Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 439
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря, момичета.
Prime, много тъмнолилав е цветът.
Мелина, бях засичала една инстаграм страница, испанска, продаваха продукти на украински марки. Ще потърся и ще я пусна, ако я намеря. Вероятно някоя украинка препродава. Ако ти трябват повече неща, си поръчай директно от нейлмастершоп. Иначе Коди имаше доста в мейкъп, но се изхарчиха нещата за отрицателно време.

# 586
  • на брега на морето
Благодаря, Есмералда! Hug Видях, че го има в ибей на 14 долара, безплатна доставка. Ако намериш страницата - ще съм ти благодарна, ако не- евентуално ибей... Повече неща не ми трябват, имам обилна колекция, но този цвят ми падна на сърцето.Joy

# 587
Лелеее, разлях си праймера, докато го вдигна се нацапах на много места по кожата. Опасно ли е? С какво се почиства, минах със спирт?

# 588
Мелина, ето това е страничката, но съм се заблудила, нямат Коди, а други украински марки:

https://instagram.com/fox.oxxi.espana?igshid=YmMyMTA2M2Y=

М_Оливия, със спирт и вода и сапун.

# 589
  • Шумен
https://instagram.com/manicuraperfecta.es?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Тук има,но май Коди не само клареса, палу и още някаква марка.Аз живея в Испания и до сега все от алито съм си поръчвала,за първи път сега си поръчах клареса докато съм си в Бг,ама като ви чета коментарите май ще съжалявам 🫣 дано да не е така че си поръчах 20 цвята,база и топ 🫢

# 590
Момичета , може ли да ми кажете тези капкичици с какво и как се правят? Един път пробвах с рабър базата,но се поразляха и не се получи..

# 591
  • на брега на морето
Щипалката, капките може би с топ? Не съм сигурна.
Есмералда, Мимчето- благодаря! Hug
А този продавач на Коди в али менте ли е?
€ 5,01  40%de DESCUENTO | KODI-esmalte en Gel para uñas, barniz semipermanente uv led, Base de goma Natural para manicura artística, 12ml
https://a.aliexpress.com/_mNwd0ga
 Аз нямам нищо на коди, никога не съм имала. По причина, че отдавна живея в чужбина и сложното купуване.

# 592
  • Шумен
Аз имам база и топ на коди + една цветна база и явно са супер менте изобщо не държат,падат на цяла люспа,останалите ми неща от али са супер издръжливи и си се правя с тях вече 2 години,не мога да различа менте от оригинал,затова не си поръчах повече коди от али!

# 593
  • Пловдив
С топ се правят капките -да.  Правиш капчици и печеш.

# 594
В Али няма оригинално Коди, всичките са ментета.

# 595
А капките се наслагват ли? за да стане такава обемна капчица

# 596
Най-добре стават с гел в буркан, по-гъст, тия капки. Не се разтичат като том или база, а и са обемни. Гелънт на Клареса в буркан не ми допадна за укрепване и изграждане, но за сапки, пуловери и др декорации е удобен.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 11:51 от karmilla

# 597
  • на брега на морето
Ето го моят от вчера.

Розовото- Orly Hawaiian punch( подарък ми бе) под брокатения лак ме измъчи- много течно, разтича се, неравномерно се нанася. На 3 слоя не бе като хората. Но като сложих брокатения лак отгоре( азур) и стана що годе. За 1- ви път се лакирах с това орли, преди може би 1 пръст на педикюра.... На безименните е млечен ур- шугър, на 3 слоя е перфектен, върху него е брокатен стар лак на лаке ре. Декорацията също трудно я закрепих. Добре, че рядко правя нещо такова.Joy

# 598
Здравейте! Какво ще кажете за тази промоция и мнение за тази марка и продуктите им?https://www.facebook.com/DidierLabBulgaria/photos/a.121188283935935/181822804539149/

# 599
В Али няма оригинално Коди, всичките са ментета.

След този коментар от любопитство влязох да погледна. Кодито което се предлага там дори е в пластмасови шишенца, с обяснението, че пак е 12мл, но шишенцата са с тънки стени и само изглежда полупразно и бла бла ... не бях чувала за лак или гел в пластмасова бутилка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт