Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 786
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 555
Личната амбулаторна карта е една архаична соц книжка, в която се вписват болнични, хоспитализации и т.н. Купува се от книжарницата и се заверява при личния лекар. Simple Smile
Аз не съм 100% убедена, че е необходима при положение, че имаме електронни здравни досиета, но щом Токуда си я искат...

# 556
Някой да си е правил вливка Феринжект в последните три месеца на бременността?

# 557
Здравейте момичета, днес ми съобщиха,че ще  се наложи да вляза в болница в сектора за високорискови бременност поне за месец. От информация обаче отказаха да ми кажат какво сума горе-долу мога да очаквам за болничен престой. Има ли някой,който е лежал за задържане и знае каква е горе-долу цената? Благодаря!

# 558
  • София
Стандартно нощувката там е по 110 лв. на вечер, но за такъв дълъг престой вероятно има отделна пътека и сумата няма да е толкова космическа.

# 559
За задържане преди си се плащаше само стаята, евентуално ако има обща такава, така ще ви излезе най евтино.
Нямат отделна пътека ако престоя е по дълъг. 😀

# 560
  • София
Здравейте! Налага ми се да направя консултация с ендокринолог в 12гс. Може ли да препоръчате някой? АГ не каза конкретно да си е в Токуда, но така и така се следя там предпочитам да е някой от болницата.

# 561
Здравей, JayRay ... аз по-трудно забременях, съответно се наложи изследване на хормони и преглед при ендокринолог.
Записах час при д-р Горчева , ако не се лъжа е и началник на отделението.
Препоръчвам я с две ръце - мила, внимателна, много съсредоточена в това, което прави, дава съвети, обстойно обсъжда всяко нещо.
Не е от прегледите, които продължават по 5/10мин.
Единствено не си спомням колко струваше прегледа.
Стискам палци при който и да се насочите , всичко да е наред и да бъдете доволна. ☺

# 562
  • София
Благодаря, Дейзи! За съжаление нямаше часове толкова скоро и записах другаде, но и нея ще я имам предвид занапред.

# 563
Здравейте! Бих искала да попитам дамите раждали скоро, които са нощували в самостоятелна стая с придружител(таткото) с платена нощувка и за него, дали има отделно легло за него (казвали са ми, че не - спи на диван или в същото легло като майката)?

# 564
Когато раждах там преди (4 години) таткото можеше да остане да нощува, като в стаята няма второ легло - има диван. Не си представям нито да вкарват друго легло, нито пък да спи при майката на болничното - това ми звучи абсурдно. Мен честно казано и не би ми било много ок да остава и да присъства на визитации, където си разтварям не особено секси краката да ми гледат превръзките и да ме натискат по корема… но разбира се, това е моето лично усещане.
Другата седмица има отворени врати - може да посетите и да питате директно Simple Smile

# 565
  • София
Спи на диван. Няма отделно легло в стаята за него. Абсурд е с майката в едно - то няма как да се съберете.

# 566
Но пък диванът беше доста голям, така че не би трябвало да е твърде неудобно за него.

# 567
Здравейте! Не следя бременността си там, но бих искала да родя при тях като няма значение при кой доктор. Единствено бих искала да бъда в самостоятелна стая. В такъв случай трябва ли предварително да имам някакво записване или нещо подобно (естествено раждане) или просто, когато започне раждането трябва да отида там?

# 568
Здравейте, може ли да разкажете как протича предизвикване на раждане в Токуда?

# 569
Здравейте, извинявам се, че така нахълтвам, но знаете ли дали Д-р Атанасова преглежда все още някъде извън Токуда? Не става въпрос за бременност.

Общи условия

Активация на акаунт