophil & Stella и Place des Lices (според нюзлетъра, не съм тествала).

# 550
  • Пловдив
На някoй добавя ли му в кошницата безплатното мини на Frederic Malle в Sprayparfums?

# 551
Ако някой е виждал бялото кубче на Нарцисо някъде, моля да ми напише лично съобщение.
Издирвам го по българските сайтове без късмет Sad Всички спрени флакони намерих освен него

# 552
# 553
  • София
На някoй добавя ли му в кошницата безплатното мини на Frederic Malle в Sprayparfums?
И при мен нищо не се добавя автоматично в кошницата, сега тествах. Може би ще слагат, каквото имат, на случаен принцип, предполагам, че става дума за едни минита сплашове от 7 мл...? Получавала съм такова мини от skins преди време.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 20:22 от Klodilia

# 554
Да напиша набързо развръзката с Нотино и CK Eternity moment, всичко е точно. Спазиха датата, дойде днес на 24, точно когато си пишеше. Освен това е с целофан, за което съм най-щастлива. Пратката беше и много добре опакована- обезопасена с фолио с балончета и възглавнички. Simple Smile
За жалост от вчера вече е с нова цена от 55-56 лв за 100 мл (намален отново), а 30 мл, който закупих по Коледа за 29 лв, в момента е 46 лв. (намален). Доволна съм, тъй  като  поръчах един и за мен 100 мл, по 50 лв беше всеки. Явно трябва да се следи.
Благодаря на всички, че наклониха везните в полза на Нотино.

Общи условия

Активация на акаунт