Войната на буквите - Тема 2

• 34 950
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Аууу, да гледам нескопосан бг сериал или Благо Джийзъса и куп "звезди"? Каква дилема Joy Май ще заложа на пиакостниците по Канал 1 Grinning

# 391
Как пък да не седна да гледам биг-брадър в джунглата

# 392
  • Галифрей
Бившите на златната Златка,Снежана Макаева,миски,онази известната от къщата на инфлоренсърите. А не мерси 😂 Сигорно ще е нещо  миксиране с игри на волята,вип брадър. Филип Буков и Чефо ме разочоваха, че ще участват.
Хиляди пъти предпочитам да гледам войната на буквите от колкото тия напудрени пластмасови кретени нямат нищо общо с оригиналната идея на предаванията.

# 393
Може и да сте го виждали из ФБ, но ще го пусна да се посмеят всички в темата. Сори за спама Simple Smile

Най-голямото изпитание този сезон за жените в Сървайвър ще бъде да НЕ забременеят от Благо Джийзъса Joy

# 394
Аз мисля да попоглеждам към Сървайвър, но специално в неделя ще си гледам Войната на буквите.

# 395
И аз оставам на буквите.

# 396
  • Галифрей
Ели -Мели поне Снежана е в безопастност,няма да я закача. 😂 другите да го мислят.

# 397
  • in Wonderland
Ели -Мели поне Снежана е в безопастност,няма да я закача. 😂 другите да го мислят.

Защо? Изтървала съм тук нещо Wink

# 398
Мария е нежна и красива. Видях интервю с нея, но не го прочетох.

СигУрно!
Не е единична грешка. Simple Smile

# 399
То след първия епизод на Буквите зрителите и без това спаднаха драстично 😂

# 400
  • Другата България
“Сървайвър“ не е започнал изобщо, а иначе аз също бих гледала него на запис без реклами, вместо Буквите.
Зрителите, които ще седят три часа чинно за директно гледане за мен са мазохисти, в добрия смисъл на думата. СМС -и така или иначе не смятам да изпращам, тъй че Буквите определено са ми приоритет.

# 401
Теодора Духовникова за Мариам и сериала. Доста адекватно изказване по мое мнение:
https://woman.bg/po-zhenski/teodora-duhovnikova-pred-womanbg-cho … nh-2FQJSAUWAmCyS8

# 402
Любопитна клюка: Баян в реалния живот е двойка с Макрена ☺️

И една статия, която обобщава критиките към филма:

https://webcafe.bg/seriali/voynata-na-bukvite-dobrite-neshta-sla … i-za-gledane.html

# 403
ОМГ.. тръпна в очакване Grinning

# 404
Духовникова наистина играе като змей, особено с очи - как и се смени погледа от любящ в дистанциран и студен за секунди при разговора с Йоан.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 21:43 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт