Прииска ми се да споделя и с вас скорошно интервю на Серенай, превода е от руски. Нали ще се вълнуваме скоро заедно с нашите любимци в предстоящия им общ сериал " Семейство " 

, Йонем Гюнал и дъщеричката й.
https://alsdailycomment.wordpress.com/2023/01/28/shahmaran-la-le … he-diventa-serie/
Прииска ми се да споделя и с вас скорошно интервю на Серенай, превода е от руски. Нали ще се вълнуваме скоро заедно с нашите любимци в предстоящия им общ сериал " Семейство " 

Едновременно е легенда и нашата реалност. Накрая всички въпроси се изясниха,много неща си дойдоха по местата,но се появиха нови въпроси и проблеми.И вече чакам с любопитство втория сезон ,за да видя по-нанатъшното развитие и края на историята.Усешам,че няма да е щастлив.

Много ми хареса интервюто на Серка и заради това го преведох. Не знаех почти нищо за нея и ме изненада много приятно. Направи ми впечатление и това, че с Къванч имат сходни критерии по отношение на работата. Хареса ми, че и тя като него избира само тези истории, които докосват сърцето и, и усеща героините, които иска да изиграе. Надявам се, че и в "Семейство " ще и бъде така комфортно с екипа, както е било с " Шахмаран ", и дано имат същия голям успех! 

Препоръчани теми