Пъзели 51

• 26 022
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ах, Весе Sad Тъкмо пуснах поръчката и влизам да се похваля. Мина ми меракът направо Sad

# 676
Тони, я се похвали. Heart

# 677
# 678
  • Варна
Ооо, последните три и аз ги имам, но моите са даже четири, още един от серията имам. Кога ли ще стигна до тях...

# 679
  • Русе
Тони,първия много ми хареса,ако не е обещан го искам🧩

# 680
Ооо, последните три и аз ги имам, но моите са даже четири, още един от серията имам. Кога ли ще стигна до тях...
Четвъртия го имам вече, за това сега са само три Simple Smile

# 681
  • София, България

Йоанка, ако после ще ги продаваш и не си ги обещала на някой вече, моля те да ме имаш предвид.

# 682
  • Варна
Радвам се на красотите, които купувате и които редите. Аз съм на този:
https://www.ozone.bg/product/bluebird-romantic-reminiscence/
Харесва ми картинката, след клонаците и тревите, този е лесен. Но не ми харесва качеството. Ушенцата лесно се разлепват особено когато трябва да изкарам парченце от грешното место, а то се случва често.

# 683
  • София
Зори, Be kind ще го видя наживо и според как го усетя, ще видим дали ще го задържам. Като знам. че ти го искаш, сигурно ще ти го метна, но за всеки случай не обещавам все още Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 14:52 от ToniShu

# 684

Йоанка, ако после ще ги продаваш и не си ги обещала на някой вече, моля те да ме имаш предвид.
Само четвъртия съм го обещала на ToniShu. Мога да ти го дам да го наредиш преди това, ако тя няма против.Другите ще ти ги дам, няма проблем.

# 685
Вчера пусках поръчка с книги и добавих този пъзел на eeBoo. После забелязах, че е съвсем в духа на празника Heart
Скрит текст:
Взех и един забавен на Чеширският котарак
https://www.ozone.bg/product/pazel-clementoni-ot-500-chasti-disn … the-cheshire-cat/

# 686
И на мен ми е в любими♥️

# 687
  • София
Йоанко, даваш ми го да го наредя и след това към Мона Лиза направо целият комплект? Както решите, де, аз само предлагам, защото си мисля, че ще й е готино да получи цяла серия пъзели наведнъж. Ама знам ли дали не бъркам, то човек какво ли не може да си нагласи според себе си Simple Smile

# 688
Мона Лиза после, ако продава серията, да ме запише;)

# 689
  • София
Забравих да кажа на vox, че този пъзел някак съм го пропуснал като ровех eeboo - благодаря и го слагам и аз в Любими Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт