Няколко въпроса към тези с Хашимото. Алтернативно лечение?

• 648 090
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Sofia
не съм запозната с тези практики...има ли някъде повече инфо?

# 1 666
В нет-а и книги.Има и места,където се учи.И медицински практики и клиники,където се практикува.

# 1 667
медицински практики и клиники,където се практикува.
Би ли споделил за такива.

# 1 668
Ако питаш за Бг-знам само за Заркова.

# 1 669
Да, и аз.
Иначе миналата година бях събрала доста информация, мислех да ходя в Индия.

# 1 670
На една презентация за Индия обясняваха,че има 2 вида клиники там-едната е повече СПА,а в другата режима е  изцяло лечебен и малко казармен-т.е. точно такъв, където се изпълнява всичко съвсем точно от сутрин рано до късно вечер...И където е най-добре да се ходи,защото клиниките си приготвят сами лекарства,много от които изобщо не могат да се намерят в готова форма,нито се срещат на запад.Но човек трябва да има възможност да поостане поне месец,за да превключи тялото си на нов режим.
Сори за спама,че доста се измести тeмата.

# 1 671
  • София
На една презентация за Индия обясняваха,че има 2 вида клиники там-едната е повече СПА,а в другата режима е  изцяло лечебен и малко казармен-т.е. точно такъв, където се изпълнява всичко съвсем точно от сутрин рано до късно вечер...И където е най-добре да се ходи,защото клиниките си приготвят сами лекарства,много от които изобщо не могат да се намерят в готова форма,нито се срещат на запад.Но човек трябва да има възможност да поостане поне месец,за да превключи тялото си на нов режим.
Напротив, точно това е истинската тема - не серийните отрови, преливащи от аптеките по целия свят, а истинското лечение със създаденото от Бога, което наричаме природа.

# 1 672
Бихте ли ми препоръчали добър ендокринолог в Пловдив. Благодаря предварително!

# 1 673
Здравейте,и аз тук,от около 10 год съм с Хашимото,детето ми е на 8г.,но от пет-шест месеца рязко напълнях/качих около 20 кг/,започнаха едни кръвоизливи/мислех ,че са от миомата ми/и такава си имам/,но след пробен кюретаж ми сложиха мирена,а сега от 3 месеца нямам и цикъл.Буквално се помпя с дни!Вече съм напълно отчаяна!!!ТСХ ми варира от 0,43 до 7,68 през две седмици ,а съм на 100 Еутирокс.Пия Омега 3....но....Моля дайте съвет за  някакво алтернативно лечение...Мед. лице съм ,но не мисля,че има читав ендокринолог във Варна!Извинявам се за дългия пост,лек и успешен ден!  bouquet

Здравейте,на колко години сте?
Миомата расте,когато не достига прогестерон!!!!
Но не вземайе синтети4ен!!!!
А в тази Мирена може би е синтети4ен вариант.
това с ТСХ Е ХОРМОНАЛЕН ДИСБАЛАНС.ендокринолозите ву нас не стават,сорри..
пишете,ще ви кажа как 6е се излезете от тази хормонална каша.
не си играйте с тези химии,опасно е..сорри,но това е истината

# 1 674
Кажете тук, има и други заинтересувани.

# 1 675
Напротив, точно това е истинската тема - не серийните отрови, преливащи от аптеките по целия свят, а истинското лечение със създаденото от Бога, което наричаме природа.

Съгласна съм,  една много възрастна лекарка приятелка на майка ми каза, че нашите природолечители като Петър Димков имат успешни билкови рецепти за хашимото.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 03:12 от Аmelie

# 1 676
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
рах бих ти препоръчала д-р.Христо Георгиев.Работи със ЗК и кабинетът му е срещу Военна болница.

# 1 677
Моля, препоръчайте ми добър класически хомеопат за София! Hug

# 1 678
  • София
Д-р Атанас Гълъбов, д-р Атанас Михайлов, а също има и няколко теми за добри хомеопати, разрови се в сайта и ще намериш Peace

# 1 679
  • Sofia
д-р Михайлов си дава масово боаронски

била съм един път при него заради тежка алергия с обриви и сърбежи,дори не стана от стола да ме види,а в стаята тъмница...принтира ми нещо,което на всички го дава и някакво мижаво книжле,което трябваше да си закупя....

Общи условия

Активация на акаунт