Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 205
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 560
Тъй де,ама кралица ще стане някой ден!

# 1 561
  • Някъде там
Новогодишен прием в Люксембург

# 1 562
  • Разпиляна във въображението
Бебче на хоризонта - Южени и Джак очакват второто си дете през лятото. И снимка от анонса към новината

Уилям е награждавал.

# 1 563
Хубава новина за Юджени и Джак. И много сладка снимка също.

# 1 564
  • София
Ауууу, чудесна новина за Юджини и семейство, радвам се за тях.

Раджва много ми харесва на тези снимки.

Също чакам Максима и Амалия на Карибите  - Максито обикновено е много готина на тези посещения.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 18:43 от bubanka

# 1 565
  • Някъде там
Лелее колко бебчета тази година.
Супер много се радвам за Южени.
Тъкмо вчера и гледах интервюто за
WEF и пак си помислих ,че  продължава да ми изглежда бременна като на концерта с онова палто.

Атина навършва 11 години днес.

Летисия днес на среща на асоциацията за борба с рака.

Много хубава Матилде днес. Имат новогодишен прием за представители на институциите на ЕС.

# 1 566
  • София
Още след Коледа на излизане от един клуб я предположих, че е бременна Юджини. Второ попадение имам след София Joy

# 1 567
  • Пловдив
Интересна снимка на Максито и Мери Simple Smile

# 1 568
  • София
Много са хубави на втората снимка, млади и усмихнати, оправиха ми деня!

# 1 569
Роклята на Максима хем много лъскавка, хем много шаренка и пайетки, пайетки.....поне косата е в добър вид.
Мери не е мръднала и сега изглежда по същия начин.

# 1 570
Да, страхотни са Мери и Максима, това е преди поне 15 години. Много млади, стройни и хубави, даже ужасните рокли не могат да развалят хубавото усещане от снимките.

# 1 571
Люксембургската принцеса Александра беше на приема с изумрудената тиара на Шоме, която досега носеше само Великата Херцогиня от 1921г насам. Тиарата е била подарък на тогавашната херцогиня, Шарлот (бабата на сегашния херцог) от съпруга й принц Феликс. Шарлот е добавила още диаманти в основата на тиарата за да я направи по-висока, в момента има само един, под изумруда.  Шоме са известни с много неща, сред които и това че са били официален бижутер на Наполеон Бонапарт и правят шпагата за коронацията му с 140-каратовия Регентски диамант (струващ 50млн долара), който сега може да се види в Лувъра.
Скрит текст:

# 1 572
Още след Коледа на излизане от един клуб я предположих, че е бременна Юджини. Второ попадение имам след София Joy
С онова странно палтЕ с коланче под бюста, нали 😄

Интересна снимка на Максито и Мери Simple Smile

🤣
И Вилемчо как гледа 😂

# 1 573
  • Някъде там
Ха ха ха какви са готини. Това е на сватбата на Николаос и Татяна.
От 2010 година са снимките.

# 1 574
Хм, Мери не е мръднала, ама в лошия смисъл. И тогава, и сега изглежда като на 50 години. Максима обаче е супер свежа Heart Eyes мацка, та дрънка

Общи условия

Активация на акаунт