Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 014
  • 507
  •   1
Отговори
# 405
А, Мъдреца го свързвам предимно с религия и география, тъй като, нали, е екскурзовод и богослов. Историк е по-скоро Мартин, той даже това е учил в университета, ако не се лъжа.

# 406
  • София
Тази седмица участниците са тотал щета.
Толкова лесни въпроси и нищо.
Професорът дори не се изпоти.

Тъй като нямахме епизод в понедлник може да видим и победа на НУЛА за първи път ама няма да се бори така както би било 5-0. И все пак шансът утре някой от преследвачите да загуби е много голям.

# 407
Мда, все си мислех, че едва ли има българин, който не знае кой е приел християнството и покръстил народа, ама явно имало.
Честно казано, толкова знаещи хора си тръгнаха в предишни епизоди, а такъв индивид с нула, че и да банкира?!

# 408
  • София
😂😂😂😂 6 поред географски въпроса и останалите исторически🤣🤣🤣🤣. Другата седмица може на Мартин само футболни🙄

# 409
  • София
Това беше най-слабата седмица в историята за участниците. Много грешки, много незнание и за преследвачите беше детска игра да ги хванат. Професорът дори не се изпоти днес.
4-0!
За първи път имаме седмица на нула за преследвачите, в случая 4-0, но тъй като тази седмица нямаше епизод в понеделник няма да го приема като някакъв антирекорд.

# 410
Ако в понеделник играчите отново загубят, значи е щяло да бъде 5:0 Simple Smile

# 411
  • София
Рекорд: За първи път имахме 24 въпроса преднина за участниците!
Нов антирекорд: 11 грешни отговора на преследвач. Белла Донна подобри собственото си славно постижение.

Реално този епизод не би трябвало да е за тази седмица, а за предната, така че пак нямахме да имаме победа на НУЛА за преследвачите.
Аз обаче не ги смятам така нещата, а съпоставям ТВ седмици хронологично. Няма значение, че имаме две седмици с по 4 предавания покрай Великден. Така че тази седмица започва ударно 1-0 за участниците.

Браво на Веси, Наско и Деси. Знаеха много от всякакви сфери, всички бяха активни и ще останат в историята с тези 24 стъпки преднина от които отговориха вярно на 21 въпроса!

# 412
Брутално беше днес. На въпросите на преследвачката и аз забивах. Горката Бела Дона, толкова е сладка като се насмете Simple Smile  На мен ми е симпатична Simple Smile

# 413
  • София
Детска играчка днес за Професора. Явно след един силен епизод по ‘’закон’’ следват няколко слаби...
Дори с 3 грешки със сериозен комфорт стигна до 15-те стъпки изоставане.

# 414
  • Велико Търново
Трябваше снощи да е той, а тази вечер - Белла Донна Grinning

# 415
Предаването може да е нагласено но пък ме радва гледаме го цялото семейство

# 416
  • София
Браво на участниците. Въпросите в последния кръг им бяха сравнително лесни, но щом са стигнали дотам с 18 000+ лева, значи заслужено са си ги спечелили. Браво на Мъдреца, мисля че отговори на 20-те въпроса без грешка!

Пънчев няма да е той, ако не каже на участниците, че въпрсите са им били лесни. Ама като питат Пиката и Донната на коя планета живеем, си мълчи...

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 19:09 от Sladkish4e 87

# 417
  • София
Браво на Жоро, Камен и Ники. Честити по 6133 лв. на човек. Simple Smile
Бяха поставени два рекорда:
23 стъпки преднина
20 поредни верни отговора. Мъдрецът подобри рекорда на Черният рицар от 19 поредни верни отговора.

Явно това е лимита, 20 въпроса, защото просто времето изтича. Може евентуално още един, два въпроса отгоре, но трябва да се отговаря много бързо, т.е. и въпросите трябва да са по-лесни.

2-1 за участниците тази седмица. Може и да видим първи седмичен пробив. Ще остане такъв в статистиката, но ''морално'' няма да е точно така, защото според мен единия епизод е бил за велики петък, а другия за велики понеделник. 😉

# 418
  • Велико Търново
Е как ще са рекорд 23-те стъпки преднина? Само малко по-нагоре си писал за предишния - 24.

И пак ме е яд за тези пари, дето си ги делят поравно. Единият влиза с 15 000, другите двама - с общо почти 4 пъти и половина по-малко, но накрая - и тримата с по 6133. Пффф....

# 419
Кънчев подчерта, че тия допълнителни три стъпки са решаващи за резултата. Направи ми впечатление, че Любо, който спечели голямата сума не отговори на нито един от финалните въпроси, отговаряха другите двама участници. Зависи и от това колко са дълги въпросите и колко бързо ги чете Кънчев. Забелязала съм, че понякога ги забързва за участниците, понякога за преследвача. Според мен много време губят за натискане на бутон и изговаряне на имената, така че тия допълнителни стъпки не са никакъв бонус, а някаква половинчата компенсация за забавянето на участниците. За мен преследвачът е облагодетелстван.

Общи условия

Активация на акаунт