PANDORA - Тема 8

• 42 594
  • 762
  •   1
Отговори
# 585

В едната фейсбук група имаше снимки от идваща колекция края на Юли. Имаше интересни неща и много дисни естественото 😅
Може ли да покажете и тук снимките . Любопитно ми е много .

# 586
  • HH
Групата е затворена, не ми се споделят 90+ снимки една по една. Ето това е групата

# 587
  • София
Здравейте, момичета, аз уж избирах подарък и ви четох, гледах, четох, гледах, и накрая се сдобих с това: Grinning

Сега, имам въпрос, разбрах, че повечето не махат гривните при къпане, спане и т.н. Важи ли за твърдите гривни? Няма ли опасност, ако я затисна през нощта, да се изкриви?
Не ми се иска постоянно да я откопчавам и закопчавам, за да не амортизирам закопчалката, но се притеснявам да не ѝ повредя формата през нощта.

# 588
Може да се изкриви, да, виждала съм твърдата гривна на едно момиче, което не я сваляше. За предпочитане е да се свалят, но в крайна сметка, както Ви е удобно. Blush

# 589
  • Някъде там
Имам и твърда и мека гривна, твърдата ми е по любима, винаги я свалям, просто на мен не ми е удобно до спя с гривни Simple Smile

# 590
  • София
И аз мисля да я свалям, нямам навика да спя с гривни.
Имате ли идея за малко кръгло клипсче, което да става за нея? Като ровех из сайта на Пандора, ми попадна един Сатурн, но може би е стар или изчерпан.

# 591
Имам меки, твърди и mesh гривна. Не спя с нито една, не ми е удобно, вечер свалям всякакви бижута.

# 592
  • Берлин
Аз пък махам само, ако реша да сменя гривната.
Днес не издържах на намаленията и се сдобих с обици и 4 висулчици. Ще показвам, когато всичко пристигне.

# 593
Нищо не свалям аз - мека, твърда и текстилна гривна. Спя с тях и се къпя с тях. Нямам нищо деформирано.

# 594
  • Бургас
Здравейте момичета, обмислям покупка на гривна от известно време, НО чета, върнах се и в старите теми и чета, че се отпускат, някои модели имат проблем със закопчалките и лесно се отварят, та искам да чуя съветите Ви и насоките относно това и поддръжката също така.Благодаря предварително на всяка!

# 595
  • BG-DE
Единствено за моделът със закопчалка сърце съм чувала, че  по-често се случвало сама да се отвори но по принцип всичко е въпрос на късмет затова най-добре се подсигурете с осигурителна верижка. А, разширяване, или по-скоро отпускане, на гривната може да се получи само ако я натъпчете 😊 с много талисмани. Аз винаги слагам не повече от 5-6 талисмана и досега нямам гривна, която осезаемо да ми се е разширила.

# 596
  • Берлин
Аз мисля, че няма универсални правила. Имам гривни от всички колекции- всяка си е за себе си. За някои има осигурителни верижки /аз не харесвам и нямам/. И всяка гривна си е късмет. Поддръжката не е нещо особено. Аз оставям всичко в магазина на почистване. Иначе с някоя покупка ми подариха кърпички, приличат на тези за очила. Забърквам за блясък, но рядко.

# 597
  • BG-DE
И аз не обичам са нося осигурителна верижка и затова този модел ми е любим 😊

# 598
  • HH
Здравейте момичета, обмислям покупка на гривна от известно време, НО чета, върнах се и в старите теми и чета, че се отпускат, някои модели имат проблем със закопчалките и лесно се отварят, та искам да чуя съветите Ви и насоките относно това и поддръжката също така.Благодаря предварително на всяка!

Въпрос на вкус дали да е мека или твърда. На мен твърдите отворени са ми любими, лесно се махат. От меките имам няколко различни, две от които почти пълни. Не се е случвало да се отварят ( само едната е с осигурителна верижка).
Според мен гривните не се отпускат, а плетката омеква и стават по-мека. Мерила съм моите празни и са си точно 19 см, говоря за пълни 😊

# 599
първата ми гривна е любов  от 19 р-м носена винаги с три талисмана е станала 24 см Simple Smile от магазина им в Сердика Център ме посъветваха да си взема  точно по мен и  послесната където си взех я нося половин година без да я свалям отново с три талисмана не е мръднала

Общи условия

Активация на акаунт