Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 33 678
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен
https://www.aboutyou.bg/p/nike/funktsionalna-teniska-clash-8455919
Изгодна тениска, само ххл

# 571
ЛюсиЖ, пиши моля те като дойде бялото яке на Томи. Толкова му се чудех, успях да се преборя със себе си да не го поръчам, но да знам все пак как е за следващия път. Satisfied

# 572
От АЮ бая са се омотали с толкова много поръчки и връщания от последните намаления.Имам връщания от 3.01,като за всички продукти без един са ми възстановили парите.На последния до вчера стоеше статус, че връщането е инициирано и вчера хоп, няма статус,няма нищо.Писах им, отговориха че явно пратката е загубена при транспортирането и ми пратиха декларация да попълня, за да ми върнат парите.Друга грешка от вчера, но още не са ми отговорили на мейла - връщам 1 продукт - кожен панталон, те са ми отразили като върнат съвсем друг-дънкови панталонки от  съвсем отделна поръчка, които реално аз не връщам.Пълно мазало...

# 573
Някой има ли код за чанти ? Ако може на лично да ми изпрати ще съм му много благодарна .

Аз имам код за чанти. Пращам на лс.

# 574
Това с объркването при връщане често го правят. Лятото така ме издразниха като отбелязаха друг изгоден артикул, който не съм връщала, че им разчистих и другите.
Вече със стелка с химикал тип маркер да е видно пиша номера на поръчката с големи цифри да не се напрягат да четат дребен шрифт.

# 575
Искам да поръчам за ММ тази тениска
Не съм сигурна кой размер Л или ХЛ,за сравнение на есприт носи Л,тениските на Томи отговарят ли си на размера?
Благодаря ,на всички които споделяте линкове.

Да ти кажа зависи много. Аз винаги се чудя някой какво има предвид под "отговаря" и затова сравнявам с познати марки.
Еспирит няма ММ, но Томи носи ХХЛ (1.97, 115кг) - на косъм са да му дойдат къси. Обаче Армани Ексчейндж, Бос и Хюго носи ХЛ и са му идеални. От обикновените магазини (тип кроп, хаус и пр) носи ХХЛ, както и от С Оливър, Лий Купър и Том Тейлър. Та много зависи.

По отношение на номерацията веднага давам пример:
Кецовете ми на Гес са 37 номер
Кецовете на Бугати 38 номер
Кецове Келвин Клайн - 39 номер

И толкова с "отговарянето" Joy

Нищо не чакам днес за съжаление, затова се оглеждам какво още мога да си поръчам да се поглезя Heart Eyes

# 576
  • София
Получих черните боти Тамарис за 59 лв - за мен са перфектни, гъвкава подметка, мека кожа естествена, отвътре топъл хастар, но не от онзи дебелия бухнал.
https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/kasi-botushi-s-vrazki-8412202
И 3 сутиена Ласкана - благодаря Пълнолуние - от онези за пищните без банел, довечера ще ги меря и ще дам отзив.
https://www.aboutyou.bg/p/lascana/sutien-434946

# 577
Тия сутиени от две години ми стоят в Любими и съм пропуснала намалената цена. Вчера поръчах този:
https://www.aboutyou.bg/p/lascana/sutien-9021779

# 578
  • София
Някой да има код за обувки?

# 579
Някой да има код за обувки?
Аз, пращам ти

# 580
alpha_beta Ще стискам палци да ти харесат и да ти станат.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 11:55 от Пълнолуние

# 581
Момичета , мога ли да върна в най-обикновена торбичка , не в оригиналната на АЮ?
Просто ги нямам, защото върнах в тях вече част от дадена поръчка, сега реших че и останалата ще върна

# 582
  • Сливен
Искам да питам тези,които ползват cashway, доколко време получават мейл за отразени пари когато  пазаруват от about you?
Понеже обикновено пускам поръчки от приложението днес се усетих и пуснах от сайта,но се опита да ме прехвърли автоматично в приложението и се връщах в сайта и уж пуснах от сайта.
Но нямам мейл от cashway.
От други сайтове идва почти веднага след като регистрират поръчката.

# 583
  • Пазарджик
Момичета , мога ли да върна в най-обикновена торбичка , не в оригиналната на АЮ?
Просто ги нямам, защото върнах в тях вече част от дадена поръчка, сега реших че и останалата ще върна
Може няма проблем. Ако ще връщате в офис ,може да поискате оттам да ви дадат плик/опаковка,за да ги сложите.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт